искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 16 моделей:
| Zwilling Сбросить все
Zwilling Premium пушер для видалення кутикули 2 в 1 9 см
Zwilling Premium, 9 см, Догляд за нігтями для жінок, Засіб Zwilling Premium забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Спосіб використання: Для отримання ідеального результату спершу намочіть свої пальці в теплій воді, щоб кутикула ретельно зволожилась. Після цього потягніть її назад, а надлишкову частину акуратно відстрижіть.
Zwilling Premium Ceramic скляна пилочка для нігтів 1 кс
Zwilling Premium Ceramic, 1 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Пилочка Zwilling Premium забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: формує та вкорочує нігті завдяки простоті у використанні ви досягнете швидких і точних результатів поверхня пилочки довго служитиме ніжна шліфувальна поверхня не пошкоджує захисного шару натуральних нігтів Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку. Після використання промийте водою.
Zwilling Premium пушер для видалення кутикули 2 в 1 12,5 см
Zwilling Premium, 12,5 см, Догляд за нігтями для жінок, Засіб Zwilling Premium забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Спосіб використання: Для отримання ідеального результату спершу намочіть свої пальці в теплій воді, щоб кутикула ретельно зволожилась. Після цього потягніть її назад, а надлишкову частину акуратно відстрижіть.
Zwilling Classic пилочка для нігтів 13 см
Zwilling Classic, 13 см, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Доглянуті нігті – це ваша візитна картка, тож покажіть себе з найкращого боку. Набір Zwilling Classic дає змогу надати їм чіткої форми в комфортних домашніх умовах, а також внести незначні корективи, щоб нігті мали вигляд, мовби щойно з салону. Завдяки цьому ваші нігті без жодних дефектів завжди справлятимуть акуратне й доглянуте враження. Властивості: поверхня пилочки довго служитиме чітко та симетрично підпилює формує та вкорочує нігті Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку.
Zwilling Premium сапфірова пилочка для нігтів для нігтів 13 см
Zwilling Premium, 13 см, Догляд за нігтями для жінок, Пилочка Zwilling Premium забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: формує та вкорочує нігті запобігає розшаруванню та ламкості нігтів чітко та симетрично підпилює поверхня пилочки довго служитиме Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку. Після використання промийте водою.
Zwilling Premium Gold пилочка для нігтів
Zwilling Premium Gold, Догляд за нігтями для жінок, Доглянуті нігті – це ваша візитна картка, тож покажіть себе з найкращого боку. Набір Zwilling Premium Gold дає змогу надати їм чіткої форми в комфортних домашніх умовах, а також внести незначні корективи, щоб нігті мали вигляд, мовби щойно з салону. Завдяки цьому ваші нігті без жодних дефектів завжди справлятимуть акуратне й доглянуте враження. Властивості: формує та вкорочує нігті поверхня пилочки довго служитиме завдяки простоті у використанні ви досягнете швидких і точних результатів Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку.
Zwilling Classic кусачки для нігтів 6,5 см
Zwilling Classic, 6,5 см, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок
Zwilling Classic ножиці для нігтів і кутикули 2 в 1
Zwilling Classic, Догляд за нігтями для жінок, Властивості: формує та вкорочує нігті акуратно обстригає кутикулу навколо нігтів ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру Спосіб використання: Візьміть ножички за допомогою великого та вказівного пальця та надайте нігтям бажаної форми.
Zwilling Classic кусачки для нігтів 8,5 см
Zwilling Classic, 8,5 см, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок
Zwilling Premium ножниці для видалення кутикули
Zwilling Premium, Догляд за нігтями для жінок, Властивості: акуратно обстригає кутикулу навколо нігтів завдяки простоті у використанні ви досягнете швидких і точних результатів ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру Спосіб використання: Для отримання ідеального результату спершу намочіть свої пальці в теплій воді, щоб кутикула ретельно зволожилась. Після цього потягніть її назад, а надлишкову частину акуратно відстрижіть.
Zwilling Classic кусачки для нігтів + металічний футляр 1 кс
Zwilling Classic, 1 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок
Zwilling Kids манікюрні ножиці для дітей
Zwilling Kids, Ножиці для немовлят для дітей, Властивості: формує та вкорочує нігті ширше лезо легко підстриже ніготь за допомогою лише одного натискання має практичний дизайн для кращого захвату Спосіб використання: Візьміть ножички за допомогою великого та вказівного пальця та надайте нігтям бажаної форми.
Zwilling Premium Gold манікюрні ножиці
Zwilling Premium Gold, Догляд за нігтями для жінок, Властивості: формує та вкорочує нігті ширше лезо легко підстриже ніготь за допомогою лише одного натискання ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру Спосіб використання: Візьміть ножички за допомогою великого та вказівного пальця та надайте нігтям бажаної форми.
Zwilling Premium манікюрні ножиці
Zwilling Premium, Догляд за нігтями для жінок, Властивості: формує та вкорочує нігті ширше лезо легко підстриже ніготь за допомогою лише одного натискання ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру Спосіб використання: Візьміть ножички за допомогою великого та вказівного пальця та надайте нігтям бажаної форми.
Zwilling Premium Cork манікюрний набір(з чохлом)
Zwilling Premium Cork, Догляд за нігтями для чоловіків, Засіб Zwilling Premium забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Набір містить: пінцет 1 кс манікюрні ножиці 1 кс сапфірова пилочка для нігтів 1 кс чохол 1 кс Властивості: пилочка надзвичайно дбайлива до кутикули, не спричиняє подряпин точно витягує волосини без зайвого болю ширше лезо легко підстриже ніготь за допомогою лише одного натискання чудово підходить для подорожей Спосіб використання: Кожен продукт із косметичного набору слід використовувати за призначенням, дотримуючись інструкції.
Zwilling Premium Gold манікюрний набір (з чохлом)
Zwilling Premium Gold, Догляд за нігтями для жінок, Набір містить: кусачки для нігтів 1 кс пінцет 1 кс пилочка для нігтів 1 кс чохол 1 кс Властивості: формує та вкорочує нігті чітко та симетрично підпилює захопить навіть найменші волосинки чудово підходить для подорожей

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на косметика и средства для маникюра Zwilling. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить косметика и средства для маникюра Zwilling в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на косметика и средства для маникюра Zwilling. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История