искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 14 моделей:
| Staleks Сбросить все
Staleks Expert набір для педикюру розмір L
Staleks Expert, Педикюр для жінок, Хочете похвалитися своїми гарними ніжками? Вам не обов’язково негайно йти до салону краси, адже Staleks Expert допоможе вам із домашнім педикюром, і ви знову зможете носити відкрите взуття без хвилювань та з радістю. Набір містить: диск для педикюру 1 кс одноразова змінна пилочка 5 штук 2,5 см Властивості: запобігає розшаруванню та ламкості нігтів чітко та симетрично підпилює поверхня пилочки довго служитиме має практичний дизайн для кращого захвату
Staleks Expert 22 одноразова змінна пилочка 50 кс
Staleks Expert 22, 50 кс, Педикюр для жінок, Пилочка Staleks Expert 22 забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: формує та вкорочує нігті запобігає розшаруванню та ламкості нігтів допомагає запобігти вростанню нігтів Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку. Після використання промийте водою.
Staleks Classic 62 Type 2 манікюрні ножиці 1 кс
Staleks Classic 62 Type 2, 1 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Пилочка Staleks Classic забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: формує та вкорочує нігті запобігає розшаруванню та ламкості нігтів має практичний дизайн для кращого захвату Спосіб використання: Після використання промийте водою.
Staleks Expert 20 Type 2 кюретка для педикюру 1 кс
Staleks Expert 20 Type 2, 1 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Доглянуті нігті – це ваша візитна картка, тож покажіть себе з найкращого боку. Набір Staleks Expert 20 Type 2 дає змогу надати їм чіткої форми в комфортних домашніх умовах, а також внести незначні корективи, щоб нігті мали вигляд, мовби щойно з салону. Завдяки цьому ваші нігті без жодних дефектів завжди справлятимуть акуратне й доглянуте враження. Властивості: має практичний дизайн для кращого захвату допомагає запобігти вростанню нігтів доглядає за кутикулою
Staleks Expert набір для педикюру розмір М
Staleks Expert, Педикюр для жінок, Хочете похвалитися своїми гарними ніжками? Вам не обов’язково негайно йти до салону краси, адже Staleks Expert допоможе вам із домашнім педикюром, і ви знову зможете носити відкрите взуття без хвилювань та з радістю. Набір містить: одноразова змінна пилочка 5 штук 2 см диск для педикюру 1 кс Властивості: допомагає запобігти вростанню нігтів має практичний дизайн для кращого захвату формує та вкорочує нігті
Staleks Expert 50 Type 2 ножниці для видалення кутикули 1 кс
Staleks Expert 50 Type 2, 1 кс, Догляд за нігтями для жінок, Засіб Staleks Expert забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Властивості: має практичний дизайн для кращого захвату акуратно обстригає кутикулу навколо нігтів ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру Спосіб використання: Для отримання ідеального результату спершу намочіть свої пальці в теплій воді, щоб кутикула ретельно зволожилась. Після цього потягніть її назад, а надлишкову частину акуратно відстрижіть.
Staleks Smart 41 Type 3 ножиці для нігтів і кутикули 1 кс
Staleks Smart 41 Type 3, 1 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Засіб Staleks Smart 41 Type 3 забезпечить вашим нігтям професійний догляд. Властивості: видаляє суху, жорстку та загрубілу кутикулу доглядає за кутикулою Спосіб використання: Після використання промийте водою.
Staleks Expert 50 type 1 гострі ножиці для видалення кутикули 1 кс
Staleks Expert 50 type 1, 1 кс, Догляд за нігтями для жінок, Засіб Staleks Expert забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Властивості: має практичний дизайн для кращого захвату ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру акуратно обстригає кутикулу навколо нігтів Спосіб використання: Для отримання ідеального результату спершу намочіть свої пальці в теплій воді, щоб кутикула ретельно зволожилась. Після цього потягніть її назад, а надлишкову частину акуратно відстрижіть.
Staleks Expert 50 Type 3 ножниці для видалення кутикули 1 кс
Staleks Expert 50 Type 3, 1 кс, Догляд за нігтями для жінок, Засіб Staleks Expert 50 Type 3 забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Властивості: має практичний дизайн для кращого захвату акуратно обстригає кутикулу навколо нігтів завдяки простоті у використанні ви досягнете швидких і точних результатів ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру Спосіб використання: Для отримання ідеального результату спершу намочіть свої пальці в теплій воді, щоб кутикула ретельно зволожилась. Після цього потягніть її назад, а надлишкову частину акуратно відстрижіть.
Staleks Smart 70 професійні манікюрні кусачки для нігтів 1,4 см
Staleks Smart 70, 1,4 см, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Розширте арсенал можливостей для досконалого манікюру. Набір Staleks Smart 70 допоможе вам зробити манікюр удома – він урізноманітнить ваш догляд за нігтями й чудово доповнить інструменти або косметику, які ви вже використовуєте. Набір подбає про те, щоб ваші нігті завжди мали ідеальну форму й були доглянутими, а руки виглядали ще красивішими. Властивості: формує та вкорочує нігті запобігає розшаруванню та ламкості нігтів можна використовувати як на натуральні, так і на накладні нігті має практичний дизайн для кращого захвату Спосіб використання: Використовуйте регулярно.
Staleks Smart 31 кусачки для видалення кутикули 0,5 см
Staleks Smart 31, 0,5 см, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Засіб Staleks Smart 31 забезпечить вашим нігтям професійний догляд. Властивості: видаляє суху, жорстку та загрубілу кутикулу має практичний дизайн для кращого захвату Спосіб використання: Після використання промийте водою.
Staleks Exclusive 22 Type 1 ножниці для видалення кутикули магнолія 1 кс
Staleks Exclusive 22 Type 1, 1 кс, Догляд за нігтями для жінок, Доглянуті нігті – це ваша візитна картка, тож покажіть себе з найкращого боку. Набір Staleks Exclusive 22 Type 1 дає змогу надати їм чіткої форми в комфортних домашніх умовах, а також внести незначні корективи, щоб нігті мали вигляд, мовби щойно з салону. Завдяки цьому ваші нігті без жодних дефектів завжди справлятимуть акуратне й доглянуте враження. Властивості: формує та вкорочує нігті має практичний дизайн для кращого захвату
Staleks Exclusive 23 Type 1 ножиці для нігтів і кутикули магнолія 1 кс
Staleks Exclusive 23 Type 1, 1 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Засіб Staleks Exclusive 23 Type 1 забезпечить вашим нігтям професійний догляд. Властивості: видаляє суху, жорстку та загрубілу кутикулу доглядає за кутикулою має практичний дизайн для кращого захвату Спосіб використання: Використовуйте регулярно.
Staleks Exclusive 20 Type 1 ножниці для видалення кутикули магнолія 1 кс
Staleks Exclusive 20 Type 1, 1 кс, Догляд за нігтями для жінок, Пилочка Staleks Exclusive забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: має практичний дизайн для кращого захвату акуратно обстригає кутикулу навколо нігтів ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру ідеальний допоміжний пристрій для досконалого педикюру

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на косметика и средства для маникюра Staleks. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить косметика и средства для маникюра Staleks в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на косметика и средства для маникюра Staleks. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История