искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 77 моделей:
| Neonail Сбросить все
NEONAIL Nail File Trapeze пилочка для нігтів 100/150 1 кс
NEONAIL Nail File Trapeze, 1 кс, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Пилочка забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: формує та вкорочує нігті запобігає розшаруванню та ламкості нігтів чітко та симетрично підпилює Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку.
NEONAIL Nail File Pink Trapeze пилочка для нігтів 100/180 1 кс
NEONAIL Nail File Pink Trapeze, 1 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Доглянуті нігті – це ваша візитна картка, тож покажіть себе з найкращого боку. Набір NEONAIL Nail File Pink Trapeze дає змогу надати їм чіткої форми в комфортних домашніх умовах, а також внести незначні корективи, щоб нігті мали вигляд, мовби щойно з салону. Завдяки цьому ваші нігті без жодних дефектів завжди справлятимуть акуратне й доглянуте враження. Властивості: формує та вкорочує нігті запобігає розшаруванню та ламкості нігтів чітко та симетрично підпилює Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку.
NEONAIL Nail File Violet Trapeze пилочка для полірування нігтів 100/180 1
NEONAIL Nail File Violet Trapeze, 1 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Доглянуті нігті – це ваша візитна картка, тож покажіть себе з найкращого боку. Набір NEONAIL Nail File Violet Trapeze дає змогу надати їм чіткої форми в комфортних домашніх умовах, а також внести незначні корективи, щоб нігті мали вигляд, мовби щойно з салону. Завдяки цьому ваші нігті без жодних дефектів завжди справлятимуть акуратне й доглянуте враження. Властивості: чітко та симетрично підпилює формує та вкорочує нігті запобігає розшаруванню та ламкості нігтів
NeoNail Nail File Straight пилочка для нігтів 100/180 1 кс
NeoNail Nail File Straight, 1 кс, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Пилочка забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: формує та вкорочує нігті чітко та симетрично підпилює запобігає розшаруванню та ламкості нігтів Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку.
NeoNail Nail File Curved пилочка для нігтів 100/180 1 кс
NeoNail Nail File Curved, 1 кс, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Пилочка забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: формує та вкорочує нігті запобігає розшаруванню та ламкості нігтів чітко та симетрично підпилює Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку.
NEONAIL Nail Cleaner обезжирюючий засіб для нігтів 50 мл
NEONAIL Nail Cleaner, 50 мл, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: видаляє забруднення та залишки жиру з нігтів
NEONAIL Wooden Sticks дерев’яний пушер для кутикули 10 кс
NEONAIL Wooden Sticks, 10 кс, Догляд за нігтями для жінок, Властивості: ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру
NeoNail Nail Buffers пилочка для полірування нігтів 6 кс
NeoNail Nail Buffers, 6 кс, Нігті для жінок
NEONAIL Effect Arielle порошок з блистками для нігтів відтінок Multicolor
NEONAIL Effect Arielle, 2 гр, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: сучасний дизайн
NEONAIL Nail File Arc пилочка для нігтів 100/180 1 кс
NEONAIL Nail File Arc, 1 кс, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку.
NEONAIL Effect Arielle порошок з блистками для нігтів відтінок Classic 2 г
NEONAIL Effect Arielle, 2 гр, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: сучасний дизайн
NEONAIL Nail Cleaner обезжирюючий засіб для нігтів 100 мл
NEONAIL Nail Cleaner, 100 мл, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: видаляє забруднення та залишки жиру з нігтів
NEONAIL Allround Gel Clear гель для гелевих та акрилових нігтів 5 мл
NEONAIL Allround Gel Clear, 5 мл, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: забезпечить досконалий вигляд лаку та його витривалість
NEONAIL Tip Glue клей для нігтів 7,5 гр
NEONAIL Tip Glue, 7,5 гр, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: проста у використанні
NeoNail Acetone чистий ацетон для видалення гелевого лаку 50 мл
NeoNail Acetone, 50 мл, Засоби для зняття лаку для жінок, Засіб для зняття лаку NeoNail Acetone просто та швидко видалить лак із поверхні нігтів. Властивості: швидко та надійно видаляє лак видаляє забруднення та залишки жиру з нігтів Спосіб використання: Нанесіть засіб для зняття лаку на ватний тампон і, на мить приклавши його на ніготь, видаліть лак.
NeoNail Transfer Foil Gold фольга для дизайну нігтів 4x120 см
NeoNail Transfer Foil Gold, 4x120 см, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: сучасний дизайн
NEONAIL Transfer Foil Rose фольга для дизайну нігтів 4x120 см
NEONAIL Transfer Foil Rose, 4x120 см, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: сучасний дизайн для повного висихання потрібно використовувати світлодіодну лампу
NeoNail Transfer Foil Silver фольга для дизайну нігтів 4x120 см
NeoNail Transfer Foil Silver, 4x120 см, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: сучасний дизайн
NeoNail Transfer Foil Copper фольга для дизайну нігтів 4x120 см
NeoNail Transfer Foil Copper, 4x120 см, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: сучасний дизайн
NEONAIL Effect Pearl порошок з блистками для нігтів 2 гр
NEONAIL Effect Pearl, 2 гр, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: сучасний дизайн
NEONAIL Effect порошок з блистками для нігтів відтінок No. 1 2 гр
NEONAIL Effect, 2 гр, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: сучасний дизайн
NEONAIL Acetone чистий ацетон для видалення гелевого лаку 100 мл
NEONAIL Acetone, 100 мл, Засоби для зняття лаку для жінок, Засіб для зняття лаку NEONAIL Acetone просто та швидко видалить лак із поверхні нігтів. Властивості: швидко та надійно видаляє лак видаляє забруднення та залишки жиру з нігтів Спосіб використання: Нанесіть засіб для зняття лаку на ватний тампон і, на мить приклавши його на ніготь, видаліть лак.
NEONAIL Effect порошок з блистками для нігтів відтінок No. 03 2 гр
NEONAIL Effect, 2 гр, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: сучасний дизайн
NEONAIL Effect Volcano порошок з блистками для нігтів відтінок No. 4 2 гр
NEONAIL Effect Volcano, 2 гр, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: сучасний дизайн
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на косметика и средства для маникюра Neonail. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить косметика и средства для маникюра Neonail в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на косметика и средства для маникюра Neonail. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История