шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Стать
Призначення
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 4 моделей:
| Yotuel Скинути все
Yotuel Classic відбілююча зубна паста присмак Mint 50 мл
Yotuel Classic, 50 мл, Відбілюючі зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Yotuel Classic призначена для делікатного відбілювання зубів. Ефективно видаляє небажану пігментацію із зубів, а за умови регулярного використання подарує вам яскравішу усмішку. Властивості: відбілює зуби бореться з карієсом і зубним нальотом піклується про зубну емаль освіжає подих Спосіб використання: Використовуйте щонайменше двічі на день. Детальна інформація щодо використання представлена в інструкції, яка входить в комплект.
Yotuel Pharma B5 відбілююча зубна паста 50 мл
Yotuel Pharma B5, 50 мл, Відбілюючі зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Yotuel Pharma B5 призначена для делікатного відбілювання зубів. Ефективно видаляє небажану пігментацію із зубів, а за умови регулярного використання подарує вам яскравішу усмішку. Властивості: відбілює зуби бореться з карієсом і зубним нальотом піклується про зубну емаль відновлює та дбає про ясна освіжає подих Спосіб використання: Використовуйте щонайменше двічі на день. Детальна інформація щодо використання представлена в інструкції, яка входить в комплект.
Yotuel All In One відбілюючий крем для зубів присмак Snowmint 75 мл
Yotuel All In One, 75 мл, Відбілюючі зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Yotuel All In One призначена для делікатного відбілювання зубів. Ефективно видаляє небажану пігментацію із зубів, а за умови регулярного використання подарує вам яскравішу усмішку. Властивості: відбілює зуби видаляє зубний камінь та наліт піклується про зубну емаль підтримує баланс рН у роті освіжає подих Спосіб використання: Використовуйте щонайменше двічі на день. Детальна інформація щодо використання представлена в інструкції, яка входить в комплект.
Yotuel Pen відбілюючий олівець 5 гр
Yotuel Pen, 5 гр, Олівці для відбілювання зубів для чоловіків

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубні пасти й ополіскувачі Yotuel. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити зубна паста / ополіскувач Yotuel в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на зубні пасти й ополіскувачі Yotuel. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія