шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Стать
Призначення
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 48 моделей:
| Biorepair Скинути все
Дитяча зубна паста Biorepair Веселе мишеня, персик, 0-6 років, 50 мл
Дитяча зубна паста Biorepair Junior, 6-12 років, 75 мл
Зубна паста Biorepair Швидке позбавлення чутливості 75 мл
Зубна паста Biorepair Advanced Sensitive 75 мл
Зубна паста Biorepair Інтенсивне нічне відновлення 75 мл
Зубна паста Biorepair Захист ясен 75 мл
Зубна паста Biorepair Pro White 75 мл
Професійна зубна паста Biorepair Plus Pro White 75 мл
Зубна паста Biorepair Plus Професійний захист та відновлення 75 мл
Ополіскувач Biorepair Plus Професійний захист та відновлення, 500 мл
Мус Biorepair Peribioma, 200 мл
Набір Biorepair Plus Десенсітайзер гель з капою 50 мл
Biorepair Kids 0-6 зубна паста для дітей для відновлення зубної емалі Grap
Biorepair Kids 0-6, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Biorepair Kids 0-6 досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: ретельно чистить зуби зміцнює зубну емаль має приємний смак Склад: не містить флуоридів Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот.
Biorepair Plus Parodontgel заспокоююча зубна паста доповнючий догляд по ві
Biorepair Plus Parodontgel, 75 мл, для зміцнення зубної емалі для чоловіків, Зубна паста Biorepair Plus Parodontgel  — дієве попередження кровоточивості та гінгівіту. Властивості: зменшує кровоточивість ясен має профілактичну дію від карієсу зміцнює зубну емаль захищає від утворення зубного нальоту освіжає подих Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше 2-3 рази на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Biorepair Total Protective Repair паста для відновлення зубної емалі 75 мл
Biorepair Total Protective Repair, 75 мл, зубні пасти унісекс, Зубна паста Biorepair Total Protective Repair зміцнює зубну емаль, захищаючи ваші зуби від карієсу та підвищеної чутливості. Властивості: зміцнює зубну емаль має профілактичну дію від карієсу освіжає подих Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Biorepair Plus Sensitive Teeth біоактивна паста для зменшення чутливості з
Biorepair Plus Sensitive Teeth, 75 мл, для зміцнення зубної емалі для чоловіків, Завдяки зубній пасті для чутливих зубів Biorepair Plus Sensitive Teeth ви зможете насолоджуватись холодними чи гарячими напоями без неприємних відчуттів. Попрощайтеся з підвищеною чутливістю зубів. Властивості: знижує чутливість зубів зміцнює зубну емаль бореться з карієсом і зубним нальотом зберігає свіжість подиху має ретельно підібраний склад Склад: не містить флуоридів Спосіб використання: Застосовуйте за необхідності.
Biorepair Peribioma Pro зубна паста для здорових ясен і комлексномого догл
Biorepair Peribioma Pro, 75 мл, зубні пасти унісекс, Завдяки зубній пасті для чутливих зубів Biorepair Peribioma ви зможете насолоджуватись холодними чи гарячими напоями без неприємних відчуттів. Попрощайтеся з підвищеною чутливістю зубів. Властивості: бореться з карієсом і зубним нальотом зберігає свіжість подиху знижує чутливість зубів зміцнює зубну емаль Спосіб використання: Застосовуйте за необхідності. Після чищення зубів використовуйте зубну нитку чи міжзубну щітку.
Biorepair Gum Protection Mouthwash рідина для полоскання рота для захисту
Biorepair Gum Protection Mouthwash, 500 мл, Рідини для полоскання рота унісекс, Рідина для полоскання ротової порожнини Biorepair Gum Protection Mouthwash не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: підтримує здоров’я ясен знищує бактерії бореться із виникненням карієсу зміцнює емаль знижує чутливість зубів Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Ополіскувач Biorepair Plus Професійний захист та відновлення, 40 мл
Ополіскувач Biorepair Mouthwash Gum Protection Догляд за яснами, 40 мл
Дитяча зубна паста Biorepair Веселе мишеня Банан 50 мл
Зубна паста Biorepair Kids, 50 мл (809005)
Зубна нитка-флос Biorepair Щоденний захист з гідроксиапатитом, 50 м
Флоcер Biorepair з тримачем, насичений гідроксиапатитом, 36 шт.
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубні пасти й ополіскувачі Biorepair. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити зубна паста / ополіскувач Biorepair в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на зубні пасти й ополіскувачі Biorepair. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія