шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Стать
Призначення
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 81 моделей:
| Colgate Скинути все
Зубна паста Colgate Propolis Toothpaste 75 мл
Зубна паста Colgate Herbal Original Camomile 75 мл
Зубна паста Colgate Triple Action with Original Mint 75 мл
Зубна паста Colgate Kids Animals 50 мл
Зубна паста Colgate Advanced White Charcoal 75мл
Colgate Advanced White Комплексне відбілювання 75 мл
Зубна паста Colgate комплексне відбілювання 50 мл
Зубная паста Colgate Max Clean Mineral Scrub 75 мл
Зубна паста Colgate для дітей 6-9 років зі смаком ніжної м'яти 50 мл
Зубна паста Colgate Total Max Fresh Cool Mint 75 мл
Зубна паста Colgate MaxWhite Crystals 75 мл
Ополіскувач для ротової порожнини Colgate Plax Освіжаюча М'ята 250 мл
Зубна паста Colgate Total 12 Active Fresh 75 мл
Зубна паста Colgate Total 12 деревне вугілля 75 мл
Зубна паста Colgate Max White Activated Charcoal 75 мл
Colgate Cavity Protection Fresh Mint зубна паста з фтором 75 мл
Colgate Cavity Protection Fresh Mint, 75 мл, Для комплексного догляду для чоловіків, Зубна паста Colgate Cavity Protection Fresh Mint забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: ретельно чистить зуби піклується про ясна запобігає утворенню зубного нальоту запобігає утворенню зубного каменю Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою. Нанесіть невелику кількість пасти на зубну щітку та чистіть зуби принаймні упродовж 2-х хвилин. Ретельно ополосніть ротову порожнину.
Colgate Total Junior зубна паста для ретельного чищення зубів та ротової п
Colgate Total Junior, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Colgate Total Junior забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: піклується про ясна ретельно чистить зуби видаляє зубний наліт зміцнює зубну емаль ефективно захищає зуби Спосіб використання: Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами.
Colgate Total Whitening відбілююча зубна паста 75 мл
Colgate Total Whitening, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Colgate Total Whitening забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: відбілює зуби піклується про зубну емаль освіжає подих ретельно чистить зуби Спосіб використання: Використовуйте щонайменше двічі на день. Чистіть зуби ретельно принаймні упродовж 2 хвилин.
Colgate Plax Charcoal рідина для полоскання рота для здорових ясен проти к
Colgate Plax Charcoal, 500 мл, рідини для полоскання рота, спреї унісекс, Рідина для полоскання ротової порожнини Colgate Plax Charcoal не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: захист від зубного нальоту підтримує здоров’я ясен Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Colgate Plax Cool Mint рідина для полоскання рота з екстрактами трав 500 м
Colgate Plax Cool Mint, 500 мл, Рідини для полоскання рота для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Colgate Plax Cool Mint не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: знищує бактерії зберігає свіжість подиху захист від зубного нальоту Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Colgate Plax Whitening рідина для полоскання ротової порожнини з відбілююч
Colgate Plax Whitening, 500 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Colgate Plax Whitening не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: знищує бактерії допомагає видаляти зубні плями знищує бактерії між зубами зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Colgate Total Original XL зубна паста для повноцінного захисту зубів 125 м
Colgate Total Original XL, 125 мл, Для комплексного догляду унісекс, Зубна паста Colgate Max White Optic забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: освіжає подих чистить зуби проти зубного каменю має заспокійливу дію запобігає утворенню зубного нальоту Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою.
Colgate Total Active Fresh XL зубна паста для свіжого подиху 125 мл
Colgate Total Active Fresh XL, 125 мл, Для свіжого подиху унісекс, Зубна паста Colgate Total Active Fresh XL в повній мірі піклується про ваші зуби та ясна й гарантує свіжий подих. Властивості: освіжає подих чистить зуби запобігає виникненню карієсу піклується про ясна Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Colgate Plax Tea & Lemon рідина для полоскання ротової порожнини проти нал
Colgate Plax Tea & Lemon, 500 мл, Рідини для полоскання рота для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Colgate Plax Tea & Lemon не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: бореться із виникненням карієсу підтримує здоров’я ясен знищує бактерії зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Попередня   Наступна
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубні пасти й ополіскувачі Colgate. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити зубна паста / ополіскувач Colgate в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на зубні пасти й ополіскувачі Colgate. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія