шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Стать
Призначення
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 59 моделей:
| SPLAT Скинути все
Дитяча зубна паста Splat Juicy Морозиво, 35 мл
Зубна паста Splat Professional Ультракомплекс 80 мл
Зубна паста Splat Professional Відбілювання плюс 100 мл
Зубна паста Splat Professional Біокальцій 100 мл
Зубна паста Splat Professional Ультракомплекс 100 мл
Зубна паста Splat Professional Сенситив 100 мл
Зубна паста Splat Professional Актив 100 мл
Зубна паста Splat Professional Лавандасепт, 100 мл
Зубна паста Splat Professional Complete Care Комплексний догляд 80 мл
Зубна паста Splat Professional Зелений чай 100 мл
Зубна паста Splat Professional Perfect Care Досконалий догляд 80 мл
Набір Splat Professional: зубна паста Лікувальні трави 100 мл + зубна паст
Набір Splat Professional: зубна паста Сенситив, 100 мл + зубна паста Лікув
Набір зубних паст Splat Professional: Лавандасепт, 100 мл + Відбілювання п
Дитяча зубна паста Splat Juicy Тутті-Фрутті, 80 мл
Дитяча зубна паста Splat Juicy Морозиво, 80 мл
Зубна паста Splat Special Black wood 75 мл
Зубна паста Splat Special Extreme white 75 мл
Splat Biomed Gum Health натуральна зубна паста 100 гр
Splat Biomed Gum Health, 100 гр, Для комплексного догляду унісекс, Зубна паста Splat Biomed Gum Health — дієве попередження кровоточивості та гінгівіту. Властивості: зменшує кровоточивість ясен надає полегшення під час пародонтозу зміцнює зубну емаль ретельно чистить зуби Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість пасти на зубну щітку та чистіть зуби принаймні упродовж 2-х хвилин. Пасту потрібно використовувати щонайменше 2-3 рази на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Splat Biomed Calcimax паста для зміцнення зубної емалі з екстрактом морськ
Splat Biomed Calcimax, 100 гр, для зміцнення зубної емалі унісекс, Зубна паста Splat Biomed Calcimax не містить фтору, зміцнює зуби у природний спосіб. Це особливо підходить для чутливих зубів і ясен. Властивості: зміцнює зубну емаль знижує чутливість зубів освіжає подих має профілактичну дію від карієсу Склад: не містить флуоридів веган-засіб Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Splat Biomed Charcoal відбілююча зубна паста з активованим вугіллям 100 гр
Splat Biomed Charcoal, 100 гр, без фтору унісекс, Зубна паста Splat Biomed Charcoal призначена для делікатного відбілювання зубів. Ефективно видаляє небажану пігментацію із зубів, а за умови регулярного використання подарує вам яскравішу усмішку. Властивості: відбілює зуби бореться з карієсом і зубним нальотом освіжає подих ретельно піклується про зуби та ясна Склад: веган-засіб не містить флуоридів Спосіб використання: Чистіть зуби ретельно принаймні упродовж 2 хвилин. Використовуйте щонайменше двічі на день.
Splat Biomed Sensitive біоактивна зубна паста для зниження чутливості зубі
Splat Biomed Sensitive, 100 гр, для зміцнення зубної емалі унісекс, Зубна паста Splat Biomed Sensitive не містить фтору, зміцнює зуби у природний спосіб. Це особливо підходить для чутливих зубів і ясен. Властивості: знижує чутливість зубів зміцнює зубну емаль бореться з карієсом і зубним нальотом зберігає свіжість подиху Склад: не містить флуоридів веган-засіб Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Splat Biomed Superwhite зміцнююча зубна паста з кокосовою олійкою 100 гр
Splat Biomed Superwhite, 100 гр, для зміцнення зубної емалі унісекс, Зубна паста Splat Biomed Superwhite призначена для делікатного відбілювання зубів. Ефективно видаляє небажану пігментацію із зубів, а за умови регулярного використання подарує вам яскравішу усмішку. Властивості: відбілює зуби знижує чутливість зубів бореться з карієсом і зубним нальотом піклується про ясна Склад: веган-засіб не містить флуоридів Спосіб використання: Використовуйте щонайменше двічі на день. Чистіть зуби ретельно принаймні упродовж 2 хвилин.
Splat Professional Medical Herbs біоактивна зубна паста для захисту зубів
Splat Professional Medical Herbs, 100 гр, Для комплексного догляду унісекс, Зубна паста Splat Professional Medical Herbs забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: ретельно чистить зуби піклується про ясна запобігає утворенню зубного нальоту запобігає утворенню зубного каменю зміцнює зубну емаль освіжає подих Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою. Нанесіть невелику кількість пасти на зубну щітку та чистіть зуби принаймні упродовж 2-х хвилин. Ретельно ополосніть ротову порожнину.
Попередня   Наступна
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубні пасти й ополіскувачі SPLAT. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити зубна паста / ополіскувач SPLAT в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на зубні пасти й ополіскувачі SPLAT. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія