шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 772 моделей:
| гідратори Скинути все
Питна система Highlander SL Military Hydration System 3л Olive (ACC035-OG)
Перебуваючи в дорозі, питна система Highlander SL Military Hydration System 3L Olive (ACC035-OG) позбавить вас відчуття спраги. Гідратор має покриття Microban для захисту від бактерій та утворення плісняви. Модель чудово поміщається в більшість тактичних і туристичних рюкзаків завдяки кріпленню трубки на плечовому ремені. Вам не потрібно більше зупинятися, щоб відкривати пляшки, просто пийте та продовжуйте рухатися. Особливості: Широкий отвір з ущільнювачем та ковзаючим замком. Питний клапан оснащений пилозахисною кришкою. Гнучка трубка має неопренове покриття для захисту в спекотну погоду та складних умовах експлуатації.
Питна система (гідрат) Naturehike PET NH18S070-D, 1.5 л, блакитний 6927595
Питна система від Naturehike (гідратор) дуже зручна під час довгих тренувань та подорожей - з її допомогою можна пити, не займаючи руки й не витрачаючи час на витягання фляги. Питана система є необхідним аксесуаром для бігунів під час трейлів, довгих пробіжок, велосипедних подорожей, для туристів у поході та альпіністів під час сходження. Виготовлена питна система із безпечного матеріалу PE+VA, який не виділяє специфічних запахів. З питною системою ви зможете підтримувати водний баланс, не відчуваючи дискомфорту та не витрачаючи час на зайві зупинки та рухи під час тренувань.
Питна система Osprey Hydraulics 2L Reservoir 009.3265
Максимально ефективна та проста питна система Osprey Hydraulics. Унікальна комбінація кришки та верхнього отвору Slide-Seal дозволяє легко наповнювати та спорожняти резервуар, забезпечуючи повний доступ для очищення після використання. Унікальна задня пластина анатомічної форми Osprey Hydraulics забезпечує стабільність. Резервуар легко запихати та виймати з наплічника завдяки своїй формі. Прикусний клапан є магнітним, що забезпечує легку подачу води. Коли клапан не використовується, він легко вмикається/виключається завдяки замку. Виготовлений із міцного, але легкого матеріалу TPU, який витримує мінусові температури чи гарячу воду. Система Quick Connect дозволяє легко та швидко чистити та набирати воду в резервуар. Призначення: мандрівки Карпатами, подорожі, місто, веломандрівки, каякінг Особливості: Змінний шланг та прикусний клапан. Верхній отвір Slide-seal для легкого наповнення та очищення. Ручка для перенесення дозволяє легко керувати резервуаром та наповнювати його. Розміри (см): 35х15х6.
Питна система Osprey Hydraulics 3L Reservoir 009.3264
Максимально ефективна та проста питна система Osprey Hydraulics. Унікальна комбінація кришки та верхнього отвору Slide-Seal дозволяє легко наповнювати та спорожняти резервуар, забезпечуючи повний доступ для очищення після використання. Унікальна задня пластина анатомічної форми Osprey Hydraulics забезпечує стабільність. Резервуар легко запихати та виймати з наплічника завдяки своїй формі. Прикусний клапан є магнітним, що забезпечує легку подачу води. Коли клапан не використовується, він легко вмикається/виключається завдяки замку. Виготовлений із міцного, але легкого матеріалу TPU, який витримує мінусові температури чи гарячу воду. Система Quick Connect дозволяє легко та швидко чистити та набирати воду в резервуар. Призначення: мандрівки Карпатами, подорожі, місто, веломандрівки, каякінг Особливості: Змінний шланг та прикусний клапан. Верхній отвір Slide-seal для легкого наповнення та очищення. Ручка для перенесення дозволяє легко керувати резервуаром та наповнювати його. Розміри (см): 39х18х8.
Захищений клапан Osprey Hydraulics Bite Valve Cover (2022) O/S 009.1546
Bite Valve Cover - захисний ковпачок для клапана питних систем Hydraulics від Osprey. Захищає від пилу та бруду. Легко встановлюється. Застосування: подорожі, туризм, трекінг. Особливості: Для питних систем Hydraulics. Не спадає. Легко знімається.
Питна система Osprey Hydraulics LT 2.5L Reservoir 009.3266
Максимально ефективна та проста система Osprey Hydraulics. Унікальна комбінація кришки та верхнього отвору Slide-Seal дозволяє легко наповнювати та спорожняти резервуар, забезпечуючи повний доступ для очищення після використання. Унікальна задня пластина анатомічної форми Osprey Hydraulics забезпечує стабільність. Резервуар легко запихати та виймати з наплічника завдяки своїй формі. Прикусний клапан є магнітним, що забезпечує легку подачу води. Коли клапан не використовується, він легко вмикається/виключається завдяки замку. Виготовлений із міцного, але легкого матеріалу TPU, який витримує мінусові температури чи гарячу воду. Система Quick Connect дозволяє легко та швидко чистити та набирати воду в резервуар.
Соединение Osprey Hydraulics Quick Connect Kit (2022) O/S 009.0020
Це надійний та зручний комплект, призначений для підключення системи гідратації. Завдяки інноваційній конструкції Quick Connect, цей набір дозволяє з легкістю з'єднувати та від'єднувати трубку з резервуаром без ризику протікання. Переваги: Зручність: трубка легко гнеться і не скручується, що робить її зручною для пиття. Герметичність: конектор забезпечує герметичне з'єднання з резервуаром, запобігаючи протіканню. Довговічність: трубка виготовлена з міцного поліуретану, який стійкий до зношування. Простота в догляді: трубку можна легко мити вручну або в посудомийній машині.
Трубка Osprey Hydraulics Reservoir Hose O/S 009.0016
Коли прийшов час замінити трубку на вашій гідраційній системі, вам допоможе трубка Osprey Hydraulics Reservoir Hose. Виготовлена з високоякісного поліуретану для надійної роботи, що має високу швидкість потоку, він вдихне нове життя у вашу гідраційну систему. Всі деталі не містять бісфенолу, фталатів і свинцю. Переваги: Зручність: трубка легко гнеться і не скручується, що робить її зручною для пиття. Герметичність: трубка забезпечує герметичне з'єднання з резервуаром, запобігаючи протіканню. Довговічність: трубка виготовлена з міцного поліуретану, який стійкий до зносу. Простота в догляді: трубку можна легко мити вручну або в посудомийній машині.
Питна система Trimm Armada 001.009.0709
Крута питна система Trimm Armada з антибактеріальним захистом. Стане в пригоді під час піших походів, велотурів та інших видів спорту, які потребують швидкого доступу до води. Широке горлечко дозволяє легко очищати питну систему після використання. Trimm Armada – це відмінне співвідношення ціни та якості від професійного чеського бренду. Особливості: Виготовлена із високоякісних та довговічних матеріалів. Забезпечує швидкий доступ до води. Великий отвір спрощує догляд за резервуаром. Антибактеріальний захист.
Питна система Terra Incognita Hidro Izotube 1,5 Green (4823081506546) 4823
Об'єм резервуара - 1.5 л, розмір - 36 х 17 см
Питна система Terra Incognita Hidro Izotube 2,5 зеленый (4823081504818) 48
Об'єм резервуара - 2.5 л, розмір - 47 х 17 см
Питна система Terra Incognita Waterflow Izotube 2.0 Blue (4823081506560) 4
Об'єм резервуара - 2 л, розмір - 37 × 17 см
Питна система Terra Incognita Waterflow Izotube 3.0 Blue (4823081506553) 4
Об'єм резервуара - 3 л, розмір - 47 х 17 см
Питна система Tramp 2л (UTRA-056) UTRA-056
Об'єм резервуара - 2 л
Питна система Tramp 3л (UTRA-057) UTRA-057
Об'єм резервуара - 3 л
Питна система NATUREHIKE PET NH18S070-D 2 л Блакитна (6927595729724) 69275
Питна система NATUREHIKE PET NH18S070-D 3 л Блакитна (6927595729731) 69275
Клапан для питної системи OSPREY Hydraulics Bite Valve O/S (009.0019) 009.
Магніт для рюкзака OSPREY Hydraulics Magnet 3 шт (009.0022) 009.0022
Питтєва система Osprey Hydraulics 2L Reservoir 009.3265
Максимально ефективна та проста питна система Osprey Hydraulics. Унікальна комбінація кришки та верхнього отвору Slide-Seal дозволяє легко наповнювати та спорожняти резервуар, забезпечуючи повний доступ для очищення після використання. Унікальна задня пластина анатомічної форми Osprey Hydraulics забезпечує стабільність. Резервуар легко запихати та виймати з наплічника завдяки своїй формі.
Питтєва система Osprey Hydraulics 3L Reservoir 009.3264
Максимально ефективна та проста питна система Osprey Hydraulics. Унікальна комбінація кришки та верхнього отвору Slide-Seal дозволяє легко наповнювати та спорожняти резервуар, забезпечуючи повний доступ для очищення після використання. Унікальна задня пластина анатомічної форми Osprey Hydraulics забезпечує стабільність. Резервуар легко запихати та виймати з наплічника завдяки своїй формі.
Питтєва система Osprey Hydraulics LT 2.5L Reservoir 009.3266
Максимально ефективна та проста питна система Osprey Hydraulics. Унікальна комбінація кришки та верхнього отвору Slide-Seal дозволяє легко наповнювати та спорожняти резервуар, забезпечуючи повний доступ для очищення після використання. Унікальна задня пластина анатомічної форми Osprey Hydraulics забезпечує стабільність. Резервуар легко запихати та виймати з наплічника завдяки своїй формі.
Питна система (гідрат) Naturehike PET NH18S070-D, 1.5 л, (6927595729717)
Питна система (гідратор) Naturehike PET NH18S070-D, 2л, блакитний
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   33  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на інші товари для туризму. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити інші товари для туризму в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на інші товари для туризму. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія