шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 896 моделей:
| гідратори Скинути все
Питна система Osprey Hydraulics 2L Reservoir 009.3265
Максимально ефективна та проста питна система Osprey Hydraulics. Унікальна комбінація кришки та верхнього отвору Slide-Seal дозволяє легко наповнювати та спорожняти резервуар, забезпечуючи повний доступ для очищення після використання. Унікальна задня пластина анатомічної форми Osprey Hydraulics забезпечує стабільність. Резервуар легко запихати та виймати з наплічника завдяки своїй формі. Прикусний клапан є магнітним, що забезпечує легку подачу води. Коли клапан не використовується, він легко вмикається/виключається завдяки замку. Виготовлений із міцного, але легкого матеріалу TPU, який витримує мінусові температури чи гарячу воду. Система Quick Connect дозволяє легко та швидко чистити та набирати воду в резервуар. Призначення: мандрівки Карпатами, подорожі, місто, веломандрівки, каякінг Особливості: Змінний шланг та прикусний клапан. Верхній отвір Slide-seal для легкого наповнення та очищення. Ручка для перенесення дозволяє легко керувати резервуаром та наповнювати його. Розміри (см): 35х15х6.
Питна система Osprey Hydraulics 3L Reservoir 009.3264
Максимально ефективна та проста питна система Osprey Hydraulics. Унікальна комбінація кришки та верхнього отвору Slide-Seal дозволяє легко наповнювати та спорожняти резервуар, забезпечуючи повний доступ для очищення після використання. Унікальна задня пластина анатомічної форми Osprey Hydraulics забезпечує стабільність. Резервуар легко запихати та виймати з наплічника завдяки своїй формі. Прикусний клапан є магнітним, що забезпечує легку подачу води. Коли клапан не використовується, він легко вмикається/виключається завдяки замку. Виготовлений із міцного, але легкого матеріалу TPU, який витримує мінусові температури чи гарячу воду. Система Quick Connect дозволяє легко та швидко чистити та набирати воду в резервуар. Призначення: мандрівки Карпатами, подорожі, місто, веломандрівки, каякінг Особливості: Змінний шланг та прикусний клапан. Верхній отвір Slide-seal для легкого наповнення та очищення. Ручка для перенесення дозволяє легко керувати резервуаром та наповнювати його. Розміри (см): 39х18х8.
Соединение Osprey Hydraulics Quick Connect Kit (2022) O/S 009.0020
Це надійний та зручний комплект, призначений для підключення системи гідратації. Завдяки інноваційній конструкції Quick Connect, цей набір дозволяє з легкістю з'єднувати та від'єднувати трубку з резервуаром без ризику протікання. Переваги: Зручність: трубка легко гнеться і не скручується, що робить її зручною для пиття. Герметичність: конектор забезпечує герметичне з'єднання з резервуаром, запобігаючи протіканню. Довговічність: трубка виготовлена з міцного поліуретану, який стійкий до зношування. Простота в догляді: трубку можна легко мити вручну або в посудомийній машині.
Питна система Trimm Armada 001.009.0709
Крута питна система Trimm Armada з антибактеріальним захистом. Стане в пригоді під час піших походів, велотурів та інших видів спорту, які потребують швидкого доступу до води. Широке горлечко дозволяє легко очищати питну систему після використання. Trimm Armada – це відмінне співвідношення ціни та якості від професійного чеського бренду. Особливості: Виготовлена із високоякісних та довговічних матеріалів. Забезпечує швидкий доступ до води. Великий отвір спрощує догляд за резервуаром. Антибактеріальний захист.
Питна система HIGHLANDER SL Military Hydration System 3L Olive (ACC035-OG)
Naturehike Питна система Naturehike PET NH18S070-D 1.5 л Blue (69275957297
+ 26 грн бонус, Об'єм резервуара - 1.5 л, Матеріал - ПВХ, розмір - 30 х 17,5 см, Колір - синій
Питна система NATUREHIKE PET NH18S070-D 2 л Блакитна (6927595729724) 69275
Питна система NATUREHIKE PET NH18S070-D 3 л Блакитна (6927595729731) 69275
Клапан для питної системи OSPREY Hydraulics Bite Valve O/S (009.0019) 009.
Магніт для рюкзака OSPREY Hydraulics Magnet 3 шт (009.0022) 009.0022
Трубка OSPREY Hydraulics Reservoir Hose (009.0016) 009.0016
Захисний ковпачок OSPREY для клапана питної системи Hydraulics Bite Valve
Terra Incognita Питна система Terra Incognita Hidro Izotube 1,5 Green (482
+ 24 грн бонус, Об'єм резервуара - 1.5 л, розмір - 36 х 17 см
Terra Incognita Питна система Terra Incognita Hidro Izotube 2,5 зеленый (4
+ 26 грн бонус, Об'єм резервуара - 2.5 л, розмір - 47 х 17 см
Terra Incognita Питна система Terra Incognita Waterflow Izotube 2.0 Blue (
+ 25 грн бонус, Об'єм резервуара - 2 л, розмір - 37 × 17 см
Terra Incognita Питна система Terra Incognita Waterflow Izotube 3.0 Blue (
+ 27 грн бонус, Об'єм резервуара - 3 л, розмір - 47 х 17 см
Tramp Питна система Tramp 2л (UTRA-056) UTRA-056
Об'єм резервуара - 2 л
Tramp Питна система Tramp 3л (UTRA-057) UTRA-057
Об'єм резервуара - 3 л
Питтєва система Osprey Hydraulics 2L Reservoir 009.3265
Максимально ефективна та проста питна система Osprey Hydraulics. Унікальна комбінація кришки та верхнього отвору Slide-Seal дозволяє легко наповнювати та спорожняти резервуар, забезпечуючи повний доступ для очищення після використання. Унікальна задня пластина анатомічної форми Osprey Hydraulics забезпечує стабільність. Резервуар легко запихати та виймати з наплічника завдяки своїй формі.
Питтєва система Osprey Hydraulics 3L Reservoir 009.3264
Максимально ефективна та проста питна система Osprey Hydraulics. Унікальна комбінація кришки та верхнього отвору Slide-Seal дозволяє легко наповнювати та спорожняти резервуар, забезпечуючи повний доступ для очищення після використання. Унікальна задня пластина анатомічної форми Osprey Hydraulics забезпечує стабільність. Резервуар легко запихати та виймати з наплічника завдяки своїй формі.
Питна система (гідрат) Naturehike PET NH18S070-D, 1.5 л, (6927595729717)
Питна система (гідратор) Naturehike PET NH18S070-D, 2л, блакитний
Питна система (гідратор) Naturehike PET NH18S070-D, 3 л, блакитний
ORTLIEB Гидратор Ortlieb Atrack Hydration-System синий R10102
Гидратор Atrack Hydration-System - это профессиональная система, которая обеспечивает постоянную подачу жидкости без перерыва в работе. Модель состоит из гидратационного пузыря объемом два литра, съемной трубки, прикусного клапана с защитным колпачком и термодатчика, который контролирует температуру воды и, на протяжении нескольких часов, сохраняет ее приемлемой для питья. Питьевая
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   38  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на інші товари для туризму. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити інші товари для туризму в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на інші товари для туризму. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія