шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 5 моделей:
| Ulanzi Скинути все
Крепление холодный башмак Ulanzi UURig R037 для DJI OSMO Mobile 4/3
Двойное крепление холодный башмак Ulanzi UURIG R037 предназначено для установки дополнительных аксессуаров (внешнего микрофона, светодиодной панели) на стабилизаторы моделей DJI OSMO Mobile3, DJI OM 4. Представляет собой кронштейн, который плотно охватывает рукоятку стедикама по окружности, затягивается винтом с накатанной головкой, оснащен с двух сторон разъемами «холодный башмак». Прорезиненная внутренняя вставка убережет OSMO от появления царапин и потертостей, обеспечит надежную посадку кронштейна, не давая ему смещаться. Компактный дизайн позволяет не демонтировать крепление при перевозке и хранении стабилизаторе.
Кріплення на шию Ulanzi Go-Quick II T011GBB1 для екшн-камери
Кріплення на ремінь Ulanzi Claw Clip
Противага Ulanzi для DJI OSMO Mobile 4/3 (PT-10)
Швидкознімна система для DJI RS2/RSC2 Crane 2S/Weebill-S Ulanzi Falcam F38

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на аксесуари для стабілізаторів Ulanzi. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити аксесуар для стабілізатора Ulanzi в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на аксесуари для стабілізаторів Ulanzi. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія