шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 184 моделей:
| сухий шампунь Скинути все
Сухий шампунь Schauma Hi Lovely, для нормального волосся, 150 мл
Сухий шампунь Schauma Miss Fresh, 150 мл
Сухий шампунь Got2b Fresh it Up! Екстра-свіжість, 100 мл
Сухий шампунь-кондиціонер Farmona Radical для пошкодженого та слабкого вол
Шампунь сухий для жирного волосся Farmona Herbal Care Кропивний, 150 мл
Сухий шампунь Batiste Tropical, 200 мл
Сухий шампунь Batiste Bare, 200 мл
Сухий шампунь Got2b Fresh it Up! Екстра-свіжість, 200 мл
Сухий шампунь Batiste Original, 200 мл
Сухий шампунь Batiste Cherry, 200 мл
Сухий шампунь Wellaflex Wild Berry Touch 180 мл
Сухий шампунь Batiste для світлого волосся, 200 мл
Сухий шампунь Batiste для темного волосся, 200 мл
Сухий шампунь Batiste для надання об'єму, 200 мл
Сухий шампунь Wellaflex Sweet Sensation 180 мл
Сухий шампунь Tigi Bed Head Dirty Secret Dry Shampoo Очищаючий 100 мл
Сухий шампунь Tigi Bed Head Dirty Secret Dry Shampoo Очищаючий 300 мл
Сухий шампунь Tigi Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo 142 г
Сухий шампунь Trixie 100 гр 4011905029184
Абсолютно безпечний сухий шампунь для догляду за Вашим годованцем Сухий шампунь без використання води видаляє неприємні запахи і ніжно очищує шерсть. Для регулярного використання, особливо для молодих тваринок. Використання: шампунь наносити тільки на суху шерсть. Нанести на шерсть і добре вмасажувати у шкіру і шерсть. Після цього видалити за допомогою щітки чи розчіски. Для досягнення найкращого результату ми рекомендуємо наносити шампунь ввечері і залишати на ніч, а вранці вичісувати щіткою або розчіскою. При правильному використанні продукт безпечний для людей і тварин.  Склад:  Природні рослинні і мінеральні речовини, ароматизатори.  Об’єм 200 г.
Сухий шампунь Trixie200 гр 4011905291826
Абсолютно безпечний сухий шампунь для догляду за Вашим годованцем Сухий шампунь без використання води видаляє неприємні запахи і ніжно очищує шерсть. Для регулярного використання, особливо для молодих тваринок. Використання: шампунь наносити тільки на суху шерсть. Нанести на шерсть і добре вмасажувати у шкіру і шерсть. Після цього видалити за допомогою щітки чи розчіски. Для досягнення найкращого результату ми рекомендуємо наносити шампунь ввечері і залишати на ніч, а вранці вичісувати щіткою або розчіскою. При правильному використанні продукт безпечний для людей і тварин.  Склад:  Природні рослинні і мінеральні речовини, ароматизатори.  Об’єм 200 г.
Сухий шампунь Trixie – спрей 230мл 4011905294100
Сухий шампунь-спрей Trixie  Засіб гігієни улюбленців, представлений відомим німецьким брендом зоотоварів Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Завдяки зручному дозатору піни, шампунь легко дозувати. Він м’яко очищує шерсть, не потребуючи купання або змивання. Ароматна пінка нейтралізує неприємні запахи та робить шерсть приємною та доглянутою. Засіб підходить для регулярної очистки та догляд за шерстю. Гарне рішення для тварин, які не люблять воду, а також зручно для застосування в холодні пори року.  Застосування:  Добре потрусіть флакон перед застосуванням. Шампунь застосовується тільки на суху шерсть. Протягом 3-5 хвилин шампунь вмасовують в шерсть. Після цього його вичісують гребінцем або щіткою. Уникайте контакту з очима та вухами.  Склад: 5-15 % аніонні поверхнево-активні речовини,  < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активні речовини, ароматизатори, консерванти. Не застосовуйте на тваринах віком до 12 тижнів.  Об’єм: 230 мл.
Wella Wellaflex Sensual Rose сухий шампунь з ніжним квітковим ароматом 180
Wella Wellaflex Sensual Rose, 180 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Wella Wellaflex Sensual Rose – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату надає форму та забезпечує легку фіксацію забезпечує пружність й еластичність зачіски подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
SYOSS Сухий шампунь Anti-Grease 200мл 9000100695800
Волосся свіже, як після відвідування салону, без миття Сухий шампунь Syoss забезпечує додатковий день свіжості та об'єму без миття волосся. Syoss Care – перші продукти для професійного догляду за волоссям у домашніх умовах, доповнені технологією Keratin-Primer Продукти SYOSS, доповнені технологією Keratin-Primer, розроблені та протестовані перукарями. Вони зміцнюють і покращують структуру кожної волосинки від коренів до кінчиків, забезпечують помітно більш здорове і сильне волосся, а також стійкі результати. Ваше волосся виглядає чудово кожен день, ніби ви тільки що відвідали стиліста.
SYOSS Сухий шампунь PURE FRESH 200мл 9000101231502
Переваги Сухий шампунь Syoss (Сьєс) Pure Fresh за допомогою унікального розпилювача продукт наноситься легко та рівномірно. Основні переваги: +1 день свіжості волосся Склад Butane, Propane, Alcohol denat., Oryza Sativa (Rice) Starch, Isobutane, Pentane, Parfum (Fragrance), Niacin amide, Aqua (Water, Eau), Cetrimonium Chloride
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   8  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія