шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 173 моделей:
| сухий шампунь Скинути все
Сухий шампунь Got2b Fresh it Up! Екстра-свіжість, 100 мл
Сухий шампунь Got2b Fresh it Up! Екстра-свіжість, 200 мл
Сухий шампунь Batiste для темного волосся, 200 мл
Сухий шампунь Batiste для надання об'єму, 200 мл
Сухий шампунь Batiste для світлого волосся, 200 мл
Schwarzkopf Schauma Hi Lovely сухий шампунь для нормального волосся 150 мл
Schwarzkopf Schauma Hi Lovely, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Schwarzkopf Schauma Hi Lovely – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату подовжує ефект вимитого волосся забезпечує пружність й еластичність зачіски Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Schwarzkopf Schauma Miss Fresh! сухий шампунь для жирного волосся 150 мл
Schwarzkopf Schauma Miss Fresh!, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Schwarzkopf Schauma Miss Fresh! – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату не залишає білих слідів у волоссі забезпечує пружність й еластичність зачіски покращує текстуру волосся Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Batiste Fruity & Cheeky Cherry сухий шампунь для об'єму та блиску 200 мл
Batiste Fruity & Cheeky Cherry, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Fruity & Cheeky Cherry повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала усуває забруднення надає волоссю приємного аромату створює сильний і пишний об'єм
Batiste Tropical освіжаючий сухий шампунь 200 мл
Batiste Tropical, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Tropical повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає подовжує ефект вимитого волосся створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Batiste Original сухий шампунь для абсорбції секрету сальних залоз та нада
Batiste Original, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Original повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає подовжує ефект вимитого волосся створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Wella Wellaflex Wild Berry Touch сухий шампунь з ніжним квітковим ароматом
Wella Wellaflex Wild Berry Touch, 180 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Wella Wellaflex Wild Berry Touch – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату надає форму та забезпечує легку фіксацію забезпечує пружність й еластичність зачіски подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
TRESemmé Day 2 Volumising освіжаючий сухий шампунь для об'єму 250 мл
TRESemmé Day 2 Volumising, 250 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь TRESemmé Day 2 Volumising повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає форму та забезпечує легку фіксацію освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Batiste Natural & Light Bare сухий шампунь для абсорбції секрету сальних з
Batiste Natural & Light Bare, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Batiste Natural & Light Bare – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Syoss Pure Fresh освіжаючий сухий шампунь 200 мл
Syoss Pure Fresh, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Syoss Pure Fresh – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску освіжає та надихає Склад: не містить силіконів гіпоалергенний засіб Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Syoss Anti Grease сухий шампунь для жирного волосся 200 мл
Syoss Anti Grease, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Syoss Anti Grease – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала подовжує ефект вимитого волосся освіжає та надихає чудово підходить для використання в подорожах між регулярними процедурами миття волосся не залишає білих слідів у волоссі Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Farmona Herbal Care Nettle сухий шампунь для жирного волосся 180 мл
Farmona Herbal Care Nettle, 180 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Farmona Herbal Care Nettle – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає усуває забруднення створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Syoss Dark Brown сухий шампунь для темного волосся 200 мл
Syoss Dark Brown, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Syoss Dark Brown повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: спеціально розроблений для каштанових відтінків волосся зафарбовує та маскує відрослі корені подовжує ефект вимитого волосся підсилює та зберігає колір волосся освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Farmona Radical Hair Loss сухий шампунь та кондиціонер для пошкодженого во
Farmona Radical Hair Loss, 180 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: забезпечує пружність й еластичність зачіски освіжає та надихає поглинає надлишкову кількість шкірного сала подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Wella Wellaflex Sweet Sensation сухий шампунь з ніжним квітковим ароматом
Wella Wellaflex Sweet Sensation, 180 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Wella Wellaflex Sweet Sensation повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату надає форму та забезпечує легку фіксацію забезпечує пружність й еластичність зачіски подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Wella Wellaflex Sensual Rose сухий шампунь з ніжним квітковим ароматом 180
Wella Wellaflex Sensual Rose, 180 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Wella Wellaflex Sensual Rose – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату надає форму та забезпечує легку фіксацію забезпечує пружність й еластичність зачіски подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
René Furterer Naturia сухий шампунь 200 мл
René Furterer Naturia, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь René Furterer Naturia повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Klorane Nettle сухий шампунь для жирного темного волосся 150 мл
Klorane Nettle, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Klorane Nettle повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм не залишає білих слідів у волоссі Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust структуруючий сухий шампунь 30
Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust, 300 мл, Сухі шампуні для жінок
Klorane Nettle сухий шампунь для жирного волосся 150 мл
Klorane Nettle, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Klorane Nettle – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає форму та забезпечує легку фіксацію усуває забруднення Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   8  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія