искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип
Материал
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 58 моделей:
| 45x45 см Сбросить все
Плитка для підлоги Ape Jordan бежева 450х450х8 мм 478317
Товщина, мм: 8; Колір: Бежевий; Країна виробництва: Іспанія; Бренд: Ape; Клас зносостійкості: 3; Дизайн: Імітація мармуру; Місце застосування: Внутрішнє; Тип плитки: Для підлоги; Колекція: Jordan; Кількість в упаковці, шт: 7; Кількість в упаковці, кв.м: 1.42; Розмір, см: 45х45; Довжина плитки: 45
Плитка для підлоги Almera Ceramica Danae бежева 450х450х9 мм 355938
Товщина, мм: 9; Колір: Бежевий; Країна виробництва: Іспанія; Бренд: Almera Ceramica; Клас зносостійкості: 3; Дизайн: Імітація мармуру; Місце застосування: Внутрішнє; Тип плитки: Для підлоги; Колекція: Danae; Кількість в упаковці, шт: 7; Кількість в упаковці, кв.м: 1.42; Розмір, см: 45х45; Довжина плитки: 45
Плитка для підлоги Almera Ceramica Origin 450х450х10.2 мм 1.42 м2 435186
Морозостійкість: Ні; Товщина, мм: 10.2; Колір: Різнокольоровий; Країна виробництва: Іспанія; Бренд: Almera Ceramica; Клас зносостійкості: 3; Тип поверхні: Матовий; Вогнетривкість: Ні; Дизайн: Візерунок; Місце застосування: Внутрішнє; Тип плитки: Для підлоги; Керамограніт: Ні; Колекція: Origin; Кількість в упаковці, шт: 7; Кількість в упаковці, кв.м: 1.42; Розмір, см: 45х45; Довжина плитки: 45
Плитка керамограніт Zeus Zwxil3 Industrial Beige 450х450
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Zeus Zwxil3 Industrial Beige 450х450є хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Zeus Ceramica ZWXTZ8 Terrazzo Grey 45x45 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Zeus Ceramica ZWXTZ8 Terrazzo Grey 45x45 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Zeus Ceramica ZWXIL2 Industrial Red 45x45 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Zeus Ceramica ZWXIL2 Industrial Red 45x45 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка Lasselsberger Rako CONCEPT DAA44602 450x450
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка Lasselsberger Rako CONCEPT DAA44602 450x450є хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка Lasselsberger Rako CONCEPT DAA44603 450x450
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка Lasselsberger Rako CONCEPT DAA44603 450x450є хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка Lasselsberger Rako CONCEPT DAA44600 450x450
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка Lasselsberger Rako CONCEPT DAA44600 450x450є хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка Lasselsberger Rako Concept DAA44599 450*450
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка Lasselsberger Rako Concept DAA44599 450*450є хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка Geotiles Boulevard Negro 45x45 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка Geotiles Boulevard Negro 45x45 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка Dual Gres Chic Sandra 45x45 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка Dual Gres Chic Sandra 45x45 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка Dual Gres Dk Kendal Industrial 450Х450
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка Dual Gres Dk Kendal Industrial 450Х450є хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка Peronda FS Original FS-2 45x45 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка Peronda FS Original FS-2 45x45 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка Peronda Fs Star Sage 45x45 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка Peronda Fs Star Sage 45x45 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка 45x45 Peronda FS ROMBOS-N
Плитка для підлоги 45x45 Peronda FS STAR-N
Плитка 45x45 Peronda FS IVY SAGE
декор Paradyz House B 45x45 бежевий
Декор Paradyz House A 45x45 бежевий
Плитка для підлоги Rako Mineral Gris Clair Daa4H660 450x450 мм
Плитка для підлоги Cesarom Mayenne Gresie Port Gri 450x450 мм
Плитка для підлоги Cesarom Mayenne Gresie Port Beige 450x450 мм
Плитка для підлоги Dual Gres Pav. Portland Antracite 450x450 мм
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на плитка. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить плитка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на плитка. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История