искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 14 моделей:
| Brushworks Сбросить все
Brushworks No Crease Clips заколки для волосся Pastel
Brushworks No Crease Clips, 8 кс, Шпильки для волосся для жінок, Аксесуар для волосся Brushworks No Crease Clips досконало довершить вашу зачіску. Властивості: не залишає слідів на волоссі тримається на своєму місці Спосіб використання: Створіть зачіску бажаної форми.
Brushworks No Crease Clips заколки для волосся Nude
Brushworks No Crease Clips, 8 кс, Шпильки для волосся для жінок, Аксесуар для волосся Brushworks No Crease Clips досконало довершить вашу зачіску. Властивості: не залишає слідів на волоссі тримається на своєму місці Спосіб використання: Створіть зачіску бажаної форми.
Brushworks Hair Oil Applicator аплікатор олії для волосся 1 кс
Brushworks Hair Oil Applicator, 1 кс, Аксесуари для волосся для жінок, Аксесуар для волосся Brushworks Hair Oil Applicator досконало довершить вашу зачіску. Склад: виготовлено із пластику
Brushworks Pink Cloud Headband пов'язка на волосся 1 кс
Brushworks Pink Cloud Headband, 1 кс, Аксесуари для волосся для жінок, Аксесуар для волосся досконало довершить вашу зачіску. Властивості: до дбайливо піклується про волосся тримається на своєму місці не залишає слідів на волоссі Спосіб використання: Зробіть бажану укладку волосся.
Brushworks Microfibre Hair Towel рушник для волосся 1 кс
Brushworks Microfibre Hair Towel, 1 кс, Аксесуари для волосся для жінок, Властивості: до дбайливо піклується про волосся тримається на своєму місці відповідає найвищим стандартам Спосіб використання: Після миття загорніть волосся в рушник так, щоб він щільно прилягав до голови й увібрав якомога більше вологи.
Brushworks Makeup Headband and Scrunchie подарунковий набір (для волосся)
Brushworks Makeup Headband and Scrunchie, Аксесуари для волосся для жінок, Набір містить: пов'язка для волосся з мікрофібри 1 кс гумка для волосся з мікрофібри 1 кс Властивості: до дбайливо піклується про волосся не залишає слідів на волоссі
Brushworks Makeup Headbands пов'язка для волосся (з бантиком)
Brushworks Makeup Headbands, 2 кс, Аксесуари для волосся для жінок, Аксесуар для волосся Brushworks Makeup Headbands досконало довершить вашу зачіску. Властивості: оригінальний грайливий дизайн тримається на своєму місці Склад: не містить металів
Brushworks Heatless Curling Scrunchie резинка для завивання волосся 1 кс
Brushworks Heatless Curling Scrunchie, 1 кс, Гумки для волосся для жінок, Властивості: просте використання надійна завивка волосся тримається на своєму місці до дбайливо піклується про волосся не залишає слідів на волоссі Склад: не містить металів Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Brushworks Cloud Headband пов'язка на волосся 1 кс
Brushworks Cloud Headband, 1 кс, Аксесуари для волосся для жінок, Для ідеального завершального штриха й фіксації зачіски вам знадобиться аксесуар для волосся Brushworks Cloud Headband . Він ефективно приборкує неслухняні пасма й доповнює будь-яку зачіску – як ділову, так і повсякденну. Він гарантує, що ваше волосся більше не лізтиме в очі в найнезручніший момент і дасть вам змогу створювати зачіски для роботи або занять спортом з довгого чи короткого волосся. Насолоджуйтесь можливостями, які він пропонує, і завжди тримайте його під рукою. У сумочці, рюкзаку чи навіть у кишені штанів. Адже ніколи не знаєте, коли він стане в пригоді! Властивості: тримається на своєму місці оригінальний грайливий дизайн
Brushworks Luxury Facial Cleansing Brush & Headband набір для очищення шкі
Brushworks Luxury Facial Cleansing Brush & Headband, Аксесуари для волосся для жінок, Набір містить: щітка для глибокого очищення обличчя 1 кс пов'язка для волосся 1 кс
Brushworks Detangling Brush and Scrunchie Set набір (для волосся)
Brushworks Detangling Brush and Scrunchie Set, Аксесуари для волосся для жінок, Аксесуар для волосся Brushworks Detangling Brush and Scrunchie Set досконало довершить вашу зачіску. Набір містить: Щітка для волосся 1 кс 2 кс Властивості: до дбайливо піклується про волосся не залишає слідів на волоссі відповідає найвищим стандартам Спосіб використання: Зробіть бажану укладку волосся.
Brushworks Hair Wrap тюрбан (з мікрофібри)
Brushworks Hair Wrap, 2 кс, Аксесуари для волосся для жінок, Властивості: до дбайливо піклується про волосся
Brushworks Hair Clip and Scrunchie Set набір для укладки волосся
Brushworks Hair Clip and Scrunchie Set, Аксесуари для волосся для жінок, Аксесуар для волосся Brushworks Hair Clip and Scrunchie Set досконало довершить вашу зачіску. Набір містить: заколки для волосся 4 кс шовкова гумка для волосся 3 кс шпилька-краб для волосся 3 кс Властивості: до дбайливо піклується про волосся Спосіб використання: Зробіть бажану укладку волосся.
Brushworks Blackhead & Blemish Remover Set подарунковий набір (для волосся
Brushworks Blackhead & Blemish Remover Set, Аксесуари для волосся для жінок, Аксесуар для волосся Brushworks Blackhead & Blemish Remover Set досконало довершить вашу зачіску. Набір містить: Щітка для волосся 1 кс масажна щітка для волосся 1 кс рушник для волосся 1 кс Властивості: має оригінальну форму до дбайливо піклується про волосся Спосіб використання: Нанесіть шампунь на вологе волосся, а потім за допомогою масажера помасажуйте всю шкіру голови, поки вам це буде приємно.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос Brushworks. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос Brushworks в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос Brushworks. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История