искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 129 моделей:
| гель Сбросить все
Гель-воск Taft Power 75 мл
Гель для укладання волосся Syoss Max Hold Фіксація 5, 250 мл
Schwarzkopf Taft Men гель для волосся сильної фіксації 150 мл
Schwarzkopf Taft Men, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб Schwarzkopf Taft Men стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі надає зачісці текстури та форми не застигає у волоссі не залишає слідів Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Taft Гель 150 для укладання Невидима фіксація PowInvis CEE2 9000100876452
Переваги Гель для укладання волосся Taft Power Невидима Фіксація надає волоссю непомітну та одночасно надійну мегафіксацію 5. Інноваційна формула забезпечує стійкість до 24 годин. Засіб допомагає захистити волосся від пересушування, не обтяжуючи його, захищає укладання від впливу вологи та вітру. Гель для укладання волосся Taft Power Невидима Фіксація має веганську формулу, що означає відсутність інгредієнтів тваринного походження.
Schwarzkopf Taft Men екстра сильний гель для волосся 150 мл
Schwarzkopf Taft Men, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб Schwarzkopf Taft Men стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надає зачісці текстури та форми не застигає у волоссі не залишає слідів забезпечує екстрасильну фіксацію Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Schwarzkopf Taft Power екстра зміцнюючий гель для волосся 250 мл
Schwarzkopf Taft Power, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Гель для волосся Schwarzkopf Taft забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: сильна фіксація забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня не склеює волосся та легко вичісується створює ідеальний стайлінг Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
Schwarzkopf Professional Гель для волосся Schwarzkopf Professional Silhoue
+ 7 грн бонус, Призначення - надання об'єму, для укладання волосся, Ступінь фіксації - супер сильна, Об`єм/Вага - 250 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся
Indola Гель для волосся Indola Innova Finish Gel Spray сильної фіксації 50
+ 11 грн бонус, Призначення - надання блиску, стайлінг, для укладання волосся, Ступінь фіксації - сильна, Об`єм/Вага - 50 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся
Гель для волосся ультрасильної фіксації OSiS G. Force 150мл 4045787999167
Хочете, щоб укладка протрималася якомога довше? З чудовим гелем екстремальної фіксації G-Force можливо все! Завдяки неймовірно сильним фіксувальним елементам забезпечується не тільки шикарний довготривалий результат, а й дбайливий догляд. Засіб стає дуже твердим, коли засихає, тому є ідеальним для виділення бажаних пасом, створення приголомшливого ефекту «мокрого волосся» і формування коротких локонів. Він не залишає нальоту, надає чудового блиску і легко змивається. Наявні в складі смоли, зволожуючі компоненти і вологопоглиначі захищають волосся від пересушування, забезпечують тривалу фіксацію навіть в умовах сильної вологості, а також мають поживну дію, надають м'якості, шовковистості та сяйва. Його можна наносити і на сухе, і на вологе волосся. Засіб не склеює волосся і захищає від термічного впливу. З таким гелем можна фантазувати, текстурувати і моделювати так, як захочеться! Спосіб застосування нанесіть на сухе або вологе волосся; нанесіть невелику кількість засобу на руки; нанесіть пальцями по всій довжині волосся та укладіть.
Гель для стайлінгу Reuzel Fiber Gel 100 мл
Гель для стайлінгу Reuzel Fiber Gel можна використовувати кожен день, не переживаючи про стан волосся. До складу гелю входять зволожуючі компоненти, які допомагають дбати про локони. Засіб має мінімальну ступінь блиску, завдяки чому укладання за допомогою цього гелю виглядає неймовірно природно і елегантно. Легко змивається водою в кінці дня і оригінально ароматизує волосся. Надає зачісці об'єм і текстуру, робить волосся візуально щільніше. На водній основі. Не містить спирт і не сушить волосся.  Під час нанесення Fiber Gel збільшує густоту волосся, не залишаючи водночас на волоссі відчуття липкості, і так - протягом усього дня. Після висихання гель надає волоссю слабкого блиску. Гель замішаний на водній основі, тому легко змивається водою.Легкий ванільно-м'ятний аромат - приємний бонус від укладання як для вас, так і для оточуючих вас людей. тверда, рухлива фіксація слабкий блиск на водній основі АРОМАТ: легкий ванільно-м'ятний аромат ДЛЯ ЯКИХ ТИПІВ ВОЛОССЯ: для всіх типів волосся, ідеальний для хвилястого і кучерявого волосся ДЛЯ ЯКИХ УКЛАДОК: для класичних стрижок Спосіб застосування: Видавіть трохи гелю в долоню, розміром із невелику монетку. Розітріть його між руками і нанесіть на підсушене рушником волосся. За потреби збільште кількість гелю. Прочешіть волосся гребенем і висушіть феном. Волосся набуває додаткового пружного об'єму, легкої розпатланості і текстури. Якщо нанести гель на сухе волосся, то волосся отримує жорстку фіксацію з м'яким блиском. Склад: Water (Aqua), Propylene Glycol, PVP, Maltodextrin/VP Copolymer, Acrylates Copolymer, Polysorbate 20, Fragrance (Parfum), Equisetum Arvense Extract, Ethylhexylglycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Carbomer, PEG-45m, Coumarin, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanol Продукт не тестується на тваринах
Гель для локонів OSiS Curl Jam 300мл 4045787936537
Гель для завивки волосся Schwarzkopf Professional Osis Style Curl Jam Curl Defining - це продукт, призначений для підкреслення і визначення природних хвиль волосся. Спеціально розроблений для фіксації, фіксації та контролю неслухняного волосся. Він допомагає формувати і визначати локони, надає еластичність і життєву силу волоссю і запобігає пухнастості. Переваги: гель для оформлення локонів додає легкої фіксації робить волосся зволоженим і м'яким на дотик забезпечує посилений блиск і чітке визначення волосся легка формула не обтяжує волосся запобігає пухнастості. Спосіб застосування: нанесіть на вологе волосся і пальцями розгладьте кучері дайте висохнути на повітрі або використовуйте дифузор після висихання акуратно розчешіть волосся, щоб отримати ефектні, м'які локони і хвилі.
Гель для укладання волосся Acme-Style Styling Gel Сильна фіксація, 200 мл
Гель для укладання волосся Acme-Style Styling Gel Eфект мокрого волосся, 2
Гель-віск для волосся Fortesse Professional Style & Hold нормальна фіксаці
Гель для волосся ProfiStyle Styling Strong Hold Сильна фіксація з дозаторо
Гель-віск ProfiStyle Gel-Wax Shine&Hold Блиск та фіксація 80 мл
Гель-віск ProfiStyle Men's Style Фіксація і блиск 80 мл
Гель-павутинка для волосся Fortesse Professional Style & Hold сильна фікса
Гель-віск Taft Сяйво діамантів Фіксація 2, 75 мл
Гель для волосся Intesa Styling Мокрий вигляд 150 мл
Розгладжуючий гель для кучерявого волосся Byphasse, 250 мл
Гель для укладки Got2b Glued, фіксація 6, 150 мл
Гель Wellaflex Power Hold 5 для укладки волосся 150 мл
Гель для середньої фіксації волосся Greensoho Energy.On Gel Definicion, 25
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   6  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История