искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 35 моделей:
| Aveda Сбросить все
Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam розкішна об'ємна пінка для тонкого
Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam, 50 мл, Піна для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: бореться з неслухняним волоссям якісно покращує структуру волосся запобігає розпушуванню покращує густоту та силу волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Склад: веган-засіб не містить силіконів містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Aveda Nutriplenish™ Daily Moisturizing Treatment інтенсивний зволожуючий д
Aveda Nutriplenish™ Daily Moisturizing Treatment, 40 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Aveda Nutriplenish™ надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає волоссю зволоження та живлення надає шовковистої м'якості бореться з неслухняним волоссям надає привабливого блиску Склад: веган-засіб не містить силіконів УФ-фільтри Спосіб використання: Нанесіть на чисте, висушене рушником волосся. Не змивайте.
Aveda Color Control Leave-in Treatment Rich незмивний догляд для блиску та
Aveda Color Control Leave-in Treatment Rich, 25 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Aveda Color Control Leave-in Treatment Rich. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб
Aveda Nutriplenish™ Curl Gelée зволожуючий гель для моделювання локонів 40
Aveda Nutriplenish™ Curl Gelée, 40 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Aveda Nutriplenish™ надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає шовковистої м'якості бореться з неслухняним волоссям надає волоссю зволоження та живлення запобігає розпушуванню надає привабливого блиску Склад: містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження не містить силіконів веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Не змивайте.
Aveda Be Curly Advanced™ Curl Enhancer Cream стайлінговий крем для моделюв
Aveda Be Curly Advanced™ Curl Enhancer Cream, 40 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Приборкайте своє хвилясте або кучеряве волосся за допомогою засобу для укладання Aveda Be Curly Advanced™ Curl Enhancer Cream. Він додасть виразності, чіткості й текстури вашим кучерям або локонам, підкресливши красу вашої зачіски. Він полегшить подальше укладання хвилястого або кучерявого волосся і допоможе надати йому омріяної
Aveda Botanical Repair™ Bond-Building Styling Creme стайлінговий крем 40 м
Aveda Botanical Repair™ Bond-Building Styling Creme, 40 мл, Інші засоби для стайлінгу для жінок, Хочете вивести свою зачіску на новий рівень і сформувати її за власним смаком? Тут вам стане в пригоді засіб для стайлінгу Aveda Botanical Repair™ Bond-Building Styling Creme. Він допоможе підкреслити природну текстуру волосся, надати йому бажаної форми та створити ідеальну професійну зачіску, не виходячи з дому. Спробуйте цей засіб для стайлінгу, і він допоможе вам вигідно підкреслити зачіску й надовго її зафіксувати. Властивості: має приємний аромат полегшує стайлінг надає форми розгладжує Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся, а потім зробіть бажану укладку.
Aveda Flax Seed Strong Hold Sculpturing Gel гель для волосся з алое вера 2
Aveda Flax Seed Strong Hold Sculpturing Gel, 250 мл, Гелі для волосся унісекс, Гель для волосся Aveda Flax Seed забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг сильна фіксація для створення креативних зачісок легкий у застосуванні забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Clay Моделююча глина для фіксації та н
Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Clay, 75 мл, Моделювальні пасти для волосся для чоловіків, Хочете вивести свою зачіску на новий рівень і сформувати її за власним смаком? Тут вам стане в пригоді засіб для стайлінгу Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Clay. Він допоможе підкреслити природну текстуру волосся, надати йому бажаної форми та створити ідеальну професійну зачіску, не виходячи з дому. Спробуйте цей засіб для стайлінгу, і він допоможе вам вигідно підкреслити зачіску й надовго її зафіксувати. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі забезпечує матовий ефект надає зачісці текстури та форми Склад: не містить силіконів веган-засіб має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на волосся.
Aveda Brilliant™ Retexturing Gel гель для волосся для блиску та шовковисто
Aveda Brilliant™ Retexturing Gel, 150 мл, Гелі для волосся для жінок, Там, де для створення бажаної зачіски недостатньо лише гребінця, лаку або пінки, на допомогу прийде гель для волосся Aveda Brilliant™ Retexturing Gel. Він допоможе надати волоссю бажаної форми й вичаклувати ідеальну салонну зачіску. Крім того, засіб забезпечує сильну фіксацію, тому з зачіски не виб’ється жодне пасмо, а волосся залишиться ідеально укладеним протягом усього дня. Властивості: створює ідеальний стайлінг не обтяжує волосся не склеює волосся та легко вичісується забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на вологе, висушене рушником волосся.
Aveda Brilliant™ Medium Hold Hair Spray спрей для волосся середньої фіксац
Aveda Brilliant™ Medium Hold Hair Spray, 250 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Aveda Brilliant™ Medium Hold Hair Spray дбає про фінальне укладання волосся і подовжує стійкість зачіски. Він зміцнює і фіксує зачіску будь-якої складності на тривалий час, забезпечуючи максимальний контроль над волоссям. Будьте певні, у вас не виб’ється жодне пасемко, до того ж волосся отримає захист від зовнішніх впливів, як-от вітер і волога. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски стійкий ефект надає волоссю життєвої сили та блиску Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Aveda Pure Abundance™ Volumizing Hair Spray спрей для об'єму для волосся 2
Aveda Pure Abundance™ Volumizing Hair Spray, 200 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Aveda Pure Abundance™ зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація стійкий ефект легке та швидке застосування Склад: веган-засіб Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
Aveda Confixor™ Liquid Gel гель для волосся для фіксації та надання форми
Aveda Confixor™ Liquid Gel, 250 мл, Гелі для волосся для жінок, Гель для волосся Aveda Confixor™ забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг не обтяжує волосся легкий у застосуванні не склеює волосся та легко вичісується для повсякденної укладки волосся Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam розкішна об'ємна пінка для тонкого
Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam, 150 мл, Піна для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: бореться з неслухняним волоссям якісно покращує структуру волосся запобігає розпушуванню покращує густоту та силу волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Склад: веган-засіб не містить силіконів містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Aveda Brilliant™ Humectant Pomade помада для волосся для формування кучері
Aveda Brilliant™ Humectant Pomade, 75 мл, Помади для волосся для жінок, Мрієте про гладеньку зачіску, ідеально накручені локони чи бунтарські кучері? Зробіть ставку на класику поміж косметики для стайлінгу. Хоч би якій зачісці ви надавали перевагу, бальзам для волосся Aveda Brilliant™ Humectant Pomade допоможе вам із легкістю досягти ідеального результату. Він допомагає надати волоссю бажаної форми та створити ідеальну професійну укладку в комфортних домашніх умовах. Крім того, засіб забезпечує сильну фіксацію, тому з зачіски не виб’ється жодне пасмо, а волосся залишиться ідеально укладеним протягом усього дня. Спробуйте цей перевірений часом засіб для стайлінгу й дозвольте йому вигідно підкреслити вашу зачіску та зафіксувати її надовго. Властивості: зміцнює зачіску та надає їй текстури надає волоссю сяючого блиску Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість помади на сухе волосся та укладіть його в бажану зачіску.
Aveda Speed Of Light™ Blow Dry Accelerator спрей для експрес-сушіння волос
Aveda Speed Of Light™ Blow Dry Accelerator, 200 мл, Інші засоби для стайлінгу для жінок, Хочете вивести свою зачіску на новий рівень і сформувати її за власним смаком? Тут вам стане в пригоді засіб для стайлінгу Aveda Speed Of Light™ Blow Dry Accelerator. Він допоможе підкреслити природну текстуру волосся, надати йому бажаної форми та створити ідеальну професійну зачіску, не виходячи з дому. Спробуйте цей засіб для стайлінгу, і він допоможе вам вигідно підкреслити зачіску й надовго її зафіксувати. Властивості: полегшує стайлінг не обтяжує волосся розгладжує зволожує надає здорового блиску Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на волосся.
Aveda Control Force™ Firm Hold Hair Spray лак для волосся сильної фіксації
Aveda Control Force™ Firm Hold Hair Spray, 300 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Aveda Control Force™ зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски сильна фіксація дбайливо піклується про волосся стійкий ефект Склад: веган-засіб Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Перед використанням ретельно струсніть флакон.
Aveda Air Control™ Light Hold Hair Spray лак для волосся з м'якою фіксаціє
Aveda Air Control™ Light Hold Hair Spray, 300 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Aveda Air Control™ Light Hold Hair Spray дбає про фінальне укладання волосся і подовжує стійкість зачіски. Він зміцнює і фіксує зачіску будь-якої складності на тривалий час, забезпечуючи максимальний контроль над волоссям. Будьте певні, у вас не виб’ється жодне пасемко, до того ж волосся отримає захист від зовнішніх впливів, як-от вітер і волога. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не залишає у волоссі залишків і легко вичісується надає волоссю життєвої сили та блиску природна фіксація Склад: веган-засіб Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Aveda Brilliant™ Anti-humectant Pomade помада для волосся проти розпушуван
Aveda Brilliant™ Anti-humectant Pomade, 75 мл, Помади для волосся для жінок, Хочете приборкати неслухняне волосся та отримати гладеньку зачіску, яка триматиметься справді довго? Зробіть ставку на класику поміж косметики для стайлінгу. Бальзам для волосся Aveda Brilliant™ Anti-humectant Pomade стане вашим помічником на шляху до ідеального результату. Він допоможе вам розгладити волосся, надати йому бажаної форми та створити ідеальну професійну зачіску в комфортних домашніх умовах. Крім того, засіб забезпечує сильну фіксацію та зміцнення, тому жодне пасмо не вибиватиметься з зачіски, а волосся залишатиметься ідеально укладеним протягом усього дня. Спробуйте цей перевірений часом засіб для стайлінгу й дозвольте йому вигідно підкреслити вашу зачіску та зафіксувати її надовго. Властивості: розгладжує волосся забезпечує доглянутий вигляд не склеює волосся Спосіб використання: Можна використовувати як для мокрого, так і для сухого волосся.
Aveda Color Control Leave-in Treatment Rich незмивний догляд для блиску та
Aveda Color Control Leave-in Treatment Rich, 100 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Aveda Color Control Leave-in Treatment Rich. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб
Aveda Control Paste™ стайлінговий засіб для фіксації 75 мл
Aveda Control Paste™, 75 мл, Пасти для волосся для жінок, Паста для волосся Aveda Control Paste™ стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування надає волоссю матового ефекту середня фіксація природна фіксація надає зачісці текстури та форми Склад: засіб підходить для веганів не містить силіконів
Aveda Light Elements™ Defining Whip™ воск для волосся 125 мл
Aveda Light Elements™ Defining Whip™, 125 мл, Воски для волосся для жінок, Віск для волосся Aveda Light Elements™ відмінно тримає форму зачіски та легко наноситься. Здивує своєю стійкістю. Властивості: легкий у застосуванні має стійкий ефект надасть останніх штрихів будь-якому стилю зачіски природна фіксація легко сформує бажану зачіску Склад: веган-засіб не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть необхідну укладку.
Aveda Men Pure - Formance™ Pomade помада для волосся сильної фіксації 75 м
Aveda Men Pure - Formance™ Pomade, 75 мл, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб Aveda Men Pure - Formance™ стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі не обтяжує волосся має стійкий ефект надає зачісці текстури та форми надає здорового блиску Склад: веган-засіб має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Aveda Light Elements™ Texturizing Creme крем-віск для волосся 75 мл
Aveda Light Elements™ Texturizing Creme, 75 мл, Гелі для волосся для жінок, Гель для волосся Aveda Light Elements™ забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: легкий у застосуванні не обтяжує волосся природна фіксація Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
Aveda Men Pure - Formance™ Firm Hold Gel гель для волосся з UV-фільтром 15
Aveda Men Pure - Formance™ Firm Hold Gel, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб Aveda Men Pure - Formance™ стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі забезпечує екстрасильну фіксацію не обтяжує волосся надає здорового блиску Склад: УФ-фільтр веган-засіб має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос Aveda. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос Aveda в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос Aveda. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История