шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 91 моделей:
| крем Скинути все
Аква-крем для волосся Dr.Sante Hyaluron Hair Deep hydration Глибоке зволож
Набір для випрямлення волосся IL Salone Milano Semi Permanent Straightenin
L’Oréal Paris Elseve Dream Long крем для пошкодженого волосся 200 мл
L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 200 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд L’Oréal Paris Elseve Dream Long. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: має відновлювальний ефект зміцнює корені волосся надає привабливого блиску забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Syoss Oleo Intense крем на основі олійки для блиску та шовковистості волос
Syoss Oleo Intense, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Бальзам для волосся Syoss Oleo Intense забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: зміцнює корені волосся розгладжує та попереджає розпушування усуває механічне та хімічне пошкодження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує волоссю сяючий блиск доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків дарує волоссю шовковистість і здоров’я Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Bioderma ABC Derm Babysquam крем для дітей проти шелушіння на шкірі голови
Bioderma ABC Derm Babysquam, 40 мл, Проблеми зі шкірою голови для дітей
CHI Luxury Black Seed Oil Blow Dry Cream поживний крем-захист від дії висо
CHI Luxury Black Seed Oil Blow Dry Cream, 177 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання CHI Luxury Black Seed Oil ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: робить волосся гладеньким і слухняним запобігає небажаному завиванню волосся забезпечує термозахист волосся надає зволоження та блиску забезпечує легку фіксацію захищає від зовнішніх впливів зміцнює корені волосся Склад: не містить сульфатів містить не менше 92 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на помите шампунем, вологе волосся. Опісля висушіть волосся феном.
Крем-шампунь O'Berig Мигдалево-молочний з медом, зволожуючий, для всіх тип
Крем-бальзам O'Berig Мигдалево-молочний з медом, зволожуючий, для всіх тип
Маска-крем Fortesse Professional Volume & Boost Об'єм, для тонкого волосся
Крем Сульсена Стимулін, 200 мл
Маска-крем Fortesse Professional Volume & Boost Об'єм, для тонкого волосся
Шампунь-крем з кератином Interapothek, 500 мл (8430321009994)
Маска для нормального та сухого волосся IL Salone Milano Iconic Cream, 250
Маска для нормального та сухого волосся IL Salone Milano Iconic Cream, 500
Schwarzkopf Зміцнюючий крем для волосся ВС Bonacure Fibre Force 500 мл (40
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Schwarzkopf Зміцнюючий крем для волосся ВС Bonacure Fibre Force 500 мл (40
Head & Shoulders DermaXPro Soothing Relief крем проти лупи для шкіри голов
Head & Shoulders DermaXPro Soothing Relief, 145 мл, Проблеми з волоссям та шкірою голови унісекс, Засіб Head & Shoulders DermaXPro Soothing Relief допоможе вам у боротьбі із проблемами волосся. Властивості: позбавляє волосся лупи заспокоює подразнену шкіру голови бореться з причинами свербіння й сухості шкіри голови для натурального або фарбованого волосся
Head & Shoulders DermaXPro Hydration Seal крем проти лупи для шкіри голови
Head & Shoulders DermaXPro Hydration Seal, 145 мл, Проблеми з волоссям та шкірою голови унісекс, Засіб Head & Shoulders DermaXPro Hydration Seal допоможе вам у боротьбі із проблемами волосся. Властивості: позбавляє волосся лупи заспокоює подразнену шкіру голови для натурального або фарбованого волосся бореться з причинами свербіння й сухості шкіри голови бореться з утворенням лупи
Dr. Santé Collagen спеціальний крем-догляд для волосся 100 мл
Dr. Santé Collagen, 100 мл, Бальзами для волосся для жінок, Маска для волосся Dr. Santé Collagen — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відновлення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Властивості: піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим волосся м'яке на дотик надає волоссю сяючого блиску покращує пружність волосяних волокон діє до глибини волосяного волокна зволожує та живить волосся піклується про кінчики волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Залиште на час, вказаний на упаковці, а потім ретельно змийте.
Mini-U Conditioner Honey Cream зволожуючий кондиціонер для дітей 250 мл
Mini-U Conditioner Honey Cream, 250 мл, Дитячі кондиціонери для дітей, Тендітне дитяче волосся більш схильне до ламкості й пошкодження. Дитячий кондиціонер Mini-U Conditioner Honey Cream забезпечить волосся необхідним доглядом після миття. Крім того, завдяки йому ви уникнете виснажливо довгого розчісування волосся, а діти матимуть більше часу на ігри.
Mini-U Shampoo Honey Cream делікатний дитячий шампунь 250 мл
Mini-U Shampoo Honey Cream, 250 мл, Дитячі шампуні для дітей, Шампунь Mini-U Shampoo Honey Cream ретельно миє дитяче волосся, робить його м’яким і запашним. Властивості: відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат дбайливо миє дитяче волосся підходить для щоденного використання глибоко очищає шкіру Спосіб використання: Нанесіть на волосся, спіньте та ретельно ополосніть. Уникайте потрапляння шампуню в очі. Якщо шампунь потрапить в очі, їх слід ретельно промити водою.
Fanola Wonder Color Locker Extra Care Sealing Cream розгладжуючий крем для
Fanola Wonder Color Locker Extra Care Sealing Cream, 200 мл, Бальзами для волосся для жінок, Ваше волосся негайно потребує догляду, інтенсивнішого за той, що може забезпечити кондиціонер? Бальзам для волосся Fanola Wonder Color Locker Extra Care Sealing Cream допоможе повернути ваше волосся у форму, виправить пошкодження і відновить його здоровий вигляд. На відміну від звичайних кондиціонерів, він впливає не лише на поверхню волосяних волокон, а й проникає вглиб їхньої структури, де бореться з проблемами, серйознішими за звичайну сухість та ослаблення після миття шампунем. На додаток до зволоження і пом’якшення, необхідних після миття, він інтенсивно та глибоко живить, зміцнює і відновлює волосся. Засіб робить волосся надзвичайно м’яким, здоровим, блискучим і легким у розчісуванні. Властивості: відновлює красу та блиск фарбованого волосся зцілює та розгладжує поверхню волосся зволожує та живить волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Склад: засіб підходить для веганів Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем і висушене рушником волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
L’Oréal Paris Elseve Dream Long поживний та захисний крем для теплового ст
L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 150 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Під час постійного або частого сушіння феном, випрямлення та завивання волосся зазнає стресу, що призводить до значного пошкодження його структури. Засіб для захисту волосся від високих температур L’Oréal Paris Elseve Dream Long допоможе цьому запобігти. Він створює захисну плівку, яка ефективно запобігає термічному пошкодженню волосся під час використання інструментів для укладання. Поживні речовини, що містяться в засобі, надають волоссю сили й підвищують його стійкість до шкідливих зовнішніх впливів. Властивості: забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся після використання волосся блискуче та зволожене забезпечує легку фіксацію Спосіб використання: Нанесіть по всій довжині та на кінчики помитого волосся, а потім розчешіть. Не змивайте.
got2b got Gloss Shine Primer вирівнюючий крем термозахист для волосся 150
got2b got Gloss Shine Primer, 150 мл, Термозахист для волосся для жінок, Під час постійного або частого сушіння феном, випрямлення та завивання волосся зазнає стресу, що призводить до значного пошкодження його структури. Засіб для захисту волосся від високих температур got2b got Gloss Shine Primer допоможе цьому запобігти. Він створює захисну плівку, яка ефективно запобігає термічному пошкодженню волосся під час використання інструментів для укладання. Поживні речовини, що містяться в засобі, надають волоссю сили й підвищують його стійкість до шкідливих зовнішніх впливів. Властивості: забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся має антистатичний ефект розгладжує волосяні волокна бореться з розпушуванням після використання волосся шовковисте та приємне на дотик надає зволоження та блиску Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на вологе, висушене рушником волосся. Розітріть по всій довжині та на кінчиках волосся. Висушіть волосся феном і зробіть укладку у звичний спосіб.
Попередня   Наступна
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія