шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 88 моделей:
| мастило Скинути все
Олія для волосся Elfa Pharm Справжня реп'яхова, 100 мл
Олія для волосся Elfa Pharm 7 олій, 100 мл
Живильна олія для сухого та ламкого волосся Weleda з розмарином, 50 мл (93
CHI Luxury Black Seed Oil Dry Oil Blend поживна суха олійка для волосся 15
CHI Luxury Black Seed Oil Dry Oil Blend, 15 мл, Сухі олійки для волосся для жінок, Подаруйте своєму волоссю розкішний догляд. Суха олійка CHI Luxury Black Seed Oil зробить ваше волосся м’яким, шовковистим і сяючим. Властивості: глибоко живить волосся робить волосся міцним та пружним запобігає небажаному розпушуванню волосся надає волоссю блиску не обтяжує волосся Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть на сухе або вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Не змивайте.
Revuele Argan Oil Hair Elixir охоронний спрей для сухого або пошкодженого
Revuele Argan Oil Hair Elixir, 120 мл, Термозахист для волосся для жінок, Під час постійного або частого сушіння феном, випрямлення та завивання волосся зазнає стресу, що призводить до значного пошкодження його структури. Засіб для захисту волосся від високих температур Revuele Argan Oil Hair Elixir допоможе цьому запобігти. Він створює захисну плівку, яка ефективно запобігає термічному пошкодженню волосся під час використання інструментів для укладання. Поживні речовини, що містяться в засобі, надають волоссю сили й підвищують його стійкість до шкідливих зовнішніх впливів. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає привабливого блиску надає шовковистої м'якості забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся після використання волосся блискуче та зволожене Спосіб використання: Нанесіть на вологе чи сухе волосся, не змивайте. Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
Олія жожоба для шерсті для собак Trixie 150мл 4011905029320
Надає шерсті вашого улюбленця приємний вигляд і робить її м’якою та сіяючою. Інгредієнти що ніжно турбуються про шерсть та захищають її, а дезодоруючі речовини допомагають зберегти її свіжою. Розприскати речовину на відстані 30 см, та розчесати.  Склад:  Етанол, вода, ароматизатор, масло жожоба, ізопропілміристат. Об’єм: 150 мл.
Pantene Pro-V Keratin Protect Oil суха олійка для волосся 100 мл
Pantene Pro-V Keratin Protect Oil, 100 мл, Маски для волосся для жінок, Подаруйте своєму волоссю розкішний догляд. Суха олійка Pantene Pro-V зробить ваше волосся м’яким, шовковистим і сяючим. Властивості: має приємний аромат надає волоссю блиску покращує структуру волосся помітно покращує стан волосся Спосіб використання: Нанесіть на сухе або вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Не змивайте.
OGX Олія для волосся OGX Argan oil of Morocco Відновлювальна арганова 118
+ 32 грн бонус, Призначення - відновлення, Тип волосся - для ламкого волосся, для сухого волосся
CHI Tea Tree Oil Soothing Scalp Spray заспокоюючий спрей проти подразнення
CHI Tea Tree Oil Soothing Scalp Spray, 89 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Tea Tree Oil Soothing Scalp Spray надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення якісно покращує структуру волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим має відновлювальний ефект Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
CHI Rose Hip Oil Repair and Shine Leave-in тонік для фарбованого та пошкод
CHI Rose Hip Oil Repair and Shine Leave-in, 118 мл, Тонік і вода для волосся для жінок, Відчуваєте, що вашому волоссю потрібно щось більше за звичайний догляд за допомогою шампуню, кондиціонера або навіть маски? Класична олія для волосся CHI Rose Hip Oil Repair and Shine Leave-in стане чудовим доповненням до вашого щоденного догляду – вона подарує вашому волоссю додаткове живлення, допоможе відновити його еластичність, пружність і загальну гнучкість, сприятиме його регенерації і, не в останню чергу, подбає про розгладження поверхні. Після застосування засобу ви отримаєте більш м’яке, пружне, здорове та блискуче волосся з меншою схильністю до розпушування. Властивості: відновлює та захищає волосся робить волосся міцним та пружним запобігає небажаному розпушуванню волосся глибоко живить волосся надає волоссю блиску підсилює та зберігає відтінок волосся Спосіб використання: Нанесіть на сухе або вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Підходить для щоденного використання. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Logona Олія для волосся Logona реконструктор Обліпиха 75 мл (4017645044272
+ 15 грн бонус, Призначення - зволоження, відновлення, зміцнення волосся, живлення біля кінчиків, проти випадіння волосся, живлення волосся, захист від ламкості, Тип волосся - для пошкодженого волосся
Schwarzkopf Frizz Away Smoothing Oil 50ml 4045787726718
Олія для гладкості жорсткого неслухняного і схильного до розпушення волосся Bc bonacure frizz away Олія серії Bc bonacure frizz away захищає волосся від нагрівання до 210 °C. Веганський комплекс для догляду за волоссям з рослинним кератином і олією бабасу. Легка концентрована формула надає волоссю гладкість і м'якість. Призначення: Інтенсивний концентрат олій. Розплутує, розгладжує волосся. Надає інтенсивного сяйва. Термозахист до 210 °C. Розгладжує поверхню волосся, і приборкує розпушення до 72 год. Контроль над вологою до 48 годин. Особливості: Передові технології. Перевірені активні речовини BC Bonacure Skin Care і новий веганський кератин на основі щоденного використання гарантують здоров'я і красу для всіх типів волосся. Чиста формула. Нові 100% веганські професійні формули в поєднанні з високоефективними технологіями. Екологічне пакування. Нове паковання є екофрендлі, воно підлягає повному перероблюванню та створене на 97% з переробленого пластику. Застосування: Нанести невелику кількість олії на вологе або сухе волосся. Не змивати.
Спрей-зміцнення S'olio Verde Cannabis Seed Oil проти випадіння волосся 150
Спрей-реконструкція S'olio Verde Pomegranat Seed Oil для пошкодженого воло
Спрей-термозахист Solio Verde Pumpkin Seed Oil для всіх типів волосся 150
Еліксир-зміцнення S'olio Verde Cannabis Seed Oil проти випадіння волосся 1
Еліксир для волосся Revuele Macadamia Oil Hair Elixir, 120 мл
Спрей для волосся Revuele Oil Therapy Живлення та відновлення 200 мл
Олія проти випадіння волосся Comex з індійських рослин, плодів та коріння,
Флюїд для фарбованого волосся Manelle Professional care Plantasens Crambis
Відновлювальний засіб для волосся Jean & Len Repair Haarkur Кокосова олія
Флюїд для фарбованого волосся Manelle Professional care Plantasens Crambis
Багатофункціональний засіб з насичених олій Philip Martin's 32 Pure Essent
SCHAUMA Олія Аргана & Відновлення для сухого та пошкодженого волосся 400 м
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Попередня   Наступна
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія