шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 239 моделей:
| всі типи Скинути все
Шампунь Чиста Лінія Сила 5 трав, для всіх типів волосся, 250 мл
Шампунь Schauma Щоденний Догляд з екстрактом ромашки, для всіх типів волос
Шампунь Garnier Fructis Гудбай посічені кінчики, для всіх типів волосся, 2
Кондиціонер для всіх типів волосся Health&Beauty, з мінералами Мертвого мо
Кондиціонер для всіх типів волосся Health&Beauty, з мінералами Мертвого мо
Маска для всіх типів волосся Health&BeautyTreatment Hair Mask With Obliphi
Сухий шампунь для всіх типів волосся Rene Furterer Naturia, 200 мл (249232
Biosilk Silk Therapy Original відновлюючий догляд з натуральним шовком для
Biosilk Silk Therapy Original, 15 мл, Сироватки для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Biosilk Silk Therapy Original. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення має відновлювальний ефект робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Farmona Radical All Hair Types шампунь проти лупи 400 мл
Farmona Radical All Hair Types, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Farmona Radical All Hair Types допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: позбавляє волосся лупи зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
La'dor TripleX натуральний трав'яний шампунь для всіх типів волосся 150 мл
La'dor TripleX, 150 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor TripleX ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Indola Setting спрей для об'єму для всіх типів волосся 200 мл
Indola Setting, 200 мл, спрей для об'єму для жінок, Засіб для термоукладки волосся Indola Setting забезпечує волоссю ефективний захист від шкідливих впливів високих температур. Властивості: забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся збільшує об'єм забезпечує легку фіксацію полегшує розчісування Спосіб використання: Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
Klorane Avoine м'який шампунь для всіх типів волосся 200 мл
Klorane Avoine, 200 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Klorane Avoine допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Payot Essentiel Solid Biome-Friendly Shampoo твердий шампунь для всіх типі
Payot Essentiel Solid Biome-Friendly Shampoo, 80 гр, Тверді шампуні для жінок, Кожен крок на шляху до збереження природи сьогодні має значення. Твердий шампунь Payot Essentiel Solid Biome-Friendly Shampoo виконує ті ж самі функції, що й класичний рідкий шампунь, але є екологічнішим і доволі практичним. Як і звичайний шампунь, він допомагає видалити забруднення і жир із волосся та шкіри голови, але оскільки він не містить води, то не потребує і пластикового флакона, а тому дбайливіше ставитися до навколишнього середовища. Ви можете зберігати його просто в паперовій або металевій коробці. Завдяки своїй твердій консистенції він також ідеально підходить для подорожей без ризику проливання, а позаяк на борт літака можна брати лише обмежену кількість рідини, ви заощаджуєте місце для інших рідких продуктів. Дайте шанс твердому шампуню, і незабаром ви зрозумієте, чому він неодмінно має бути присутнім у вашій косметичці. Властивості: відновлює та живить волосся шампунь ретельно вимиє волосся та шкіру голови завдяки своїй твердій формі він ідеально підходить для авіаподорожей не забруднює довкілля екологічна упаковка Спосіб використання: Спіньте у долонях, а потім обережно втирайте піну у волосся. Потім ретельно сполосніть.
Bioderma Nodé Fluid Shampoo шампунь для всіх типів волосся 400 мл
Bioderma Nodé Fluid Shampoo, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Bioderma Nodé Fluid Shampoo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Klorane Avoine м'який шампунь для всіх типів волосся 400 мл
Klorane Avoine, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Klorane Avoine допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Brelil Professional Milky Ultra Nutriente Shampoo поживний шампунь для всі
Brelil Professional Milky Ultra Nutriente Shampoo, 800 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Brelil Professional Milky Ultra Nutriente Shampoo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся заспокоює шкіру голови надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Biosilk Silk Therapy Miracle 17 кондиціонер-спрей для всіх типів волосся 1
Biosilk Silk Therapy Miracle 17, 167 мл, Спреї для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Biosilk Silk Therapy Miracle 17. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення якісно покращує структуру волосся покращує густоту та силу волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим запобігає ламкості волосся має відновлювальний ефект Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner кондиціонер для всіх типів воло
Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner, 150 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження покращує структуру волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Склад: містить не менше 91 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на чисте волосся по всій довжині. Після цього ретельно ополосніть водою.
Payot Essentiel Gentle Biome-Friendly Shampoo м'який шампунь для всіх типі
Payot Essentiel Gentle Biome-Friendly Shampoo, 280 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Payot Essentiel Gentle Biome-Friendly Shampoo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості Склад: містить не менше 94 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
La'dor TripleX натуральний трав'яний шампунь для всіх типів волосся 530 мл
La'dor TripleX, 530 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor TripleX ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Шампунь-кондиціонер EkoLine Зволоження, для всіх типів волосся, 400 мл
Шампунь Чиста Лінія Зміцнюючий для всіх типів волосся 250 мл
Бальзам-ополіскувач Чиста Лінія Зміцнюючий для всіх типів волосся, 230 мл
Крем-шампунь O'Berig Мигдалево-молочний з медом, зволожуючий, для всіх тип
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   10  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія