шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 18 моделей:
| темне Скинути все
Сухий шампунь Batiste для темного волосся, 200 мл
Кондиціонер John Frieda Brilliant Brunette, для захисту кольору темного во
Шампунь для каштанового та темного волосся Alfaparf Milano Semi Di Lino Br
Syoss Dark Brown сухий шампунь для темного волосся 200 мл
Syoss Dark Brown, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Syoss Dark Brown повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: спеціально розроблений для каштанових відтінків волосся зафарбовує та маскує відрослі корені подовжує ефект вимитого волосся підсилює та зберігає колір волосся освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Klorane Nettle сухий шампунь для жирного темного волосся 150 мл
Klorane Nettle, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Klorane Nettle повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм не залишає білих слідів у волоссі Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Notino Hair Collection Volume Dry Shampoo Dark brown сухий шампунь для тем
Notino Hair Collection Volume Dry Shampoo Dark brown, 50 мл, Спрей для зафарбовування коренів для жінок
Notino Hair Collection Volume Dry Shampoo Dark brown сухий шампунь для тем
Notino Hair Collection Volume Dry Shampoo Dark brown, 250 мл, Спрей для зафарбовування коренів для жінок
Girlz Only For Brunettes сухий шампунь для темного волосся з екстрактом аг
Girlz Only For Brunettes, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Girlz Only For Brunettes – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: покращує текстуру волосся подовжує ефект вимитого волосся не залишає білих слідів у волоссі поглинає надлишкову кількість шкірного сала Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
MONDAY Brunette Dry Shampoo сухий шампунь для темного волосся з кератином
MONDAY Brunette Dry Shampoo, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь MONDAY Brunette повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску надає волоссю приємного аромату спеціально розроблений для каштанових відтінків волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Aussie SOS Brunette бальзам для волосся для темного волосся 200 мл
Aussie SOS Brunette, 200 мл, Бальзами для волосся для жінок, Ваше волосся негайно потребує догляду, інтенсивнішого за той, що може забезпечити кондиціонер? Бальзам для волосся Aussie SOS Brunette допоможе повернути ваше волосся у форму, виправить пошкодження і відновить його здоровий вигляд. На відміну від звичайних кондиціонерів, він впливає не лише на поверхню волосяних волокон, а й проникає вглиб їхньої структури, де бореться з проблемами, серйознішими за звичайну сухість та ослаблення після миття шампунем. На додаток до зволоження і пом’якшення, необхідних після миття, він інтенсивно та глибоко живить, зміцнює і відновлює волосся. Засіб робить волосся надзвичайно м’яким, здоровим, блискучим і легким у розчісуванні. Властивості: зволожує та живить волосся дарує волоссю шовковистість і здоров’я відновлює волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Aussie Brunette Blue Shampoo зволожуючий шампунь для темного волосся 290 м
Aussie Brunette Blue Shampoo, 290 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Aussie Brunette Blue Shampoo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся нейтралізує помаранчеві відтінки волосся для натурального або фарбованого волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Vianek Regenerating відновлюючий шампунь для темного волосся 300 мл
Vianek Regenerating, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Vianek Regenerating ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся забезпечує стійкість кольору волосся надає волоссю шовковистості для натурального або фарбованого волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
DX2 Men шампунь від сивини темного волосся 150 мл
DX2 Men, 150 мл, Шампуні для чоловіків, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь DX2 Men допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Kvitok Rare wood твердий шампунь для темного волосся 50 гр
Kvitok Rare wood, 50 гр, Тверді шампуні унісекс, Кожен крок на шляху до збереження природи сьогодні має значення. Твердий шампунь Kvitok Rare wood виконує ті ж самі функції, що й класичний рідкий шампунь, але є екологічнішим і доволі практичним. Як і звичайний шампунь, він допомагає видалити забруднення і жир із волосся та шкіри голови, але оскільки він не містить води, то не потребує і пластикового
Batiste Dark and Deep Brown сухий шампунь для темного волосся 350 мл
Batiste Dark and Deep Brown, 350 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Dark and Deep Brown повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає подовжує ефект вимитого волосся створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Moroccanoil Dry сухий шампунь для темного волосся 62 мл
Moroccanoil Dry, 62 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Moroccanoil Dry – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
REF Styling сухий шампунь для темного волосся 200 мл
REF Styling, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь REF Styling – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм спеціально розроблений для каштанових відтінків волосся не залишає білих слідів у волоссі Склад: веган-засіб Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Philip B. Everyday Beautiful кондиціонер для світло-русявого та темного-бл
Philip B. Everyday Beautiful, 178 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Philip B. Everyday Beautiful . Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує необхідне зволоження розгладжує та попереджає розпушування забезпечує волоссю сяючий блиск подовжує стійкість кольору волосся для натурального або фарбованого волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія