шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 254 моделей:
| кучеряві Скинути все
Маска для кучерявого волосся Numero на основі оливкової олії, 300 мл
Маска для кучерявого волосся Numero на основі оливкової олії, 1000 мл
Шампунь John Frieda Frizz Ease, для кучерявого волосся, 250 мл
Шампунь Phytorelax Keratin Curly для кучерявого волосся, 250 мл (6028083)
Маска Phytorelax Keratin Curly для кучерявого волосся, 250 мл (6028090)
Kallos LAB 35 Curl Mania шампунь для кучерявого волосся 300 мл
Kallos LAB 35 Curl Mania, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos LAB 35 Curl Mania ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
TRESemmé Keratin Smooth кондиціонер для неслухняного та кучерявого волосся
TRESemmé Keratin Smooth, 400 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер TRESemmé Keratin Smooth забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Frizz Ease Dream Curls кондиціонер для неслухняного волосся 25
John Frieda Frizz Ease Dream Curls, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер John Frieda Frizz Ease Dream Curls. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: забезпечує необхідне зволоження надає волоссю пружності й об'єму покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Frizz Ease Dream Curls стайлінговий спрей для дефініції локоні
John Frieda Frizz Ease Dream Curls, 200 мл, Спреї для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд John Frieda Frizz Ease Dream Curls. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: якісно покращує структуру волосся має відновлювальний ефект запобігає розпушуванню надає привабливого блиску Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Brelil Numéro Elasticizing & Frizz-Free Shampoo шампунь для кучерявого вол
Brelil Numéro Elasticizing & Frizz-Free Shampoo, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Brelil Professional Elasticizing & Frizz-Free ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: запобігає розпушуванню очищає волосся та шкіру голови сприяє природному утворенню хвиль і локонів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo шампунь для неслух
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
CHI Aloe Vera Curl Enhancing шампунь для кучерявого та хвилястого волосся
CHI Aloe Vera Curl Enhancing, 340 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Aloe Vera Curl Enhancing ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови сприяє природному утворенню хвиль і локонів Склад: містить не менше 92 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls шампунь для кучерявого волосся 250 мл
Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся дарує волоссю ніжний аромат Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls очищуючий кондиціонер для кучерявого во
Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth шампунь для розгладження волосся для н
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth, 250 мл, Шампуні для жінок
Brelil Professional Elasticizing & Frizz-Free Shampoo шампунь для кучеряво
Brelil Professional Elasticizing & Frizz-Free Shampoo, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Brelil Professional Elasticizing & Frizz-Free ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: запобігає розпушуванню очищає волосся та шкіру голови сприяє природному утворенню хвиль і локонів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
T-LAB Professional Organic Shape зволожуючий шампунь для хвилястого та куч
T-LAB Professional Organic Shape, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь T-LAB Professional Organic Shape ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся запобігає розпушуванню сприяє природному утворенню хвиль і локонів Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo шампунь для неслух
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Кондиціонер для волосся TRESemme Flawless Waves зволожувальний для кучеряв
Шампунь для кучерявого волосся Mr.Scrubber Curly Сare, 200 мл
Спрей Wellaflex Curls Definition 3 для укладки 150 мл
Спрей Phytorelax Keratin Curly Anti-Frizz для кучерявого волосся, 200 мл (
Рідина для пожвавлення локонів Noah Hair Curl Reviving Fluid With Rice Pro
Дисциплінуючий шампунь Lakme Teknia Frizz Control Conditioner для неслухня
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   11  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія