шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 252 моделей:
| жирні Скинути все
Шампунь Schauma Догляд і Детокс з екстрактом чаю матча та олією сої, для в
Шампунь Чиста Лінія Регулюючий для волосся, схильного до жирності, 390 мл
Шампунь для чоловіків Clear Контроль жирності шкіри голови, 225 мл
Захисний шампунь Gliss Supreme Length, для довгого волосся схильного до по
Шампунь L’Oréal Paris Elseve Цінність 3 глин для нормального волосся, схил
Бальзам-кондиціонер Melica Organic Збір екстрактів 12 трав, для жирного во
Шампунь Garnier Fructis Заряд свіжості, для волосся, схильного до жирності
Шампунь Garnier Fructis Баланс зволоження, для волосся, жирного біля корін
Шампунь для нормального і схильного до жирності волосся Garnier Botanic Th
Шампунь для чоловіків Clear Контроль жирності шкіри голови, 400 мл
Шампунь для жінок Clear Баланс жирності шкіри голови, 400 мл
Шампунь DeLaMark I am Ukrainian для нормального та жирного волосся, 500 мл
Очищувальна сироватка L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure для жирної шкіри
Шампунь Daeng Gi Meo RI Shampoo For Oily Scalp для жирної шкіри голови 500
Schwarzkopf Schauma 7 Herbs трав'яний шампунь для нормального та жирного в
Schwarzkopf Schauma 7 Herbs, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma 7 Herbs допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат усуває забруднення з волосся й шкіри голови зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma Fresh it up! освіжаючий шампунь шампунь для жирної шкі
Schwarzkopf Schauma Fresh it up!, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma Fresh it up! допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат зміцнює кінчики волосся усуває забруднення з волосся й шкіри голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Farmona Seboravit шампунь для жирного волосся та шкіри голови 330 мл
Farmona Seboravit, 330 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Farmona Seboravit ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Farmona Herbal Care Nettle шампунь для жирного волосся 330 мл
Farmona Herbal Care Nettle, 330 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Farmona Herbal Care Nettle допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Ideepharm Radical Med Normalize шампунь для жирного волосся та шкіри голов
Ideepharm Radical Med Normalize, 300 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Ideepharm Radical Med Normalize допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Lemon шампунь для нормального та жирного волосся 1000 мл
Kallos Lemon, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Kallos Lemon допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma Miss Fresh! сухий шампунь для жирного волосся 150 мл
Schwarzkopf Schauma Miss Fresh!, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Schwarzkopf Schauma Miss Fresh! – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату не залишає білих слідів у волоссі забезпечує пружність й еластичність зачіски покращує текстуру волосся Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
TRESemmé Purify & Hydrate кондиціонер для жирного волосся 400 мл
TRESemmé Purify & Hydrate, 400 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер TRESemmé Purify & Hydrate забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим захищає волосся від пошкодження покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Детокс-шампунь для жирного волосся L`Arbre Vert з екстрактами винограду та
Кремова формула шампуню підходить для всієї родини, містить екстракти винограду та зеленого чаю. Ідеальний засіб для людей з чутливою шкірою голови, схильною до жирності. Не містить силікон. 95% інгредієнтів природного походження, гіпоалергенний, має нейтральний PH для шкіри. Особливі переваги: Не тестується на тваринах; Не містять речовин тваринного походження; Без ізотіазолінона або його похідних; Без метілізотіазолінон (MIT); Пакування придатне до 100% перероблення.
The Doctor Tar with Ichthyol + Sebo-Stop Complex шампунь для жирного волос
The Doctor Tar with Ichthyol + Sebo-Stop Complex, 946 мл, Шампуні для жінок, Шампунь The Doctor Tar with Ichthyol + Sebo-Stop Complex ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся усуває забруднення з волосся й шкіри голови Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   11  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія