шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 187 моделей:
| нормальні Скинути все
Шампунь L’Oréal Paris Elseve Цінність 3 глин для нормального волосся, схил
Шампунь L’Oréal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся
Бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Алое, для нормального волосся, 200 мл
Шампунь для нормального волосся Melica з витяжкою вівса 300 мл
Шампунь Syoss Power Men з Кофеїном, для нормального волосся, 440 мл
Бальзам-ополіскувач Garnier Botanic Therapy Кокосове молочко і Макадамия,
Шампунь Syoss Men Volume, для нормального та тонкого волосся, 440 мл
Шампунь Garnier Fructis Алое, для нормального волосся, 400 мл
Маска Melica Black з екстрактом вівса для нормального волосся, 200 мл
Шампунь для нормального і схильного до жирності волосся Garnier Botanic Th
Шампунь Syoss Men Power, для нормального волосся, 750 мл
Шампунь для нормального волосся DeLaMark 400 мл
Маска L’Oréal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального і сухого
Шампунь DeLaMark I Am Ukrainian для нормального та жирного волосся 500 мл
Призначення - зволоження, очищення, живлення волосся, для щоденного застосування, для пом'якшення волосся, Тип волосся - для всіх типів волосся, для нормального волосся, для жирного волосся, Стать - унісекс, Об`єм/Вага - 500 мл, клас косметики - мідл-маркет
Schwarzkopf Schauma 7 Herbs трав'яний шампунь для нормального та жирного в
Schwarzkopf Schauma 7 Herbs, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma 7 Herbs допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат усуває забруднення з волосся й шкіри голови зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine зволожуючий шампунь для нормального т
Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості зміцнює кінчики волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma Soft Freshness шампунь для нормального волосся 400 мл
Schwarzkopf Schauma Soft Freshness, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma Soft Freshness ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості заспокоює шкіру голови зміцнює кінчики волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Egg поживний шампунь для сухого та нормального волосся 1000 мл
Kallos Egg, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Egg ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive бальзам для волосся для нормального та сухог
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Ваше волосся негайно потребує догляду, інтенсивнішого за той, що може забезпечити кондиціонер? Бальзам для волосся Schwarzkopf Gliss Aqua Revive допоможе повернути ваше волосся у форму, виправить пошкодження і відновить його здоровий вигляд. На відміну від звичайних кондиціонерів, він впливає не лише на поверхню волосяних волокон, а й проникає вглиб їхньої структури, де бореться з проблемами, серйознішими за звичайну сухість та ослаблення після миття шампунем. На додаток до зволоження і пом’якшення, необхідних після миття, він інтенсивно та глибоко живить, зміцнює і відновлює волосся. Засіб робить волосся надзвичайно м’яким, здоровим, блискучим і легким у розчісуванні. Властивості: доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків зволожує та живить волосся дарує волоссю шовковистість і здоров’я відновлює волосся полегшує розчісування волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Schwarzkopf Schauma Hi Lovely сухий шампунь для нормального волосся 150 мл
Schwarzkopf Schauma Hi Lovely, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Schwarzkopf Schauma Hi Lovely – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату подовжує ефект вимитого волосся забезпечує пружність й еластичність зачіски Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive шампунь для нормального та сухого волосся 40
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Gliss Aqua Revive допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості для натурального або фарбованого волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Syoss Men Clean & Cool шампунь для нормального та жирного волосся 440 мл
Syoss Men Clean & Cool, 440 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Syoss Men Clean & Cool ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови заспокоює шкіру голови зміцнює корені волосся надає волоссю мужнього аромату Склад: містить не менше 90 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Beauty Jar All Righty твердий шампунь для нормального волосся 65 гр
Beauty Jar All Righty, 65 гр, Тверді шампуні для жінок, Кожен крок на шляху до збереження природи сьогодні має значення. Твердий шампунь Beauty Jar All Righty виконує ті ж самі функції, що й класичний рідкий шампунь, але є екологічнішим і доволі практичним. Як і звичайний шампунь, він допомагає видалити забруднення і жир із волосся та шкіри голови, але оскільки він не містить води, то не потребує і пластикового флакона, а тому дбайливіше ставитися до навколишнього середовища. Ви можете зберігати його просто в паперовій або металевій коробці. Завдяки своїй твердій консистенції він також ідеально підходить для подорожей без ризику проливання, а позаяк на борт літака можна брати лише обмежену кількість рідини, ви заощаджуєте місце для інших рідких продуктів. Дайте шанс твердому шампуню, і незабаром ви зрозумієте, чому він неодмінно має бути присутнім у вашій косметичці. Властивості: шампунь ретельно вимиє волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує волосся відновлює та живить волосся завдяки своїй твердій формі він ідеально підходить для авіаподорожей екологічна упаковка Склад: веган-засіб містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Ретельно змочіть волосся та шампунь. Проведіть шампунем безпосередньо по волоссю та шкірі голови. Спіньте. Потім ретельно сполосніть. За необхідності повторіть процедуру. Після кожного використання залиште шампунь висихати.
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive незмивний кондиціонер у формі спрею для норм
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive, 200 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Schwarzkopf Gliss Aqua Revive. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: надає волоссю блиску зволожує та живить волосся полегшує розчісування й укладку легко наноситься доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість засобу на вологе, висушене рушником волосся та розімніть руками. Не змивайте, а зробіть укладку у звичний спосіб.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   8  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія