шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 405 моделей:
| зміцнення Скинути все
Шампунь зміцнюючий Чиста Лінія на відварі трав Кропива, 390 мл
Бальзам-ополіскувач Garnier Botanic Therapy Рицинова олія та мигдаль, зміц
Шампунь Garnier Botanic Therapy Рицинова олія та мигдаль, зміцнюючий для с
Зміцнюючий біо-бальзам для росту волосся Eveline Реп'яхова Аптека Bio Orga
Шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу, зміцнюючий, 400 мл
Шампунь для волосся Kallos Cosmetics KJMN Fig зміцнюючий з екстрактом інжи
Шампунь для волосся Kallos Cosmetics KJMN Coconut зміцнюючий з кокосовим м
Шампунь для зміцнення довгого волосся та протидії ламкості Nature Box з ол
Шампунь Triuga Ayurveda Міцелярний Зміцнюючий 1 л
Маска для волосся OGX Extra Strength Coconut Miracle Oil Hair Mask 300 мл
Концентрат проти випадання волосся Farmona Radical зміцнюючий, 75 мл (15 а
Кондиціонер для волосся Olivella для зміцнення на основі оливкової екстрак
Призначення - зволоження, зміцнення волосся, проти випадіння волосся, Тип волосся - для пошкодженого волосся, для тонкого волосся, для сухого волосся, Об`єм/Вага - 250 мл, Країна-виробник - Італія
The Doctor Ginger + Caffeine Stimulating зміцнюючий шампунь для слабкого в
The Doctor Ginger + Caffeine Stimulating, 355 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь The Doctor Ginger + Caffeine Stimulating допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся зміцнює корені волосся поступово зменшує випадіння волосся дарує волоссю ніжний аромат Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy кератиновий шампунь
The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy, 355 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості запобігає розпушуванню зміцнює кінчики волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Ziaja Goat's Milk зміцнюючий кондиціонер для сухого або пошкодженого волос
Ziaja Goat's Milk, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Ziaja Goat's Milk . Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим надає волоссю пружності й об'єму покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Dr. Santé Black Castor Oil зміцнюючий кондиціонер 200 мл
Dr. Santé Black Castor Oil, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Dr. Santé Black Castor Oil забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся розгладжує та попереджає розпушування забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Рівномірно наносьте на всю довжину волосся. Після цього ретельно ополосніть водою. Для найкращого ефекту використовуйте в комбінації зі шампунем із цієї ж серії.
Dr. Santé Black Castor Oil зміцнюючий шампунь для делікатного миття 250 мл
Dr. Santé Black Castor Oil, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Dr. Santé Black Castor Oil допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат розгладжує волосяне волокно доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Pantene Pro-V Infinitely Long зміцнюючий кондиціонер для довгого волосся 2
Pantene Pro-V Infinitely Long, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Pantene Pro-V Infinitely Long. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків для натурального або фарбованого волосся покращує структуру волосся запобігає ламкості волосся забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Kallos Banana зміцнюючий шампунь з мультивітамінним комплексом 1000 мл
Kallos Banana, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Kallos Banana допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair зміцнюючий кондиціонер для сухого або по
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: зміцнює корені волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим усуває механічне та хімічне пошкодження полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
The Doctor Burdock Energy 5 Herbs Infused зміцнюючий шампунь 946 мл
The Doctor Burdock Energy 5 Herbs Infused, 946 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь The Doctor Burdock Energy 5 Herbs Infused допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків дарує волоссю ніжний аромат відновлює та живить волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Farmona Radical Strengthening Hair Rinse зміцнюючий догляд для слабкого во
Farmona Radical Strengthening Hair Rinse, 400 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Властивості: відновлює волосся дарує волоссю шовковистість і здоров’я відновлює волосяні волокна покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Не змивайте, зробіть укладку у звичний спосіб.
Beauty Jar No Stress зміцнюючий шампунь проти випадіння волосся 250 мл
Beauty Jar No Stress, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Beauty Jar No Stress ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: дарує волоссю ніжний аромат очищає волосся та шкіру голови запобігає передчасному випаданню волосся відновлює та живить волосся Склад: веган-засіб містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair зміцнюючий шампунь для сухого або пошкод
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   17  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія