шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 361 моделей:
| очищення Скинути все
Шампунь для чоловіків Schauma Men 3в1 Очищення з вугіллям та глиною для во
Шампунь-бальзам проти лупи Clear Men Anti Smog 2в1 Глибоке очищення 225 мл
Шампунь-бальзам проти лупи Clear Глибоке очищення, 400 мл
Шампунь 3 в 1 для чоловіків Clear Men Очищення з активованим вугіллям 360
Очищувальний шампунь для волосся Scalp Deeply Cleansing, з кератином та пр
Шампунь проти лупи Head&Shoulders Глибоке очищення Полегшення свербіння, 3
Шампунь проти лупи Clear Clean & Refresh Очищення та свіжість 400 мл
Шампунь для чоловіків Nivea Men Активне очищення 400 мл
Очищувальна сироватка L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure для жирної шкіри
Очищуючий гель-шампунь для шкіри голови та тіла Mustela Bebe 2 in 1 Hair a
TRESemmé Purify & Hydrate кондиціонер для жирного волосся 400 мл
TRESemmé Purify & Hydrate, 400 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер TRESemmé Purify & Hydrate забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим захищає волосся від пошкодження покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Beauty Jar Mintallica очищуючий пілінг для волосся та шкіри голови 100 гр
Beauty Jar Mintallica, 100 гр, Скраби для волосся унісекс, Подаруйте своєму волоссю особливий догляду під час миття. Пілінг для волосся Beauty Jar Mintallica забезпечить справді ретельне й глибоке очищення шкіри голови. Це сприятиме оновленню волосся, його сяянню та ще кращому поглинанню доглядових засобів. Властивості: ретельно очищає волосся від забруднень та шкірного сала очищає шкіру голови від лупи та відмерлих клітин стимулює та освіжає шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть засіб на шкіру голови та волосся. Спіньте делікатними масажними рухами, а опісля ретельно змийте. Після цього вимийте волосся у звичний спосіб.
Beauty Jar Bravocado очищуючий шампунь для об'єму 250 мл
Beauty Jar Bravocado, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Beauty Jar Bravocado ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
TRESemmé Purify & Hydrate шампунь для жирного волосся 400 мл
TRESemmé Purify & Hydrate, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь TRESemmé Purify & Hydrate ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
TRESemmé Purify & Hydrate очищуючий пілінг для волосся та шкіри голови 300
TRESemmé Purify & Hydrate, 300 мл, Скраби для волосся для жінок, Відчуваєте, що ваше волосся потребує більш ретельного очищення, ніж те, що можуть забезпечити звичайні шампуні? Пілінг для волосся TRESemmé Purify & Hydrate видалить забруднення, шкірний жир і залишки засобів для стайлінгу значно ретельніше за звичайний шампунь. Крім того, він позбавить шкіру голови відмерлих клітин, а завдяки масажному ефекту стимулюватиме приток крові до волосяних цибулин, що сприятиме швидшому росту волосся. Засіб глибоко очищує шкіру голови й дарує відчуття свіжості. Ви одразу відчуєте різницю, і вам це гарантовано сподобається. Властивості: ретельно очищає волосся від забруднень та шкірного сала очищає шкіру голови від лупи та відмерлих клітин стимулює та освіжає шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть засіб на шкіру голови та волосся. Спіньте делікатними масажними рухами, а опісля ретельно змийте. Після цього вимийте волосся у звичний спосіб.
John Frieda Detox & Repair очищуючий детокс шампунь для пошкодженого волос
John Frieda Detox & Repair, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь John Frieda Detox & Repair допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Detox & Repair очищуючий детокс кондиціонер для пошкодженого в
John Frieda Detox & Repair, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер John Frieda Detox & Repair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження захищає волосся від пошкодження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Indola Act Now! Repair очищуючий та поживний шампунь для волосся 300 мл
Indola Act Now! Repair, 300 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Indola Act Now! Repair допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Indola Cleansing шампунь для глибокого очищення 300 мл
Indola Cleansing, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Indola Cleansing ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови вимиває з волосся залишки солі та хлору Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance спрей для волосся для г
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: надасть волоссю приємного аромату робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox очищуючий детокс шампунь для волосс
Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox, 500 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся вимиває з волосся залишки солі та хлору Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
OGX Кондиціонер для волосся OGX Детокс для глибокого очищення з кокосовим
+ 11 грн бонус, Призначення - зволоження, розгладження, очищення, Тип волосся - для нормального волосся, для жирного волосся, Об`єм/Вага - 385 мл, Країна-виробник - Греція
CHI Luxury Black Seed Oil Gentle Cleansing Shampoo делікатний очищуючий ша
CHI Luxury Black Seed Oil Gentle Cleansing Shampoo, 355 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Luxury Black Seed Oil ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: зміцнює корені волосся інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Phytorelax Laboratories Olio Di Argan очищуючий шампунь для об'єму з екстр
Phytorelax Laboratories Olio Di Argan, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Phytorelax Laboratories Olio Di Argan допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   16  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія