шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 102 моделей:
| для росту волосся Скинути все
Зміцнюючий біо-бальзам для росту волосся Eveline Реп'яхова Аптека Bio Orga
Farmona Radical Trichology засіб для прискорення росту волосся 100 мл
Farmona Radical Trichology, 100 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Мрієте про густе міцне волосся, а натомість ваше ламається або навіть починає випадати? Хоч би якою була причина, доглядовий засіб Farmona Radical Trichology поверне волоссю втрачену життєву силу та здоровий вигляд. Він сприятиме регенерації вже наявного волосся, а також росту нового шляхом стимуляції шкіри голови й активізації волосяних фолікулів. Засіб подбає про зміцнення нововідрослого волосся і водночас зупинить випадіння вже наявного. За регулярного застосування ваше волосся зміцниться, набуде оксамитового блиску, стане менш ламким, а його загальна структура значно поліпшиться. Насолоджуйтеся красивим і густим волоссям знову! Властивості: покращує густоту та силу волосся активує діяльність коренів волосся ефективно стимулює ріст нового волосся стимулює шкіру голови повертає волоссю життєву силу Склад: кофеїн засіб підходить для веганів Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови. Делікатно помасажуйте шкіру голови. Не змивайте.
Indola Root Activating активуючий шампунь для стимуляції росту волосся 300
Indola Root Activating, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Indola Root Activating ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: стимулює ріст волосся зміцнює корені волосся запобігає передчасному випаданню волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Sesderma Seskavel Growth стимулюючий шампунь проти випадіння волосся 200 м
Sesderma Seskavel Growth, 200 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Sesderma Seskavel Growth допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
T-LAB Professional Natural Lifting спрей для об'єму для стимуляції росту в
T-LAB Professional Natural Lifting, 150 мл, Засоби для росту волосся для жінок, Догляд за волоссям T-LAB Professional Natural Lifting ефективно стимулює ріст нового волосся, зміцнює його та запобігає випадінню. Насолоджуйтеся красивим і густим волоссям. Властивості: якісно покращує структуру волосся активує діяльність коренів волосся стимулює шкіру голови Склад: веган-засіб містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на чисте, висушене рушником волосся. Не змивайте.
Засіб для відновлення та росту волосся Jean & Len Мигдаль Кератин 20 мл
Кондиціонер для волосся Difeel Caffeine and Castor Conditioner для Faster
Маска для волосся Difeel Pro-Growth Castor Hair Mask, 340 г
Маска для волосся Difeel Pro-Growth Biotin Hair Mask, 340 г
Кондиціонер для волосся Difeel Pro-Growth Biotin Conditioner, 355 мл
Сироватка-активатор Lapush для зміцнення й росту волосся, 30 мл (LPSRHR30)
Очищувальний засіб-кондиціонер для бороди Arlo's Pro Growth 2 в 1 Beard Wa
Сироватка від випадіння і для інтенсивного росту волосся Hollyskin Hotflux
Шампунь для волосся Difeel Biotin Pro-Growth Shampoo, 355 мл
Шампунь для волосся Difeel Caffeine and Castor Shampoo for Faster Hair Gro
Шампунь-активатор росту волосся Lee Stafford Grow Strong & Long Activation
Активний шампунь від випадіння та проблем росту волосся La Biosthetique Bi
Лосьйон La Biosthetique Growth Booster для прискорення росту волосся, 95 м
GARNIER Fructis Рост Во Всю Силу, 400 мл (C5335202)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Schwarzkopf Сироватка для росту волосся ВС Bonacure SCALP GENESIS 7x10 мл
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
GARNIER Fructis Рост Во Всю Силу, 400 мл (C5335202)
Schwarzkopf Сироватка для росту волосся ВС Bonacure SCALP GENESIS 7x10 мл
Кондиціонер для волосся Lee Stafford Hair Growth для посилення росту волос
Призначення - зміцнення волосся, для росту волосся, Тип волосся - для всіх типів волосся, Об`єм/Вага - 200 мл, Країна-виробник - Великобританія
Маска для волосся Lee Stafford Hair Growth активатор росту волосся 200 мл
Призначення - зміцнення волосся, для росту волосся, Тип волосся - для всіх типів волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 200 мл, Клас косметики - професійна, Країна-виробник - Великобританія
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія