шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 34 моделей:
| APIVITA Скинути все
Apivita Holistic Hair Care Nettle & Propolis шампунь для жирного типу воло
Apivita Holistic Hair Care Nettle & Propolis, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Apivita Holistic Hair Care Nettle & Propolis допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: позбавляє волосся лупи зменшує ламкість волосся відновлює та живить волосся очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує запобігає розпушуванню надає волоссю шовковистості усуває забруднення з волосся й шкіри голови Склад: без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Apivita Frequent Use Chamomile & Honey шампунь для щоденного миття волосся
Apivita Frequent Use Chamomile & Honey, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Apivita Frequent Use Chamomile & Honey допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Apivita Color Seal шампунь для захисту фарбованого волосся 250 мл
Apivita Color Seal, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Apivita Color Seal допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Apivita Kids Mini Bees кондиціонер для дітей 150
Apivita Kids Mini Bees, 150 , Дитячі кондиціонери для дітей, Тендітне дитяче волосся більш схильне до ламкості й пошкодження. Дитячий кондиціонер Apivita Kids Mini Bees забезпечить волосся необхідним доглядом після миття. Крім того, завдяки йому ви уникнете виснажливо довгого розчісування волосся, а діти матимуть більше часу на ігри. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження зволожує та пом’якшує захищає волосся від пошкодження покращує структуру волосся захищає від негативної дії довкілля розгладжує та попереджає розпушування Склад: містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Розчешіть.
Apivita Holistic Hair Care White Willow & Propolis шампунь проти лупи для
Apivita Holistic Hair Care White Willow & Propolis, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Apivita Holistic Hair Care White Willow & Propolis ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: позбавляє волосся лупи відновлює та живить волосся очищає волосся та шкіру голови дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Apivita Holistic Hair Care Prebiotics & Honey шампунь для чутливої та подр
Apivita Holistic Hair Care Prebiotics & Honey, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Apivita Holistic Hair Care Prebiotics & Honey допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: заспокоює шкіру голови інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови Склад: містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Apivita Color Seal кондиціонер для захисту кольору волосся 150 мл
Apivita Color Seal, 150 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Apivita Color Seal . Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: полегшує розчісування й укладку подовжує стійкість кольору волосся забезпечує необхідне зволоження Склад: містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Apivita Men's Care HippophaeTC & Rosemary шампунь проти випадіння волосся
Apivita Men's Care HippophaeTC & Rosemary, 250 мл, Шампуні для чоловіків, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Apivita Men's Care HippophaeTC & Rosemary допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Apivita Dandruff Dry Dandruff Shampoo шампунь проти лупи 250 мл
Apivita Dandruff Dry Dandruff Shampoo, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Apivita Dandruff Dry Dandruff Shampoo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: позбавляє волосся лупи інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Apivita Hair Care Oily Hair глибоко очищуючий шампунь для жирної шкіри гол
Apivita Hair Care Oily Hair, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Apivita Hair Care Oily Hair ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: усуває забруднення з волосся й шкіри голови заспокоює шкіру голови надає блиску й об'єму зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує Склад: не містить мінеральних олій без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Apivita Holistic Hair Care Nettle & Propolis кондиціонер шампунь для жирно
Apivita Holistic Hair Care Nettle & Propolis, 150 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Apivita Holistic Hair Care Nettle & Propolis забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження захищає волосся від пошкодження захищає від негативної дії довкілля надає волоссю пружності й об'єму Склад: містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Apivita Hippophae TC & Laurel шампунь проти випадіння волосся 250 мл
Apivita Hippophae TC & Laurel, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Apivita Hippophae TC & Laurel ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Apivita Holistic Hair Care Hippophae TC & Laurel тонізуючий кондиціонер дл
Apivita Holistic Hair Care Hippophae TC & Laurel, 150 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Apivita Holistic Hair Care Hippophae TC & Laurel. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: покращує структуру волосся забезпечує необхідне зволоження захищає від негативної дії довкілля надає волоссю пружності й об'єму забезпечує волоссю сяючий блиск полегшує розчісування й укладку Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Apivita Kids Mini Bees шампунь для ослабленого волосся для дітей 500 мл
Apivita Kids Mini Bees, 500 мл, Дитячі шампуні для жінок, Регулярне миття голови більше не буде кошмарним обов’язком для вас і ваших дітей, а навпаки, стане приємним дозвіллям, під час якого волосся дитини отримуватиме найкращий догляд. Шампунь Apivita Kids Mini Bees допоможе очистити волосся і позбавити чутливу дитячу шкіру голови від усіх забруднень, причому без пересушування та подразнення. Він забезпечує дбайливий догляд за волоссям під час миття, роблячи його м’яким і запашним. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує полегшує розчісування ніжного волосся підсилює природний блиск волосся розгладжує волосяне волокно бореться з причинами свербіння й сухості шкіри голови Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Apivita Frequent Use Chamomile & Honey шампунь для щоденного миття волосся
Apivita Frequent Use Chamomile & Honey, 500 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Apivita Frequent Use Chamomile & Honey допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Apivita Men's Care HippophaeTC & Rosemary шампунь проти випадіння волосся
Apivita Men's Care HippophaeTC & Rosemary, 500 мл, Шампуні для чоловіків, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Apivita Men's Care HippophaeTC & Rosemary допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Apivita Hydratation Moisturizing зволожуючий кондиціонер для всіх типів во
Apivita Hydratation Moisturizing, 50 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Apivita Hydratation Moisturizing . Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження розгладжує та попереджає розпушування забезпечує волоссю сяючий блиск Склад: містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Apivita Men's Care HippophaeTC & Rosemary шампунь проти випадіння волосся
Apivita Men's Care HippophaeTC & Rosemary, 75 мл, Шампуні для чоловіків, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Apivita Men's Care HippophaeTC & Rosemary допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Apivita Hippophae TC & Laurel шампунь проти випадіння волосся 75 мл
Apivita Hippophae TC & Laurel, 75 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Apivita Hippophae TC & Laurel ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Apivita Frequent Use Chamomile & Honey шампунь для щоденного миття волосся
Apivita Frequent Use Chamomile & Honey, 75 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Apivita Frequent Use Chamomile & Honey допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Apivita Holistic Hair Care Chamomile & Honey кондиціонер для щоденного вик
Apivita Holistic Hair Care Chamomile & Honey, 50 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Apivita Holistic Hair Care Chamomile & Honey. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження надає волоссю пружності й об'єму Склад: містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Apivita Hydratation Moisturizing зволожуючий шампунь для всіх типів волосс
Apivita Hydratation Moisturizing, 75 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Apivita Hydratation Moisturizing допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Apivita Dry Dandruff Dry Dandruff Shampoo шампунь проти лупи для сухої шкі
Apivita Dry Dandruff Dry Dandruff Shampoo, 500x мл, Шампуні для жінок
Apivita Holistic Hair Care Orange & Honey відновлюючий шампунь для зміцнен
Apivita Holistic Hair Care Orange & Honey, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Apivita Holistic Hair Care Orange & Honey допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся) APIVITA. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь APIVITA в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся) APIVITA. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія