шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Застосування
Час застосування
Призначення
Тип шкіри
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 114 моделей:
| молочко Скинути все
Крем для рук Dove з кокосовим маслом і мигдальним молочком, 75 мл
Золоте сяюче молочко для тіла 3 в 1 Eveline Golden Glow and Go, 150 мл (A1
Лосьйон для тіла Dove Сяйво з екстрактом квітки лотоса та рисовим молочком
Молочко для тіла Melica Organic Drenalip для пружності шкіри 200 мл
Молочко для тіла Melica Organic зволожувальне з екстрактом кави 200 мл
Молочко для тіла Nivea Aloe&Hydration, з алое, для сухої і нормальної шкір
Молочко для тіла дитяче Johnson's baby Перед сном 300мл 3574669908177
Завдяки дитячому молочку "Перед сном" для малюків від 6 місяців дитина буде спокійно та солодко спати вночі. Молочко входить до клінічно перевіреного 3-етапного ритуалу догляду "Перед сном", що поліпшує сон малюка. Особливості: Розслабляючий аромат NaturalCalm допомагає заспокоїти малюка перед сном. Засіб протестовано педіатрами та дерматологами. М'яка, гіпоалергенна формула. Відповідає стандарту "Клінічно перевірена м'якість", розробленому з урахуванням потреб ніжної шкіри дитини. Не містить парабенів, фталатів і барвників.
Eveline UA Botanic Expert Активно зволожувальний бальзам-молочко для тіла
4-7 днів робочих
Молочко дитяче для обличчя та тіла Johnson`s Baby Ніжність бавовни 300мл 3
Було встановлено, що у немовлят роговий шар на 30% і епідерміс на 20% тонший, ніж у дорослих людей, тому потребує особливої турботи. Молочко Ніжність бавовни має збалансований рівень pH, який підходить для чутливої шкіри новонароджених. Завдяки легкій і ніжній текстурі цей засіб підходить для новонароджених з перших днів життя. Він швидко вбирається, залишаючи шкіру малюка неймовірно м'якою і зволоженою на 24 години. Містить натуральну бавовну. Гіпоалергенна формула. Відповідає стандарту "Клінічно перевірена м'якість", розробленого з урахуванням потреб ніжної шкіри дитини.
Молочко для тіла L`Arbre Vert Зволожуюче з трояндою 250мл 3450601036538
Завдяки своїй формулі молочко зволожує і пом'якшує шкіру, захищаючи її від навколишнього середовища. 98% інгредієнтів природного походження, гіпоалергенний, має нейтральний PH для шкіри. Особливі переваги: Не тестується на тваринах; Не містять речовин тваринного походження; Без ізотіазолінона або його похідних; Без метілізотіазолінон (MIT); Пакування придатне до 100% перероблення. 
Молочко для тіла L`Arbre Vert Зволожуюче для чутливої шкіри 250мл 34506010
Завдяки своїй формулі молочко відмінно зволожує і захищає шкіру від навколишнього середовища є ідеальним засобом для людей і дітей з чутливою шкірою. 98% інгредієнтів природного походження, гіпоалергенний, має нейтральний PH для шкіри. Особливі переваги: Не тестується на тваринах; Не містять речовин тваринного походження; Без ізотіазолінона або його похідних; Без метілізотіазолінон (MIT); Пакування придатне до 100% перероблення.
L'Arbre Vert Молочко для тіла L'Arbre Vert відновлююче з аргановою олією 2
+ 21 грн бонус, Тип шкіри - для всіх типів шкіри, Стать - для жінок
Молочко Mixa Body&hands Для чутливої шкіри тіла, схильної до атопії 40
Продукт створений під дерматологічним контролем та протестований на чутливій шкірі. Формула, збагачена Омега-8 комплексом С 8 жирних кислот, живить, зволожує та зменшує свербіж чутливої шкіри, схиленої до атопії у дітей та дорослих. Бальзам швидко вбирається, але не залишає липку плівку. Спосіб застосування: Щодня наносить бальзам на шкіру масажними рухами.
Chicco Baby Moments молочко для тіла для дітей 500 мл
Chicco Baby Moments, 500 мл, Догляд за тілом дитини для дітей, Засіб Chicco Baby Moments ретельно піклується про ніжну дитячу шкіру. Властивості: живить дитячу шкіру пом'якшує та зволожує легко наноситься та швидко поглинається Спосіб використання: Акуратно вмасуйте невелику кількість засобу в чисту та суху шкіру та дозвольте йому поглинутись.
Weleda Baby Derma заспокоююче молочко для тіла для дітей 200 мл
Weleda Baby Derma, 200 мл, Догляд за тілом дитини для дітей, Чутлива дитяча шкіра заслуговує не лише на мамину турботу, а й на дбайливу косметику. Тож подаруйте своїм дітям найкращий догляд. Крем Weleda Baby Derma належно зволожує і живить ніжну дитячу шкіру, допомагає її захистити й водночас надзвичайно дбайливо доглядає за нею, не порушуючи її природної функції. Властивості: зволожує та пом’якшує дитячу шкіру заспокоює подразнення та почервоніння миттєво усуває свербіж Спосіб використання: Акуратно вмасуйте невелику кількість засобу в чисту та суху шкіру та дозвольте йому поглинутись.
Uriage Bébé 1st Moisturizing Milk зволожуюче молочко для дітей від народже
Uriage Bébé 1st Moisturizing Milk, 500 мл, Догляд за тілом дитини для дітей, Чутлива дитяча шкіра заслуговує не лише на мамину турботу, а й на дбайливу косметику. Тож подаруйте своїм дітям найкращий догляд. Засіб Uriage Bébé 1st Moisturizing Milk дасть ніжній дитячій шкірі те, чого вона потребує – з надзвичайною лагідністю і не порушуючи її природних функцій. Властивості: зволожує та пом’якшує дитячу шкіру живить дитячу шкіру запобігає надмірній сухості шкіри надає шкірі ніжності та шовковистості Склад: містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Акуратно вмасуйте невелику кількість засобу в чисту та суху шкіру та дозвольте йому поглинутись.
Молочко для вмивання Mizon Youth Cleansing Milk 200мл 8809663754358
Очищувальне молочко Youth Cleansing Milk - делікатне очищення шкіри в ідеальній гармонії з ефектом Retinal проти зморшок. Очищувальне молочко лінії проти зморшок Youth на 94% складається з натуральних інгредієнтів, а його основним інгредієнтом є Retinal, вітамін нового покоління вітаміну А, похідне ретинолу. Маючи сильну антибактеріальну функцію та водночас науково доведені антивікові властивості, Retinal успішно використовується для лікування прищів, ефективний для зменшення зморщок і не чинить подразнювальної дії, як ретинол. Особливості: Очищає та освіжає шкіру. Антибактеріальна роль. Повністю видаляє забруднення і залишки макіяжу. Балансує природний pH шкіри. Дерматологічно перевірено. Рекомендується для людей: Шкіра з акне. Зріла шкіра, позбавлена еластичності та пружності. У разі зморшок і мімічних ліній. Не рекомендується застосовувати під час вагітності та годування груддю. Не рекомендується людям з гіперчутливою, легко подразнюваною шкірою. Як використовувати: Нанесіть необхідну кількість продукту і масажуйте шкіру круговими рухами Додайте трохи води і продовжуйте масажувати доти, доки засіб не перетвориться на емульсію, щоб повністю видалити забруднення і залишки макіяжу Ретельно промийте шкіру теплою водою.
Сонцезахисне молочко Missha All-around Safe Block Waterproof Sun Milk 70мл
Missha All-around Safe Block Waterproof Sun Milk - це водостійке сонцезахисне молочко з рослинним комплексом, яке забезпечує надійний захист вашої шкіри від агресивного впливу ультрафіолетових променів. При цьому воно також має чимало корисних властивостей для вашої шкіри. Цей сонцезахисний продукт ефективно захищає шкіру від шкідливого ультрафіолетового випромінювання завдяки потужному сонцезахисному фільтру SPF 50. Він допомагає попередити сонячні опіки і зберегти здоров'я та молодість шкіри. Missha All-around Safe Block Waterproof Sun Milk також має пом'якшувальні, живильні і зволожувальні властивості. Він насичує клітини шкіри вітамінами, покращує текстуру епідермісу і запобігає появі опіків. Він робить шкіру більш м'якою, живою і повністю зарядженою енергією. Крім того, це молочко допомагає боротися з різними проблемами шкіри, зокрема сухістю, лущенням, пігментацією та іншими недоліками. Воно дуже стійке і не втрачає своїх властивостей протягом усього дня, навіть після контакту з водою під час плавання або інших водних процедур.    
Teaology Cleansing Tea Glow Exfoliating Lotion легке молочко-ексфоліант 15
Teaology Cleansing Tea Glow Exfoliating Lotion, 150 мл, Креми для шкіри обличчя для жінок, Не недооцінюйте догляд за шкірою. Використовуйте крем для обличчя щодня, адже це фундамент, на якому тримається повсякденний догляд за шкірою, що підходить для будь-якого типу шкіри з будь-якими потребами. Крем для шкіри обличчя Teaology Cleansing Tea Glow Exfoliating Lotion сприяє природним функціям шкіри, допомагає підтримувати її баланс і необхідний рівень зволоженості, забезпечуючи тим самим більш здоровий вигляд. Властивості: бореться з недоліками шкіри видаляє відмерлі клітини шкіри звужує розширені пори надає шкірі свіжості та яскравості заспокоює подразнення та почервоніння Склад: містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на шкіру за допомогою ватного тампона.
Зволожуюче тонізуюче молочко для тіла Interapothek з екстрактом зеленого ч
Зволожуюче молочко для тіла Interapothek з екстрактом Алое Вера, 200 мл (8
Ніжне молочко для дітей Beauty Derm Skin Care Kids від народження 200 мл
Молочко для тіла Triuga Ayurveda Шовк 300 мл
Молочко для тіла Interapothek з термальним ефектом SPA, 400 мл (8430321006
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на креми й лосьйони. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити крем і лосьйон в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на креми й лосьйони. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія