шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Сезонність
Тип
Об'єм
Температура замерзання
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 693 моделей:
| літній Скинути все
Очисник скла Lesta Glass Cleaner 500 мл
Омивач літній Sapfire, з ароматом яблука, 3 л
Засіб для очищення скла Sapfire, 500 мл
Засіб для видалення слідів від комах Sapfire, 500 мл
Розморожувач скла Sapfire, 500 мл
Очищувач скла літній Sheron, 4 л
Всесезонний омивач автомобільного скла Turtle Wax, -2ºC, 4 л (S4046)
Всесезонний омивач автомобільного скла Turtle Wax, -4ºC, 4 л (S4045)
Концентрат омивача скла літній 1:100 Sonax Lemon, 250 мл
Очищувач слідів комах Sonax Insekten Entferner, 500 мл
Очисник скла та дзеркал Sonax Xtreme, 500 мл
Омивач скла Liqui Moly літній, концентрат Scheiben-Reiniger Konzentrat 1:3
Рідина для очищення скла Liqui Moly Scheiben-Reiniger спеціально призначена для використання в мийних системах автомобілів і для ручного очищення автомобільного скла. Із запахом яблука. Без фосфатів, біологічно розкладається. У їхньому складі використані спеціально розроблені присадки, що не допускають виникнення ефекту висохлих крапель навіть на сонці. Рідини не залишають слідів і відблисків, а антистатик, що входить до складу, запобігає осіданню пилу на склі.  Властивості відмінна очищувальна дія нешкідливо для гумок, пластику і полікарбонату фар, лакофарбового покриття видаляє відкладення від вихлопних газів і залишки консервантів гарантує хороший огляд видаляє масляні та силіконові відкладення вільний від фосфатів і біологічно розкладається підвищує безпеку руху
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Cherry -19°С 5л. (AD0142
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх протиожеледних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Wash Cherry -19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Peach -19°С 5л. (AD0141)
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх протиожеледних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Peach -19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Sport -19°С 5л. (AD0140)
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх антигололедних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Wash Sport -19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Bubble Gum -19°С 5л. (AD
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх антигололедних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Wash Bubble Gum -19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Lime -19°С 5л. (AD0139)
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх протиожеледних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Wash Lime-19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Склоочисник літо Karcher RM 672 0.25 л 0.305 кг 6.296-110.0
Високоефективний очищаючий концентрований засіб для вітрового скла для використання в літні місяці. З 250 мл концентрату виходить до 25 літрів готової рідини. Особливості: Не залишає розлучень, смуг, швидко висихає, надійно розчиняє жир, олію та вихлопні викиди. Пом'якшує забруднення від комах і надійно розчиняє їх Зменшує відблиски від розсіяного світла Хороші зволожуючі властивості Не шкодить полікарбонатному покриттю, а також підходить, наприклад, для очищення фар . Просте дозування за допомогою спеціального дозатора. У перехідний період восени і навесні не потрібно осушення резервуара для рідини, що омиває. Літню і зимову рідину Kärcher, що омиває, можна змішувати. Може змішуватися з водою будь-якого ступеня жорсткості завдяки анти-вапняній формулою. Запобігає утворенню вапняного нальоту на склі і засмічення форсунок. Підходить для форсунок з плоским струменем.
Омивач автомобільний Liqui Moly 1100 цитрус SCHEIBENREINIGER-SUPERK 0,25л
Тип рідини - концентрат, Об`єм - 0.25 л, Сезон застосування - літо, -2°C, Аромат - цитрусовий
Омивач автомобільний Liqui Moly 1100 океан SCHEIBENREINIGER-SUPERKON 0,25л
Тип рідини - концентрат, Об`єм - 0.25 л, Сезон застосування - літо, -2°C, Аромат - океан
Омивач автомобільний Sonax Xtreme Scheibenreiniger 250мл (271141) 271141
концентрат, 0.25 л, літо
Омивач автомобільний Liqui Moly Літній Scheiben-Reiniger 4л (36002) 36002
готова, 4 л, літо, -5°C, цитрусовий
Омивач автомобільний Shell зимовий концентрат 4л (2305) 2305
концентрат, 4 л, зима, -55°C
Karcher Зимова склоомиваюча рідина RM 670, концентрат, 5 л (6.296-109.0) 1
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   29  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на рідина для склоомивача. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити рідина для склоомивача в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на рідина для склоомивача. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія