шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Сумісність
Провідне число
Функції та можливості
Яскравість (накамерне світло)
Діоди (накамерне світло)
Кут освітлення (накамерне світло)
Дифузор
Джерело живлення
Очистити параметри підбору

Вспышки с питанием от 2xAAA для фотоапарата

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 3 моделей:
| 2xAAA Скинути все
закладка
в закладки
Купить фотоспалах Canon Speedlite 90EX: цена от 7535 грн.
0
0
0
1
Невелика і проста у використанні бездротова спалах з провідним числом 9. Модель створена для спільної роботи з камерами виробництва Canon, вага без елементів живлення становить скромні 50 г. Передбачена можливість регулювання потужності імпульсу в межах до 1/64. Також реалізована функція допоміжної підсвічування для системи автофокусування камери. А ось поворотною головкою пристрій похвалитися не може.
Купити від 7 535 до 7 568 грн.
Порівняти ціни та купити Canon Speedlite 90EX
2 магазин 2 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить фотоспалах Sony HVL-F20AM: цена от 6790 грн.
0
0
0
1
Проста і відносно недорога модель з провідним числом 20, чого цілком достатньо для освітлення групових фото, інтер'єрів тощо Сумісна виключно з фотокамерами від Sony, насамперед розрахована на початківців фотографів. З додаткових можливостей варто відзначити поворотну головку, яка дозволяє направляти світло під кутом 75° вгору. Живлення забезпечують дві батарейки типу ААА.
Купити від 6 790 до 6 819 грн.
Порівняти ціни та купити Sony HVL-F20AM
2 магазин 2 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить фотоспалах Nikon Speedlight SB-300: цена от 5824 грн.
0
0
0
1
Доступна зовнішній спалах для камер виробництва Nikon. Модель дуже проста і зручна у використанні, не перевантажена великою кількістю параметрів і тому може надати хорошим рішенням для початківця фотографа. Максимальне значення провідного числа становить 18. Головка оснащена поворотним механізмом, але його можливості обмежені строго вертикальною площиною – світло можна направляти під кутом 120° вгору. Пристрій дуже компактно, вага не перевищує 97 г, а в якості джерела живлення використовуються дві батарейки типу АА.
Купити від 5 824 грн.
Порівняти ціни та купити Nikon Speedlight SB-300
1 магазин 1 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фотоспалахи. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити фотоспалах в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на фотоспалахи. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія