шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Каталог /

Косметика та засоби для манікюру Gabriella Salvete

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 9 моделей:
| Gabriella Salvete Скинути все
Gabriella Salvete Tools пилочка для нігтів 1 кс
Gabriella Salvete Tools, 1 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Пилочка Gabriella Salvete Tools забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: формує та вкорочує нігті запобігає розшаруванню та ламкості нігтів чітко та симетрично підпилює Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку.
Gabriella Salvete Tools засіб для декору нігтів 2 кс
Gabriella Salvete Tools, 2 кс, Нігті для жінок, Хочете похвалитися своїми гарними ніжками? Вам не обов’язково негайно йти до салону краси, адже Gabriella Salvete Tools допоможе вам із домашнім педикюром, і ви знову зможете носити відкрите взуття без хвилювань та з радістю. Властивості: проста у використанні сучасний дизайн
Gabriella Salvete Tools скляна пилочка для нігтів 1 кс
Gabriella Salvete Tools, 1 кс, Нігті для жінок, Пилочка Gabriella Salvete Tools забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: чітко та симетрично підпилює пилочка ідеально підходить для подорожей, легко поміщається в сумочці формує та вкорочує нігті Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку.
Gabriella Salvete Tools чотиристоронній блок для полірування нігтів тип 4
Gabriella Salvete Tools, 1 кс, Нігті для жінок, Пилочка Gabriella Salvete Tools забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: ніжна шліфувальна поверхня не пошкоджує захисного шару натуральних нігтів формує та вкорочує нігті чітко та симетрично підпилює Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку.
Gabriella Salvete Tools інструмент для кутикули 1 кс
Gabriella Salvete Tools, 1 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Засіб Gabriella Salvete Tools забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Властивості: ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру оптимальні розміри забезпечують зручність у використанні акуратно обстригає кутикулу навколо нігтів
Gabriella Salvete Tools пилочка для нігтів з чохлом 1 кс
Gabriella Salvete Tools, 1 кс, Нігті для жінок, Пилочка Gabriella Salvete Tools забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: пилочка ідеально підходить для подорожей, легко поміщається в сумочці формує та вкорочує нігті запобігає розшаруванню та ламкості нігтів Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку.
Gabriella Salvete Tools манікюрні ножиці 1 кс
Gabriella Salvete Tools, 1 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Засіб Gabriella Salvete Tools забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Властивості: формує та вкорочує нігті запобігає розшаруванню та ламкості нігтів довговічність вістря акуратно обстригає нігті
Gabriella Salvete Tools ножиці для нігтів і кутикули 1 кс
Gabriella Salvete Tools, 1 кс, Догляд за нігтями для жінок, Засіб Gabriella Salvete Tools забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Властивості: формує та вкорочує нігті акуратно обстригає кутикулу навколо нігтів має практичний дизайн для кращого захвату Спосіб використання: Візьміть ножички за допомогою великого та вказівного пальця та надайте нігтям бажаної форми.
Gabriella Salvete Tools манікюрний набір 5 кс
Gabriella Salvete Tools, 5 кс, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Засіб Gabriella Salvete Tools забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Набір містить: пилочка для нігтів 1 кс манікюрні ножиці 1 кс пінцет 1 кс кусачки для нігтів 1 кс європемза для кутикули 1 кс Властивості: формує та вкорочує нігті запобігає розшаруванню та ламкості нігтів поверхня пилочки довго служитиме акуратно обстригає кутикулу навколо нігтів завдяки простоті у використанні ви досягнете швидких і точних результатів ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру Спосіб використання: Кожен продукт із косметичного набору слід використовувати за призначенням, дотримуючись інструкції.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на косметика та засоби для манікюру Gabriella Salvete. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити косметика та засоби для манікюру Gabriella Salvete в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на косметика та засоби для манікюру Gabriella Salvete. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія