шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 10 моделей:
| Brushworks Скинути все
Brushworks Large Nail File пилочка для нігтів двосторонній 1 кс
Brushworks Large Nail File, 1 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Пилочка Brushworks Large Nail File забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: чітко та симетрично підпилює пилочка ідеально підходить для подорожей, легко поміщається в сумочці Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку. Після використання промийте водою.
Brushworks Nail Clipper кусачки для нігтів 1 кс
Brushworks Nail Clipper, 1 кс, Нігті для жінок, Засіб Brushworks Nail Clipper забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Властивості: формує та вкорочує нігті можна використовувати як на натуральні, так і на накладні нігті завдяки простоті у використанні ви досягнете швидких і точних результатів Спосіб використання: Підніміть поворотну верхню рукоятку та помістіть ніготь між вістрями ножиць. Почніть з одної сторони нігтя та продовжуйте в тому ж напрямку для цілковитого видалення відрослої частини.
Brushworks Nail Files Professional набір пилочок (для нігтів)
Brushworks Nail Files Professional, 2 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Пилочка Brushworks Nail Files забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: формує та вкорочує нігті пилочка ідеально підходить для подорожей, легко поміщається в сумочці Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку.
Brushworks Shape & Shine шестигранна пилочка для полірування нігтів 1 кс
Brushworks Shape & Shine, 1 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Пилочка Brushworks Shape & Shine забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: формує та вкорочує нігті чітко та симетрично підпилює ніжна шліфувальна поверхня не пошкоджує захисного шару натуральних нігтів
Brushworks Cuticle Crystal Sticks європемза для кутикули
Brushworks Cuticle Crystal Sticks, 8 кс, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: видаляє суху, жорстку та загрубілу кутикулу ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру Склад: веган-засіб Спосіб використання: Для отримання ідеального результату спершу намочіть свої пальці в теплій воді, щоб кутикула ретельно зволожилась. Після цього потягніть її назад, а надлишкову частину акуратно відстрижіть.
Brushworks Nail Scissors манікюрні ножиці 1 кс
Brushworks Nail Scissors, 1 кс, Педикюр для жінок, Засіб Brushworks Nail Scissors забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Властивості: формує та вкорочує нігті має практичний дизайн для кращого захвату акуратно обстригає нігті Спосіб використання: Візьміть ножички за допомогою великого та вказівного пальця та надайте нігтям бажаної форми.
Brushworks Nail Files Coloured набір пилочок (для нігтів)
Brushworks Nail Files Coloured, 4 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Пилочка Brushworks Nail Files забезпечить вашим нігтям ідеальну форму. Вони завжди будуть охайні та досконалі. Властивості: формує та вкорочує нігті чітко та симетрично підпилює можна використовувати як на натуральні, так і на накладні нігті Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку. Після використання промийте водою.
Brushworks Nail Files Pastel набір пилочок (для нігтів)
Brushworks Nail Files Pastel, 4 кс, Манікюр та пилочки для нігтів для жінок, Доглянуті нігті – це ваша візитна картка, тож покажіть себе з найкращого боку. Набір Brushworks Nail Files Pastel дає змогу надати їм чіткої форми в комфортних домашніх умовах, а також внести незначні корективи, щоб нігті мали вигляд, мовби щойно з салону. Завдяки цьому ваші нігті без жодних дефектів завжди справлятимуть акуратне й доглянуте враження. Властивості: формує та вкорочує нігті пилочка ідеально підходить для подорожей, легко поміщається в сумочці Спосіб використання: Прикладіть до нігтя та акуратними рухами пиляйте в одному напрямку. Після використання промийте водою.
Brushworks Pastel Buffing Blocks чотиристоронній блок для полірування нігт
Brushworks Pastel Buffing Blocks, 2x1 кс, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: ніжна шліфувальна поверхня не пошкоджує захисного шару натуральних нігтів Спосіб використання: Застосовуйте відповідно до інструкції на упаковці.
Brushworks Cuticle Nippers кусачки для видалення кутикули 1 кс
Brushworks Cuticle Nippers, 1 кс, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру акуратно обстригає кутикулу навколо нігтів

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на косметика та засоби для манікюру Brushworks. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити косметика та засоби для манікюру Brushworks в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на косметика та засоби для манікюру Brushworks. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія