шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 12 моделей:
| Trekmates Скинути все
Рейнкавер Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 15L TM-006328-15L dark
Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover - це накидка для рюкзаків об`ємом 15 літрів. Водонепроникна, виготовлена із поліестеру. Накидка двостороння, з обох сторін світловідбивна – додаткова безпека під час подорожей у темний період доби. Із зовнішнього боку – сірий колір, а з внутрішнього – чорний. Є еластична затяжка для регулювання посадки. Надійно захистить рюкзак від намокання, бруду і пилу. Особливості: Для рюкзаків об`ємом 15 літрів. Водонепроникна. З поліестеру. Двостороння. Із зовнішнього боку – сірий колір, а з внутрішнього – чорний. Світловідбивна – додаткова безпека під час подорожей у темний період доби. Еластична затяжка для регулювання посадки.
Рейнкавер Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 65L TM-006328-65L dark
Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover - це накидка для рюкзаків об`ємом 65 літрів. Водонепроникна, виготовлена із поліестеру. Накидка двостороння, з обох сторін світловідбивна – додаткова безпека під час подорожей у темний період доби. Із зовнішнього боку – сірий колір, а з внутрішнього – чорний. Є еластична затяжка для регулювання посадки. Надійно захистить рюкзак від намокання, бруду і пилу. Особливості: Для рюкзаків об`ємом 65 літрів. Водонепроникна. З поліестеру. Двостороння. Із зовнішнього боку – сірий колір, а з внутрішнього – чорний. Світловідбивна – додаткова безпека під час подорожей у темний період доби. Еластична затяжка для регулювання посадки.
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 15 л TM-003935-15L Dark G
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 15L Чорний-Сірий
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 15L Чорний-Сірий
Чохол від дощу Trekmates Backpack Raincover 45L
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 45 л TM-003935-45L Dark G
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 65 л TM-003935-65L Dark G
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 65L Dark Grey (1054-015.0
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 65L Сірий
Чохол від дощу Trekmates Backpack Raincover 65L
Чохол від дощу Trekmates Backpack Raincover 85L

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на чохли для валіз і рюкзаків Trekmates. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити чохол для валізи Trekmates в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на чохли для валіз і рюкзаків Trekmates. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія