шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Обслуговування
Приготування
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 38 моделей:
| фартух Скинути все
Фартух Weber (6474) 6474
Фартух Weber із преміального матеріалу захистить ваш одяг від плям і зробить процес приготування більш комфортним. Глибокі кишені допоможуть тримати все необхідне під рукою, а універсальний крій дасть змогу регулювати розмір на шиї та талії. Готуйте з максимальним рівнем задоволення разом з аксесуарами Weber!
Фартух шкіряний Petromax Buff Leather Apron w/Strap ab-b
Незалежно від того, чи ви готуєте барбекю на свіжому повітрі, чи розпалюєте камін: фартух зі шкіри буйвола - ваш ідеальний помічник, який захистить вас і ваш одяг від бруду та бризок жиру. Він також пропонує вам м'яку посадку та оптимальну міцність. Завдяки регульованій петлі для шиї та поясу ви можете бути впевнені в гнучкості та пристосованості фартуха зі шкіри буйвола. Посилені шви, заклепані петлі та ремені гарантують вам довговічність та найвищу якість, водночас ви можете розраховувати на найкращу функціональність. Завдяки продуманому розташуванню нагрудної та натільної кишень, а також боковому ременю для фіксації, ваш рушник, приладдя для барбекю та кухонне приладдя тепер знайдуть своє споконвічне місце прямо біля вас. Завдяки дбайливому дубленню та фарбуванню матеріалу зберігається природна текстура шкіри буйвола, що надає вашому фартуху оригінальну та індивідуальну патину з самого початку. Поєднання темно-коричневого кольору з аплікаціями коньячного кольору надає фартуху зі шкіри буйвола ab-b оригінального шарму і, таким чином, справляє на вас незабутнє враження господаря біля вогнища. Особливості: Виготовлений з натуральної бичачої шкіри: міцного, зносостійкого і невибагливого у догляді матеріалу. Краї ретельно оброблені та прострочені укріпленою ниткою. Нашийний і поясний ремені мають пряжки для регулювання довжини. Завдяки зручній посадці та невеликій вазі у фартуха можна працювати годинами. Кишені зручно розташовані на грудях і талії. На правій стороні є стропа для підвішування інструментів: щипців, рушника тощо. Стропа і ремені надійно приєднані до основи заклепками. Темно-коричневу основу доповнюють елементи коньячного кольору. Матеріал зберігає природну зернистість завдяки дбайливому виробленню. Завдяки властивостям шкіри та високоякісному виконанню виріб має служити довгі роки, зберігаючи благородний вигляд.
Фартух шкіряний Petromax Buff Leather Apron w/Cross Back ab-x
Buff Leather Apron від німецького бренду Petromax — це зручний шкіряний фартух для готування на грилі. З таким фартухом готування барбекю приносить лише задоволення, адже він надійно захищає від бруду чи бризок їжі. Також, цей аксесуар дозволяє безпечно працювати над відкритим вогнем: затримує теплове випромінювання, іскри й жарини, що вилітають із полум'я. Всі необхідні інструменти для приготування чи набір улюблених спецій можна мати завжди під рукою — у містких кишенях на грудях й талії. Особливості: Виготовлено з натуральної буйволової шкіри: міцного, зносостійкого та невибагливого у догляді матеріалу. Краї ретельно оброблено і прострочено зміцненою ниткою. Нашийний та поясний ремені мають пряжки для регулювання довжини. Завдяки зручній посадці й невеликій вазі у фартуху можна працювати годинами. Кишені зручно розташовано на грудях і талії. На правому боці є стропа для підвішування інструментів: щипців, рушника тощо. Стропу й ремені надійно приєднано до основи заклепками. Темно-коричневу основу доповнюють елементи коньячного кольору. Матеріал зберігає природну зернистість завдяки дбайливій вичинці. Завдяки властивостям шкіри й високоякісному виконанню виріб належно слугуватиме довгі роки, зберігаючи благородний вигляд.
Фартух Winco з індивідуальним принтом в кольорі (DD-5)
Фартух доступний в червоному, зеленому, синьому та бордовому кольорах
Фартух для грилю NAPOLEON чорний, бавовна (62131) 62131
Фартух для барбекю Gorillas BBQ (брезент)
Фартук чоловічий Reckless для барбекю та гриля еко кожа (фк1)
Фартух Broil King Grillpro (90965)
Фартух для гриля Char-Broil
Поварський фартух із тканини Daddy Smoke чорний брендований
Поварський фартух з тканини Daddy Smoke бежевий
Поварський фартух із тканини Daddy Smoke чорний
Фартух захисний мультифункціональний Naturehike NH20PJ127 Камуфляж (692759
Фартух захисний мультифункціональний Naturehike NH20PJ127 Камуфляж (692759
Фартух для гриля Hendi 556696
Фартух для BBQ + рушник для рук Pen'ok
Фартух Enders фірмовий (F1111)
Фартух для барбекю Napoleon (629162621313)
Фартух WEBER (6474)
Фартух Weber (6474)
Фартух Weber Barbecue Apron (6474)
Фартух для гриля Weber 6474
Фартух для барбекю Broil King (60975)
Фартух Hoefats Apron
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на аксесуари для грилів і барбекю. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити аксесуар для грилів в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на аксесуари для грилів і барбекю. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія