шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Колір корпуса
Вікова група
Зовнішній вигляд
Марка авто / мотоцикла
Пересування
Функції та можливості
Час безперервної їзди
Матеріал коліс
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 4 моделей:
| Ducati Скинути все
закладка
в закладки
Купить дитячий електромобіль Peg Perego Ducati GP: цена от 23490 грн.
Колір:
Цей дитячий електричний мотоцикл не дарма виконаний у вигляді спортивного байка, завдяки досить потужним електричним двигунам він здатний розганятися до 10 км на годину. Взагалі у іграшки дві швидкості, перемикаючи їх дитина може кататися на швидкості 4 або 10 км на годину, гальмування здійснюється за допомогою спеціальної педалі. Оскільки транспортний засіб розрахований на зовсім дитячу аудиторію то на всякий випадок конструктори передбачили пару бічних коліс для утримання рівноваги. Акумулятор, від якого живляться двигуни, здатний накопичити заряд для пробігу в 12 км.
Купити від 23 490 грн.
Порівняти ціни та купити Peg Perego Ducati GP
1 магазин 1 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить дитячий електромобіль Bambi M5009E: цена от 7735 грн.
Колір:
Вага (кг): 15.3; Розміри (см): 120х46х64; фари (світлові ефекти); Задній хід; Макс. швидкість (км/год): 6; Кількість місць: 1; Макс. вага дитини (кг): 30; Марка автомобіля / мотоцикла: Ducati; Зовнішній вигляд: мотоцикл; Вікова група, від (років): 3
Купити від 7 735 до 9 614 грн.
Порівняти ціни та купити Bambi M5009E
3 магазин 4 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить дитячий електромобіль Peg Perego Ducati Desmosedici: цена от 9070 грн.
Колір:
Спритний електричний трицикл для найменших водіїв. Міцно тримаючись за пластиковий кермо дитина може кататися на цій іграшці зі швидкістю до 4,5 км на годину. Таку швидкість дозволяє розвивати електродвигун потужністю 60 Вт. Для живлення двигуна передбачений акумулятор ємністю 6,5 Агод. Одного повного заряду батареї вистачить на 60 хвилин гри або, іншими словами, на 4 км пробігу. Іграшка розрахована на дітей у віці від 2-х річного віку. Межа надійності конструкції становить 20 кг. Вага трицикла 10,4 кг
Купити від 9 070 грн.
Порівняти ціни та купити Peg Perego Ducati Desmosedici
1 магазин 1 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить дитячий електромобіль Peg Perego Mini Ducati: цена от 4500 грн.
0
0
2
0
Колір:
Іграшковий електричний трицикл для найменших хлопців, він розрахований на вікову групу від одного року. Іграшка безпечна і стійка в силу своєї конструкції і невисокій швидкості пересування, яка не перевищує 3 км на годину. У рух трицикл наводиться одним електричним мотором потужністю 35 Вт і робочою напругою 6 В, який, зі свого боку, живиться від однієї акумуляторної батареї. Повного заряду акумулятора вистачить на 4 км пробігу, після чого треба буде витратити 8 годин на підзарядку.
Купити від 4 500 до 6 700 грн.
Порівняти ціни та купити Peg Perego Mini Ducati
1 магазин 3 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на дитячі електромобілі. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити дитячий електромобіль в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на дитячі електромобілі. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія