искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Применение
Время применения
Назначение
Тип кожи
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 452 моделей:
| сыворотка Сбросить все
Сироватка для вій Rimmel Wonder'serum 11 мл (8000019858685)
Концентрована сироватка для обличчя Bioten Multi Collagen Antiwrinkle Conc
Сироватка для обличчя Bioten Hyaluronic Gold Replumping Pearl Serum 30 мл
Зміцнювальна сироватка для обличчя Bioten Nutri Calcium Strengthening & Fi
Сироватка для обличчя Paese Serum Triple Hyaluronic Acid 1,5, з гіалуронов
Сироватка Uriage Hyséac New Skin Serum Нова шкіра, 40 мл
Зволожувальна сироватка для обличчя CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum
Сироватка для обличчя Village 11 Factory Hydro Serum зволожуюча, 50 мл
Сироватка для обличчя Village 11 Factory Miracle Youth Cleansing Serum з р
Антивікова сироватка для обличчя Sesderma Reti Age Anti-aging Serum, 30 мл
Насичена сироватка для обличчя Babor Reversive Pro Youth Serum 30 мл
Eveline Cosmetics Serum Shot 10 Niacinamide сироватка для жирної та пробле
Eveline Cosmetics Serum Shot 10% Niacinamide, 30 мл, Сироватка для шкіри обличчя унісекс, Вам здається, що ваша шкіра потребує чогось більшого, ніж звичайний доглядовий крем? Сироватка для шкіри обличчя Eveline Cosmetics Serum Shot 10% Niacinamide ідеально доповнить ваш щоденний набір косметичних засобів – вона потішить шкіру й забезпечить їй інтенсивний догляд. Завдяки високій концентрації активних речовин її дія на шкіру буде в рази сильнішою і швидшою, ніж у крему для обличчя. Крім того, її рідка текстура, що чудово всотується в шкіру, полегшить нанесення. Властивості: бореться з недоліками шкіри зменшує надмірне утворення шкірного сала звужує розширені пори глибоко зволожує та живить Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на очищене обличчя невелику кількість сироватки, ніжно постукуючи кінчиками пальців для її поглинання. Можна наносити на обличчя, шию та зону декольте. Продовжуйте свій улюблений нічний/денний догляд.
Eveline Cosmetics Serum Shot Multi Peptides омолоджуюча сироватка для обли
Eveline Cosmetics Serum Shot Multi Peptides, 30 мл, Сироватка для шкіри обличчя для жінок, Вам здається, що ваша шкіра потребує чогось більшого, ніж звичайний доглядовий крем? Сироватка для шкіри обличчя Eveline Cosmetics Serum Shot Multi Peptides ідеально доповнить ваш щоденний набір косметичних засобів – вона потішить шкіру й забезпечить їй інтенсивний догляд. Завдяки високій концентрації активних речовин її дія на шкіру буде в рази сильнішою і швидшою, ніж у крему для обличчя. Крім того, її рідка текстура, що чудово всотується в шкіру, полегшить нанесення. Властивості: глибоко зволожує та живить допомагає зменшити ознаки старіння шкіри допомагає розгладити зморшки та перші ознаки старіння Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на очищене обличчя невелику кількість сироватки, ніжно постукуючи кінчиками пальців для її поглинання. Можна наносити на обличчя, шию та зону декольте. Продовжуйте свій улюблений нічний/денний догляд.
Eveline Cosmetics Serum Shot 5 Caffeine освіжаюча сироватка для очей 30 мл
Eveline Cosmetics Serum Shot 5% Caffeine, 30 мл, Сироватка для шкіри обличчя для жінок, Зона навколо очей є дуже чутливою, її шкіра надзвичайно тонка й тендітна, тому вона більш схильна до прояву ознак утоми та старіння. Тож їй також потрібен особливий догляд зі складом і консистенцією, розробленими саме для задоволення її потреб. Сироватка для шкіри навколо очей Eveline Cosmetics Serum Shot 5% Caffeine стане чудовим доповненням до вашого улюбленого крему, коли вам здається, що звичайного догляду за зоною навколо очей недостатньо. Вона потішить шкіру навколо очей та забезпечить її інтенсивним доглядом. Завдяки високій концентрації активних речовин її дія на шкіру буде в рази сильнішою і швидшою, ніж у крему для очей або звичайного крему для шкіри. Властивості: знімає набряклість та темні круги під очима бореться зі старінням шкіри відновлює пружність шкіри глибоко зволожує та відновлює шкіру надає шкірі свіжого та відпочилого вигляду Склад: веган-засіб Спосіб використання: Наносіть на очищену ділянку навколо очей, ніжно постукуючи кінчиками пальців. Продовжуйте догляд, використовуючи свої улюблені засоби.
Beauty Of Joseon Revive Serum Ginseng + Retinal сироватка проти зморшок дл
Beauty Of Joseon Revive Serum Ginseng + Retinal, 30 мл, Сироватки для догляду за шкірою навколо очей для жінок, Зона навколо очей є дуже чутливою, її шкіра надзвичайно тонка й тендітна, тому вона більш схильна до прояву ознак утоми та старіння. Тож їй також потрібен особливий догляд зі складом і консистенцією, розробленими саме для задоволення її потреб. Сироватка для шкіри навколо очей Beauty Of Joseon Revive Serum Ginseng + Retinal стане чудовим доповненням до вашого улюбленого крему, коли вам здається, що звичайного догляду за зоною навколо очей недостатньо. Вона потішить шкіру навколо очей та забезпечить її інтенсивним доглядом. Завдяки високій концентрації активних речовин її дія на шкіру буде в рази сильнішою і швидшою, ніж у крему для очей або звичайного крему для шкіри. Властивості: бореться зі старінням шкіри розгладжує зморшки та тонкі лінії глибоко зволожує та відновлює шкіру надає шкірі свіжого та відпочилого вигляду Склад: веган-засіб не містить ароматизаторів Спосіб використання: Наносіть на очищену ділянку навколо очей, ніжно постукуючи кінчиками пальців.
Beauty Of Joseon Glow Deep Serum Rice + Arbutin розяснююча сироватка для в
Beauty Of Joseon Glow Deep Serum Rice + Arbutin, 30 мл, Сироватка для шкіри обличчя для жінок, Вам здається, що ваша шкіра потребує чогось більшого, ніж звичайний доглядовий крем? Сироватка для шкіри обличчя Beauty Of Joseon Glow Deep Serum Rice + Arbutin ідеально доповнить ваш щоденний набір косметичних засобів – вона потішить шкіру й забезпечить їй інтенсивний догляд. Завдяки високій концентрації активних речовин її дія на шкіру буде в рази сильнішою і швидшою, ніж у крему для обличчя. Крім того, її рідка текстура, що чудово всотується в шкіру, полегшить нанесення. Властивості: бореться з недоліками шкіри усуває ознаки втоми вирівнює тон шкіри освітлює Склад: не містить ароматизаторів не містить олії Спосіб використання: Нанесіть на очищене обличчя невелику кількість сироватки, ніжно постукуючи кінчиками пальців для її поглинання. Можна наносити на обличчя, шию та зону декольте.
Сироватка для обличчя Eyenlip Salmon Oil Nutrition Serum 50мл 880955525020
Сироватка для обличчя містить олію лосося, гіалуронову кислоту, гліцерин та інші компоненти, що сприяють утриманню вологи в шкірі на тривалий час. Пантенол і бетаїн зміцнюють шкірний бар'єр і захищають шкіру від УФ-променів, забруднень, пилу навколишнього середовища. Також засіб містить ніацинамід і аденозин, які зменшують глибину зморщок і освітлюють шкіру обличчя. Олія лосося є джерелом незамінних омега-кислот, амінокислот, вітамінів A, D і E, а також містить потужний антиоксидант астаксантин, завдяки чому шкіра обличчя довше залишатиметься молодою і красивою. Особливості: Засіб рівномірно розподіляється і не залишає неприємної липкості; Пантенол і бетаїн підвищують природний захисний бар'єр, мінімізуючи негативний вплив агресивних чинників навколишнього середовища; Олія лосося містить омега- і амінокислоти, а також вітаміни A, D і E, які виводять токсини і уповільнюють процеси старіння; Активні компоненти мають глибоку зволожувальну дію, підвищують пружність і еластичність епідермісу, розгладжують мімічні зморшки і неглибокі складки, а також усувають неестетичну в'ялість; Salmon Oil Nutrition Serum освіжає і вирівнює тон обличчя, усуває почервоніння і лущення, а також надає природне сяйво.
Beauty Of Joseon Glow Serum Propolis + Niacinamide відновлююча роз'яснююча
Beauty Of Joseon Glow Serum Propolis + Niacinamide, 30 мл, Сироватка для шкіри обличчя для жінок, Вам здається, що ваша шкіра потребує чогось більшого, ніж звичайний доглядовий крем? Сироватка для шкіри обличчя Beauty Of Joseon Glow Serum Propolis + Niacinamide ідеально доповнить ваш щоденний набір косметичних засобів – вона потішить шкіру й забезпечить їй інтенсивний догляд. Завдяки високій концентрації активних речовин її дія на шкіру буде в рази сильнішою і швидшою, ніж у крему для обличчя. Крім того, її рідка текстура, що чудово всотується в шкіру, полегшить нанесення. Властивості: бореться з недоліками шкіри повертає шкірі свіжість та красу молодості глибоко зволожує та живить зволожує шкіру та запобігає подразненню освітлює Склад: не містить ароматизаторів Спосіб використання: Нанесіть на очищене обличчя невелику кількість сироватки, ніжно постукуючи кінчиками пальців для її поглинання. Можна наносити на обличчя, шию та зону декольте.
Bioderma Hydrabio Serum сироватка для дегідратованої шкіри 40 мл
Bioderma Hydrabio Serum, 40 мл, Сироватка для шкіри обличчя для жінок, Вам здається, що ваша шкіра потребує чогось більшого, ніж звичайний доглядовий крем? Сироватка для шкіри обличчя Bioderma Hydrabio Serum ідеально доповнить ваш щоденний набір косметичних засобів – вона потішить шкіру й забезпечить їй інтенсивний догляд. Завдяки високій концентрації активних речовин її дія на шкіру буде в рази сильнішою і швидшою, ніж у крему для обличчя. Крім того, її рідка текстура, що чудово всотується в шкіру, полегшить нанесення. Властивості: глибоко зволожує та живить зволожує шкіру та запобігає подразненню повертає шкірі свіжість та красу молодості відновлює пружність шкіри надає шкірі тонусу Спосіб використання: Нанесіть на очищене обличчя невелику кількість сироватки, ніжно постукуючи кінчиками пальців для її поглинання. Можна наносити на обличчя, шию та зону декольте.
Sister's Aroma Сироватка для обличчя Sister's Aroma Kombucha Lifting Serum
+ 25 грн бонус, відновлення, зволоження, зміцнення, для всіх типів шкіри, обличчя
CeraVe Resurfacing Retinol Serum відновлююча сироватка з ретинолом 30 мл
CeraVe Resurfacing Retinol Serum, 30 мл, Сироватка для шкіри обличчя для жінок, Вам здається, що ваша шкіра потребує чогось більшого, ніж звичайний доглядовий крем? Сироватка для шкіри обличчя CeraVe Resurfacing Retinol Serum ідеально доповнить ваш щоденний набір косметичних засобів – вона потішить шкіру й забезпечить їй інтенсивний догляд. Завдяки високій концентрації активних речовин її дія на шкіру буде в рази сильнішою і швидшою, ніж у крему для обличчя. Крім того, її рідка текстура, що чудово всотується в шкіру, полегшить нанесення. Властивості: бореться з недоліками шкіри вирівнює тон шкіри освітлює пом’якшує пригнічує симптоми акне некомедогенний продукт Спосіб використання: Нанесіть на очищене обличчя невелику кількість сироватки, ніжно постукуючи кінчиками пальців для її поглинання. Можна наносити на обличчя, шию та зону декольте.
Pyunkang Yul Moisture Serum інтенсивна зволожуюча сироватка 100 мл
Pyunkang Yul Moisture Serum, 100 мл, Сироватка для шкіри обличчя для жінок, Сироватка для шкіри Pyunkang Yul Moisture — засіб із високим вмістом активних речовин. Завдяки цьому засіб надає вашій шкірі найкращого догляду. Властивості: повертає шкірі свіжість та красу молодості глибоко зволожує та живить зволожує шкіру та запобігає подразненню відновлює пружність шкіри Спосіб використання: Нанесіть на очищене обличчя невелику кількість сироватки, ніжно постукуючи кінчиками пальців для її поглинання. Можна наносити на обличчя, шию та зону декольте.
Paese Serum Vitamin C 10 відновлююча сироватка на основі олійки з вітаміно
Paese Serum Vitamin C 10%, 15 мл, Сироватка для шкіри обличчя для жінок, Сироватка для шкіри Paese Serum Vitamin C 10% — засіб із високим вмістом активних речовин. Завдяки цьому засіб надає вашій шкірі найкращого догляду. Властивості: відновлює пружність шкіри глибоко зволожує та живить зволожує шкіру та запобігає подразненню допомагає розгладити зморшки та перші ознаки старіння повертає шкірі свіжість та красу молодості Спосіб використання: Нанесіть на очищене обличчя невелику кількість сироватки, ніжно постукуючи кінчиками пальців для її поглинання. Можна наносити на обличчя, шию та зону декольте. Продовжуйте свій улюблений нічний/денний догляд.
Sesderma Samay Anti-Aging Serum сироватка проти старіння та недоліків шкір
Sesderma Samay Anti-Aging Serum, 30 мл, Сироватка для шкіри обличчя для жінок, Вам здається, що ваша шкіра потребує чогось більшого, ніж звичайний доглядовий крем? Сироватка для шкіри обличчя Sesderma Samay Anti-Aging Serum ідеально доповнить ваш щоденний набір косметичних засобів – вона потішить шкіру й забезпечить їй інтенсивний догляд. Завдяки високій концентрації активних речовин її дія на шкіру буде в рази сильнішою і швидшою, ніж у крему для обличчя. Крім того, її рідка текстура, що чудово всотується в шкіру, полегшить нанесення. Властивості: допомагає зменшити ознаки старіння шкіри зволожує шкіру та запобігає подразненню глибоко зволожує та живить Спосіб використання: Нанесіть на очищене обличчя невелику кількість сироватки, ніжно постукуючи кінчиками пальців для її поглинання. Можна наносити на обличчя, шию та зону декольте. Продовжуйте свій улюблений нічний/денний догляд.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   19  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на кремы и лосьоны. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить крем и лосьон в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на кремы и лосьоны. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История