искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Длина
Выпуск
Затвор
Дополнительно
Комплектация
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 576 моделей:
| сифон Сбросить все
Душовий канал з сифоном і накладкою Devit 350 мм 35010213
Душовий канал з сифоном і накладкою Devit 650 мм 65010213
Душовий канал з сифоном і накладкою Devit 750 мм 75010213
Душовий канал з сифоном і накладкою Devit 950 мм 95010213
Трап з нержавіючої сталі Qtap Scorpio FA600 лінійний з сухим затвором та п
Лінійний трап Qtap Scorpio FA600 QTSCOFA600 допоможе облаштувати сучасну душову зону без застосування душового піддону на рівні зі підлогою. Корпус трапу виконаний із якісного пластику сірого кольору. Завдяки сухому затвору неприємний запах не проникатиме у приміщення з каналізації. - Бренд - Qtap - Вага нетто, кг - 2,24 - Вид закриву - Сухий - Вид монтажу - У підлогу - Гарантія - 60 місяців - Діаметр
Трап з нержавіючої сталі Qtap Scorpio FA700 лінійний із сухим затвором та
Лінійний трап Qtap Scorpio FA700 QTSCOFA700 допоможе облаштувати сучасну душову зону без застосування душового піддону на рівні зі підлогою. Корпус трапу виконаний із якісного пластику сірого кольору. Завдяки сухому затвору неприємний запах не проникатиме у приміщення з каналізації. - Бренд - Qtap - Вага нетто, кг - 2,5 - Вид закриву - Сухий - Вид монтажу - У підлогу - Гарантія - 60 місяців - Діаметр
Трап з нержавіючої сталі Qtap Scorpio FA800 лінійний із сухим затвором та
Лінійний трап Qtap Scorpio FA800 QTSCOFA800 допоможе облаштувати сучасну душову зону без застосування душового піддону на рівні зі підлогою. Корпус трапу виконаний із якісного пластику сірого кольору. Завдяки сухому затвору неприємний запах не проникатиме у приміщення з каналізації. - Бренд - Qtap - Вага нетто, кг - 2,8 - Вид закриву - Сухий - Вид монтажу - У підлогу - Гарантія - 60 місяців - Діаметр
Комплект трап Viega Advantix Vario з дизайн вставкою Visign SR1 та сифоном
Переваги та особливості: - Довговічне та практичне ущільнення (у комплекті спеціальний клей та ущільнювальна стрічка) - Не забруднюється завдяки низьким гідравлічним опорам та високому потоку в зливній арматурі Advantix спеціальної конструкції - Корпус душового лотка Advantix Vario легко піддається чищенню завдяки вузькій конструкції, і внаслідок відсутності будь-яких перешкод
Комплект трап Viega Advantix Vario з дизайн вставкою Visign SR2 та сифоном
Переваги та особливості: - Довговічне та практичне ущільнення (у комплекті спеціальний клей та ущільнювальна стрічка) - Не забруднюється завдяки низьким гідравлічним опорам та високому потоку в зливній арматурі Advantix спеціальної конструкції - Корпус душового лотка Advantix Vario легко піддається чищенню завдяки вузькій конструкції, і внаслідок відсутності будь-яких перешкод
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 400 мм "Медіум" з "сухим" сифо
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 400 мм Медіум з сухим сифоном ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Styron у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Душовий канал Styron з полірованою решіткою 400 мм Медіум з сухим сифоном уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Душовий канал Styron із ґратами під плитку 400 мм із "сухим" сифоном STY-F
Душовий канал Styron із ґратами під плитку 400 мм із сухим сифоном ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Styron у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Душовий канал Styron із ґратами під плитку 400 мм із сухим сифоном уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 400 мм "Бейсик" із "сухим" сиф
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 400 мм Бейсик із сухим сифоном ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Styron у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Душовий канал Styron з полірованою решіткою 400 мм Бейсик із сухим сифоном уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 400 мм "Класик" з "сухим" сифо
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 400 мм Класик з сухим сифоном ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Styron у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Душовий канал Styron з полірованою решіткою 400 мм Класик з сухим сифоном уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 400 мм "Краплі" з "сухим" сифо
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 400 мм Краплі з сухим сифоном ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Styron у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Душовий канал Styron з полірованою решіткою 400 мм Краплі з сухим сифоном уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Душовий канал Styron з полірованими гратами 400 мм "Гармонія" з "сухим" си
Душовий канал Styron з полірованими гратами 400 мм Гармонія з сухим сифоном ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Styron у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Душовий канал Styron з полірованими гратами 400 мм Гармонія з сухим сифоном уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 600 мм "Сінус" з "сухим" сифон
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 600 мм Сінус з сухим сифоном ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Styron у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Душовий канал Styron з полірованою решіткою 600 мм Сінус з сухим сифоном уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 600 мм "Доміно" з "сухим" сифо
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 600 мм Доміно з сухим сифоном ми рекомендуємо вибрати та купити від виробника Styron у онлайн магазині товарів для опалення Teploradost Наші співробітники допоможуть для вас найкращі компоненти залиште заявку у формі або зателефонуйте за телефоном (067) 478-51-55. Також, подивіться душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо у вас залишилися важливі питання по товару Душовий канал Styron з полірованою решіткою 600 мм Доміно з сухим сифоном запитайте необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradost привозить жителям міст: Черкаси, Кам янець-Подільський, Житомир та в інші міста України.
Душовий канал Styron з полірованими гратами 600 мм "Лінія" з "сухим" сифон
Душовий канал Styron з полірованими гратами 600 мм Лінія з сухим сифоном ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Styron у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Душовий канал Styron з полірованими гратами 600 мм Лінія з сухим сифоном уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Душовий канал Styron з решіткою під плитку 700 мм з "сухим" сифоном STY-F-
Душевой канал с решеткой под плитку 700 мм с сухим сифоном даруємо можливість замовити від бренду у онлайн каталозі техніки для опалення Teploradost Наші менеджери оберуть Вам гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть за телефоном (067) 478-51-55. Також, ви можете подивитись від відомих брендів - У нас у магазині. Якщо виникли будь-які питання за цим товаром Душевой канал с решеткой под плитку 700 мм с сухим сифоном запросіть необхідну інформацію у нас. Інтернет магазин Teploradost.com.ua виконує доставку покупцям у: Мелітополь, Бердянськ, Миколаїв та в інші міста України.
Душовий канал Styron з полірованими гратами 800 мм "Гармонія" з "сухим" си
Душовий канал Styron з полірованими гратами 800 мм Гармонія з сухим сифоном ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Styron у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Душовий канал Styron з полірованими гратами 800 мм Гармонія з сухим сифоном уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Душовий канал Styron з полірованими гратами 800 мм "Медіум" з "сухим" сифо
Душовий канал Styron з полірованими гратами 800 мм Медіум з сухим сифоном ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Styron у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Душовий канал Styron з полірованими гратами 800 мм Медіум з сухим сифоном уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Душовий канал Styron з полірованими гратами 500 мм "Класик" з "сухим" сифо
Душовий канал Styron з полірованими гратами 500 мм Класик з сухим сифоном ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Styron у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Душовий канал Styron з полірованими гратами 500 мм Класик з сухим сифоном уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Внутрішній душовий канал Styron 500 мм з решіткою Медіум і сухим сифоном S
Внутрішній душовий канал Styron 500 мм з решіткою Медіум і сухим сифоном ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Styron у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Внутрішній душовий канал Styron 500 мм з решіткою Медіум і сухим сифоном уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 500 мм "Краплі" з "сухим" сифо
Душовий канал Styron з полірованою решіткою 500 мм Краплі з сухим сифоном ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Styron у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Душові канали від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Душовий канал Styron з полірованою решіткою 500 мм Краплі з сухим сифоном уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   24  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на донные клапаны и трапы. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить донный клапан / трап в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на донные клапаны и трапы. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История