шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Напрямок
Тип
Масштаб
Додатково
Колір
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 383 моделей:
| швидка допомога Скинути все
Автомодель TechnoDrive Mercedes-Benz Sprinter Швидка допомога (250295)
Автомодель TechnoDrive Mercedes Benz Sprinter Швидка Допомога, 1:32, біла
Машинка Road Rippers Rush and Rescue Швидка допомога (20132)
Спецтехніка Wader Magic Truck авто швидка допомога (36210) 36210
швидка допомога, від 3 років, розміри - 79 х 21 х 30 см
Flip Cars Машинка-трансформер 2 в 1 Вантажівка звязку і Військова швидка д
Машинка-трансформер Flip Cars 2 в 1 Грузовик связи и Военная скорая помощь EU463875-15.Перевозить больных или убрать самые крутые преграды, ездить по бездорожью или спешить на помощь людям? А если два в одном?Погрузитесь в мир механики и транспорта! Удивительная коллекция Flip Cars доставит вам вдвое больше удовольствия! Эти уникальные машинки могут трансформироваться в автомобиль другого типа! Достаточно нескольких движений и машина поменяет вид.Собери их все и позволь себе окунуться в километровое приключение!Родители могут быть спокойны, ведь игрушка выполнена из высококачественных материалов, прочная и безопасная. Ее удобно брать с собой на прогулку: размер моделей очень компактный и легко помещается в сумке или детском рюкзаке.С Flip Cars малыш развивает фантазию, тренирует мелкую моторику, координацию движений, активизирует пространственное и логическое мышление, а еще чудесно проводит время. В коллекции большое количество моделей, а значит можно собрать целый автопарк и соревноваться с друзьями.Машинки никогда не наскучат, ведь приобретая одну модель, дети получают целых две ярких игрушки и массу идей для забав и развлечений как в одиночку, так и в компании.Размер машинки: 8 см. Материал: пластикГлубина упаковки: 4.2 смШирина упаковки: 11.5 смВысота упаковки: 14 смВозраст от 3 лет.
Flip Cars Машинка-трансформер 2 в 1 Швидка допомога і Позашляховик (EU4638
Машинка-трансформер Flip Cars 2 в 1 Скорая помощь и Внедорожник EU463875-06.Головокружительные и захватывающие гонки или спасение людней! А если два в одном?Погрузитесь в мир механики и транспорта! Удивительная коллекция Flip Cars доставит вам вдвое больше удовольствия! Эти уникальные машинки могут трансформироваться в автомобиль другого типа! Достаточно нескольких движений и машина поменяет вид.Собери их все и позволь себе окунуться в километровое приключение!Родители могут быть спокойны, ведь игрушка выполнена из высококачественных материалов, прочная и безопасная. Ее удобно брать с собой на прогулку: размер моделей очень компактный и легко помещается в сумке или детском рюкзаке.С Flip Cars малыш развивает фантазию, тренирует мелкую моторику, координацию движений, активизирует пространственное и логическое мышление, а еще чудесно проводит время. В коллекции большое количество моделей, а значит можно собрать целый автопарк и соревноваться с друзьями.Машинки никогда не наскучат, ведь приобретая одну модель, дети получают целых две ярких игрушки и массу идей для забав и развлечений как в одиночку, так и в компании.Размер машинки: 8 см. Материал: пластикВозраст от 3 лет.
Road Rippers Машина Road Rippers Rush rescue Швидка допомога (20241) 20241
+ 144 грн бонус, від 3 років
Road Rippers Машина Road Rippers Rush and rescue Швидка допомога моторизов
+ 115 грн бонус, від 3 років
Набір машин Wader Kid cars Швидка допомога (39549)
Швидка допомога Siku (805)
Автомобіль Siku Швидка допомога (1536)
Швидка допомога Bruder Мb Sprinter з фігуркою, 1:16 (02676)
Flip Cars 2 в 1 Скорая помощь и внедорожник (EU463875-06)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Flip Cars 2 в 1 Грузовик связи и Военная скорая помощь (EU463875-15)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Flip Cars 2 в 1 Грузовик связи и Военная скорая помощь (EU463875-15)
Flip Cars 2 в 1 Скорая помощь и внедорожник (EU463875-06)
Машинка Road Rippers Rush and rescue Швидка допомога (20132) 20132
Машинка «Rush and rescue. Швидка допомога» від бренду «Road Rippers» – крута міська техніка зі світломузичними ефектами. Автомобіль виготовлений з якісного міцного сертифікованого матеріалу (пластик). Особливості: - Робочі лампи; - Кнопки на даху; - Реалістичні звуки автомобіля; - Іграшка працює від 3-х батарейок (в комплекті); - Міцний матеріал корпусу. - Довжина іграшки: 13 см. Дитина буде розвивати дрібну та велику моторику, увагу та фантазію, просторове мислення та координацію рухів, вміння керувати механізмами під час гри з міською технікою від бренду «Road Rippers». Іграшка рекомендована для хлопчиків віком від 3-х років.
Автомодель TechnoDrive Mercedes Benz Sprinter Швидка допомога (250344U) 25
Автомодель TechnoDrive Mercedes Benz Sprinter Швидка допомога - елегантний спосіб подарувати радість знайомства зі спецтехнікою. З такою машинкою можна створити безліч варіантів гри, а ще поповнити свою колекцію! Ця автомодель створена, щоб сподобатися як малюкам, так і дорослим! Особливості: - Масштаб моделі - 1:32. - У машинки міцний металевий корпус. - Відкриваються передні дверцята.
Машинка LENA Швидка допомога (4456) 4456
З машинкою Швидка допомога від бренду LENA відчути себе рятівником дуже просто! В наборі є все необхідне, щоб придумати для ігор безліч цікавих історій із щасливим кінцем. Також гру набором можна поєднувати з іншими іграшками. Кабіна водія відчиняється і туди можна помістити фігурку медика. Дверцята в кузові теж відчиняються, щоб можна було винести носилки. Машинка деталізована, а весь набір виготовлений із якісного пластику і безпечний для дитини. В наборі: - фігурка водія; - носилки; - машинка. Гра з набором сприяє розвитку дрібної моторики, фантазії та уяви. Рекомендовано для хлопчиків від 2-х років.
Автомодель Shantou Jinxing Швидка допомога (1210-70E) 1210-70E
Автомодель Shantou Jinxing Швидка допомога — чудовий вибір для подарунку дитині, яка захоплюється медичною тематикою та любить автомобілі. Іграшковий автомобіль швидкої допомоги виконаний в реалістичному дизайні та обладнаний різноманітними функціями для гри. Іграшка оснащена світловими та звуковими ефектами, які роблять гру ще більш реалістичною. Рух машинки забезпечується інерційним механізмом. Особливісті: - двері, що відчиняються; - іграшкові ноші. Живлення: батарейки (у комплект не входять). Рекомендовано для дітей віком від 3-х років.
Машинка Road Rippers Rush & rescue Швидка допомога (20241) 20241
Машинка Road Rippers Rush & rescue Швидка допомога з ефектами — чудовий вибір для вашої дитини! Весела гра починається! Машинка особливо підходить хлопчикам віком від 3-х років. Тільки гляньте, яка стильна швидка допомога! Цікаве поєднання кольорів та форм сподобається дітям. Пацієнти будуть у безпеці, їх швидко доставлять у лікарню. Гра з машинкою допоможе розвинути координацію рухів, фантазію та концентрацію уваги. Особливості іграшки: - світлові та звукові ефекти; - кнопка на даху машинки запускає ефекти.
Машинка Road Rippers Rush and rescue Швидка допомога моторизована (20151)
Машинка «Rush and rescue. Швидка допомога» моторизована від бренду «Road Rippers» – крута міська техніка зі світломузичними ефектами. Автомобіль виготовлений з якісного міцного сертифікованого матеріалу (пластик). Особливості: - Робочі лампи; - Кнопка на даху; - Звукові ефекти; - Машина працює від 3-х батарейок (в комплекті); - Яскраві наклейки; - Міцний матеріал корпусу. - Довжина іграшки: 31 см. Дитина буде розвивати дрібну та велику моторику, увагу та фантазію, просторове мислення і координацію рухів, вміння керувати механізмами під час гри з міською технікою від бренду «Road Rippers». Іграшка рекомендована для хлопчиків віком від 3-х років.
Машинка Wader Magic truck Швидка допомога фари світяться (36210) 36210
Велика швидка допомога із серії Magic Truck від торгової марки Wader доповнить колекцію спеціальних машин вашої дитини. Автомобіль виконаний дуже деталізовано та реалістично, схожий з оригінальним зразком. Вантажівка має вдосконалену кабіну з фарами, які світять у темряві. Рухомі елементи розширюють можливості сюжетно-рольової гри. Колеса з вільним ходом і широкими протекторами
Автомодель Dickie Toys Швидка допомога (3307003) 3307003
Кожна дитина хоч раз мріяла побачити ближче машину поліції або швидкої допомоги. Тепер ви маєте змогу не лише зазирнути, а й ретельно роздивитись автомодель Dickie Toys Швидка допомога. Футуристичний дизайн — машина швидкої допомоги оснащена футуристичним дроном на даху, який може транспортувати аптечку першої допомоги до місця порятунку. Машина доповнена світловими та
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   16  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на машинки й техніка. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити машинка в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на машинки й техніка. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія