шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Напрямок
Тип
Масштаб
Додатково
Колір
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 504 моделей:
| автокран Скинути все
Автомодель TechnoDrive City service Автокран жовта (510253.270)
Машинка Tigres Middle Truc Автокран 38 см синя з червоним (39226)
Машинка Tigres Middle Truck Автокран City помаранчева із сірим (39313)
Машинка Tigres City Truck Автокран жовта з червоним (39366)
Спецтехніка Bruder Подъемный кран MAN М1:16 (2754) 2754
підйомний кран, від 3 років, масштаб - 1:16
Спецтехніка Dickie Toys Мега кран на д/у 120 см, 3+ (3462412) 3462412
підйомний кран, від 3 років, розміри - 120 см
Грузовик Siku Автокран (1326)
Машинка Tigres Tech Truck Автокран 26 см помаранчевий (39890)
Машинка Tigres Middle Truc Автокран 38 см жовтий з зеленим (39226)
Автокран Siku (1623)
Машинка Tigres City Truck Автокран синя з жовтим (39396)
Іграшка New Classic Toys Контейнерний кран (10931)
Будівельний кран Brio зі світлом (33835)
Іграшка New Classic Toys Контейнерний кран на колесах (10930)
Автомодель TechnoDrive Автокран (510253.270) 510253.270
Автомодель TechnoDrive Автокран — це нова колекційна серія для справжніх любителів авто! Ці ігрові моделі створені, щоб сподобатися як малюкам, так і дорослим! Завдяки металевому кузову іграшка слугуватиме тривалий час та буде стійкою до ударів. Автомодель оснащена світловими та звуковими ефектами. Автокран має функціональні елементи: у нього рухома стріла. Модель підійде
Машинка Tigres TechTruck Кран (39890) 39890
Машинка Tigres TechTruck Кран виготовлена з високоякісної безпечної сировини, стійкої до погодних умов, завдяки чому машинка ідеально виконуватиме свою роботу на пляжі, в домі чи у пісочниці. Іграшка не має гострих кутів, а всі її елементи міцно з’єднанні між собою, завдяки чому нею можна гратись навіть найменшим діткам від 1 року. Ігри автомобілями з серії Tech Truck сприяють всебічному
Атомодель Siku Вантажівка автокран (1623) 1623
Атомодель Siku Вантажівка автокран — приваблива у всіх планах іграшкова модель будівельної техніки від відомого виробника дитячих товарів. Машинка може не тільки переміщатися завдяки 7 парам обертових коліс, але також оснащена піднімною висувною стрілою з можливістю повороту. Матеріал: метал, пластик. Вантажівка Siku — це чудовий подарунок для кожного шанувальника автомоделей від 6-ти років.
Машинка Tigres Middle truck Кран жовтий в коробці (39491) 39491
Без підйомного крана жодне будівництво не може існувати, і ти, як справжній маленький будівельник, знаєш про це. Стріла машинки може обертатися, щоб можна було визначити зручне положення. Гачок легко висувається, і повертається в попереднє положення. Разом з іншими машинками цей кран стане незамінним транспортом під час твоїх захоплюючих ігор. Збирай своїх друзів, і ви зможете побудувати безліч дивовижних конструкцій. Такий набір відмінно підійде для хлопчиків від 3-х років, які люблять активні ігри на свіжому повітрі або вдома.
Автомодель Автопром КРАЗ Автокран (KR-2202-13A) KR-2202-13A
Автомодель Автопром КРАЗ Автокран відрізняється оригінальним, привабливим і сучасним дизайном. За допомогою моделі будівельної техніки малюк зможе вигадати безліч захопливих сюжетів для гри. Іграшка оснащена інерційним принципом руху, що допомагає урізноманітнити гру. Процес гри супроводжується тематичними світловими та звуковими ефектами. Юний автолюбитель зможе
Машинка Tigres Middle truck Кран зелений в коробці (39483) 39483
Ти десь бачив такий гарний кран, як цей? Тепер всі твої споруди стануть ще краще і надійніше. Не зупиняйся, маленький будівельник, на досягнутому, і починай наймасивніше будівництво в своєму житті. У крана є рухливі елементи, тому твоя гра буде дуже реалістичною. Ти можеш повертати і піднімати стрілу, а також розкручувати гачок. У кабіні крана є місце, щоб посадити фігурку водія, але вона продається окремо. Або ти можеш посадити свою невелику іграшку. Такий набір відмінно підійде для хлопчиків від 3-х років, які люблять активні ігри на свіжому повітрі або в будинку.
Дерев’яна машинка Cubika Авто-кран (13982) 13982
Дерев'яна машинка Авто-кран від бренду Cubika – це унікальне поєднання ідеального дизайну і безпеки для дитини в одній іграшці. Дитя може гратися самою машинкою, а коли підросте – завдання можна ускладнювати. Усі фігурки в наборі різних кольорів і форми, що дозволяє маляті швидше розвиватися і вчити багато нового. На крані є магніт, як і на блоках. Налаштовуючи лебідку з одного боку і прикручуючи руків'я з іншого, дитина може піднімати блоки. Гра цікава також тим, що можна вибирати блоки певного кольору або ж форми. Розвиває дрібну моторику, увагу, логіку і причинно-наслідковий зв'язок. У наборі: - кран; - 11 блоків. Рекомендовано для дітей від 1-го року.
Автомодель Shantou Jinxing Пожежний кран (1210-59E) 1210-59E
Автомодель Shantou Jinxing Пожежний кран — ідеальний вибір для дитини, яка захоплюється пожежними та рятувальними місіями! Іграшкова пожежна машина відрізняється деталізованим дизайном, наближеним до реального рятувального автомобіля. Процес гри з машинкою супроводжується тематичними світловими та звуковими ефектами. Особливістю іграшки є пожежний рукав, який активує струмінь води. Малюк прийде у захват від можливості грати роль справжнього пожежника, стріляючи водою як зі справжнього брандспойта. Крім того, малюк може самостійно регулювати кут нахилу сходів, залежно від ігрового сценарію. Живлення: батарейки. Рекомендовано для дітей віком від 3-х років.
Автомодель Автопром Автокран (7972 (8088CT)) 7972 (8088CT)
Машинки із серії будівельних автомобілів від Автопром дуже схожі на справжні автомобілі. Вони виконані в масштабі 1:16 грати такою моделлю дуже цікаво, машини мають звукові та світлові ефекти. Хлопчик із задоволенням гратиме, представляючи себе в ролі будівельника, а завдяки цій грі розвиватиметься фантазія та уява. За допомогою механічних кнопок, дитина зможе сама висунути
Набір Dickie Toys Кран баштовий на дистанційному керуванні 100 см (3462411
Набір Dickie Toys Кран баштовий — це іграшка на дистанційному керуванні. Висота яскраво-жовтого крану становит 100 см, а довжина стрілки — 89 см. Дитина може відкривати дверцята кабіни, а також піднімати невеликі вантажі з допомогою декількох аксесуарів. Особливості: - лебідка опускається та піднімається з допомогою кнопки на пульті керування; - стрілка крана може повертатися на 360°; - ящик вміщує в себе вантаж до 200 г. Комплектація: - 15 деталей крана; - відро; - платформа; - наклейки. Харчування: 4 батарейки АА (не входить в комплект). Матеріал: пластик. Рекомендований вік: від 6 років.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   21  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на машинки й техніка. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити машинка в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на машинки й техніка. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія