шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Ерудит
Рольові
Розважальні
Стратегічні
Рівновага
Розвивальні
Логічні
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 2 моделей:
| Дуплет Скинути все
Artos Games Настільна гра Дуплет Black 1120ATS
Кожна картка є унікальною, але вона обов'язково має один (і тільки один!) загальне зображення з будь-якою карткою з колоди. Аналог знаменитої гри Доббль. (Твінс, Spot it, Dobble) Гра дуже азартна й весела! Перевага в тому, що можуть грати діти різного віку, а також дорослі. Прості, зрозумілі правила гри. У правилах гри є 5 варіантів гри - вибирайте саме той варіант, який сподобається Вам. Гра
Artos Games Настільна гра Дуплет на 57 карток до 8-ми чоловік Artos Game D
Як грати? В аналог "Добл" грають круглими картками, на яких намальовані картинки. Картинки розділені на групи. У кожній групі є одна картинка, що збігається з картинкою на картці з колоди. Мета гри - знайти картку збігається з картинкою, вимовити вголос, що на ній намальовано і забрати собі, як переможний трофей. - металева коробка-упаковка - 57 круглих карток - інструкція з правилами гри.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на настільні ігри. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити настільна гра в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на настільні ігри. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія