шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Додатково
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 43534 моделей:
| набори для вишивання бісером Скинути все
Набір для творчості Make it Real створення браслетів із бісеру, Своя студі
Набір бісеру G-Toys Пандора 2 в 1 в подарунковому пакеті (1994030998)
Набір з бісеру і прикрас G-Toys в коробці (2000184083)
Набір з бісеру і прикрас G-Toys 180 предметів (1998530565)
Набір для творчості з бісеру Danko Toys Charming Butterfly великий (151445
Ячійка/органайзер для бісеру 15 відділень/17х9см
Органайзер для бісеру - ідеальне рішення для зберігання дрібних предметів та намистин! Цей органайзер з 15 відділеннями та міцною пластиковою конструкцією забезпечує максимальну міцність та довговічність. Верхня кришка із засувкою забезпечує безпеку та захист ваших речей, а знімні перегородки дозволяють налаштувати відсіки на свій смак. Потрібно більше місця? Просто приберіть
Нитки для бісеру TYTAN білі №2500/0.1мм/100м
Ціна вказана за 1 котушку. Замовлення можна здійснювати від 1 котушки. Виробництво – Україна. У 1 упаковці 10 котушок. Цю нитку використовують для бісеру. Матеріал: поліестер Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
Нитки для бісеру TYTAN чорні №2500/0.1мм/100м
Ціна вказана за 1 котушку. Замовлення можна здійснювати від 1 котушки. Виробництво – Україна. У 1 упаковці 10 котушок. Цю нитку використовують для бісеру. Матеріал - поліестер Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
Бісер 100 грам СТЕКЛЯРУС
Ціна вказана за 100 грам бісеру. Замовлення можна здійснювати від 100 г. Зверніть увагу, що кольорова передача на екрані монітора по-різному передає відтінок. Матеріал: скло Зовнішній діаметр бісеру 1.8мм Розмір бісеру, дрібний: стеклярус
Бісер 100 грам ВЕЛИКИЙ 6/0
Ціна вказана за 100 грам бісеру. Замовлення можна здійснювати від 100 г. Виробництво – Китай. Зверніть увагу, що кольорова передача на екрані монітора по-різному передає відтінок. Розмір 6/0 означає, що на відрізку 2.54см поміститься 6 бісеринок. Розмір однієї бісеринки приблизно 0.4-0.5 см Матеріал: скло Розмір бісеру великий: 6/0
Бісер 100 грам РУБКА
Ціна вказана за 100 грам бісеру. Замовлення можна здійснювати від 100 г. Зверніть увагу, що кольорова передача на екрані монітора по-різному передає відтінок. Матеріал: скло Форма бісеру: рубка Можливості людської фантазії безмежні, результатом цього є різноманітність напрямків у мистецтві. Творче захоплені люди завжди зможуть знайти застосування бісеру, створюючи
Бісер 100 грам ДРІБНИЙ 12/0 Deluxe
Ціна вказана за 100 грам бісеру. Замовлення можна здійснювати від 100 г. Зверніть увагу, що кольорова передача на екрані монітора по-різному передає відтінок. Розмір 12/0 означає, що на відрізку 2.54см поміститься 12 бісеринок. Розмір однієї бісеринки приблизно 0.2-0.3 см Матеріал: скло Розмір бісеру, дрібний: (12/0)
Килимок для бісеру антиковзкий силіконовий 13.5х8см
Ціна вказана за 1 килимок. Виробник – Китай. Замовлення можна здійснювати від одного килимка. Асорті кольорів в наявності Матеріал: силікон Розмір: 13.5х7.5см Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо) .)
Набір для Рукоділля БІСЕР маленький
Унікальний набір для рукоділля, підійде як для дітей, так і для дорослих! Ваше творіння буде прикрашати та створювати затишок у кімнаті. Розвиває розумові здібності! Згодом ручна робота тільки набуває своєї цінності. У комплект набору обов'язково входять: - інтрукція з бісероплетіння - нитки або дріт - бісер За допомогою цього набору кожен з легкістю може реалізувати себе як майстриню, вмілицю робити чудові речі своїми руками! Замовлення можна здійснювати від 1 набору. Ціна вказана на 1 набір. Виробництво – Україна.
Набір для вишивання бісером 9х13см
Замовлення можна здійснювати від 1 набору. Ціна вказана на 1 набір. Виробництво – Україна. Унікальний набір для рукоділля, підійде як для дітей, так і для дорослих! Ваше творіння буде прикрашати та створювати затишок у кімнаті. Розвиває розумові здібності! Згодом ручна робота тільки набуває своєї цінності. У набір обов'язково входять: - габардин/атлас з нанесеним малюнком розміром 9х13см - бісер №12 - інструкція За допомогою цього набору кожен з легкістю може реалізувати себе як майстриню, вмілицю робити чудові речі своїми руками!
Схема для вишивання бісером на габардині/атласі з підклеєним флізом А3
Ціна вказана за 1 такневу схему для вишивання бісером. Замовлення можна здійснювати від однієї схеми. Виробництво – Україна. Схема нанесена на атласній тканині та підклеєна флізеліном. На Схемі є вся потрібна розмітка кольорів бісеру. В комплекті: - схема для вишивання бісером форматом А3 - інструкція
Схема для вишивання бісером Герб у соняхах на габардині з підклеєним флізо
Ціна вказана за 1 такневу схему для вишивання бісером. Замовлення можна здійснювати від однієї схеми. Виробництво – Україна. Схема нанесена на атласній тканині та підклеєна флізеліном. На Схемі є вся потрібна розмітка кольорів бісеру. В комплекті: - схема для вишивання бісером форматом А3
Набір для Рукоділля БІСЕР великий
Унікальний набір для рукоділля, підійде як для дітей, так і для дорослих! Ваше творіння буде прикрашати та створювати затишок у кімнаті. Розвиває розумові здібності! Згодом ручна робота тільки набуває своєї цінності. У комплект набору обов'язково входять: - інтструкція з бісероплетіння - дріт необхідної довжини або - нитки - бісер За допомогою цього набору кожен з легкістю може реалізувати себе як майстриню, вмілицю робити чудові речі своїми руками! Замовлення можна здійснювати від 1 набору. Ціна вказана на 1 набір. Виробництво – Україна.
Ячійка/органайзер для бісеру 24 відділення/19х12.5см
Органайзер для бісеру - ідеальне рішення для зберігання дрібних предметів та намистин! Цей органайзер з 24 відділеннями та міцною пластиковою конструкцією забезпечує максимальну міцність та довговічність. Верхня кришка із засувкою забезпечує безпеку та захист ваших речей, а знімні перегородки дозволяють налаштувати відсіки на свій смак. Потрібно більше місця? Просто приберіть
Нитки для бісеру FromFactory жовті 150D упаковка 10шт
Ціна вказана за 1 упаковку. Виробництво – Китай. Замовлення можна здійснювати від 1 упаковки. У 1 упаковці - 10 мотків нитки. Метріал: нейлон Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
Нитки для бісеру Mimitex чорні 150D упаковка 10шт
Ціна указана за 1 упаковку. Виробництво – Китай. Замовлення можна здійснювати від 1 упаковки. В 1 упаковці - 10 мотків нитки. Метріал: нейлон. Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
Нитки для бісеру Mimitex білі 210D упаковка 10шт
Ціна вказана за 1 упаковку. Виробництво – Китай. Замовлення можна здійснювати від 1 упаковки. У 1 упаковці - 10 мотків нитки. Метріал: Нейлон Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
Набір для творчості Бісер Bambi ZQ2031-A-C-G
Схема для вишивання бісером Квітуча Україна на габардині з підклеєним фліз
Ціна вказана за 1 такневу схему для вишивання бісером. Замовлення можна здійснювати від однієї схеми. Виробництво – Україна. Схема нанесена на атласній тканині та підклеєна флізеліном. На Схемі є вся потрібна розмітка кольорів бісеру. В комплекті: - схема для вишивання бісером форматом А3
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   1814  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на рукоділля і наукові набори. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити творчість і рукоділля в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на рукоділля і наукові набори. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія