искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 35 моделей:
| Joseph Joseph Сбросить все
Соковитискач ручний Joseph Joseph Catcher (20028)
Прес для цитрусових Joseph Joseph (20101)
Прес для цитрусових Joseph Joseph (20171)
Соковитискач ручний Joseph Joseph 20028
Яскрава ручна фрешниця Joseph Joseph Сatcher, Yellow допоможе Вам зробити свіжий сік з будь-яких цитрусових. Конструкція виробу продумана таким чином, що м'якоть та кісточки з фруктів залишаться у невеликому заглибленні. А сік через спеціальні отвори потрапить у склянку. Маленька петля на ручці виробу дозволяє розмістити Сatcher на кухонних гачках. Характеристики: Тип: соковитискач ручний Матеріал: поліпропілен Розміри: 16,6 х 6,8 х 8,7 см Вага: 87 г Колір жовтий
Прес для цитрусових Joseph Joseph Helix Жовтий (20101)
Соковижималка для цитрусових Joseph Joseph Juice Max жовта (20171)
Прес для цитрусів Joseph Joseph 20171
Соковитискач Joseph Joseph для цитрусових подвійної дії 20171 - витискає до останньої краплі соку з лимонів або лаймів Особливості: Витискає до останньої краплі соку з лимонів чи лаймів Дизайн подвійної дії вичавлює і скручує 2 в 1 Легко стискані ручки Компактно зберігати Сітка в основі утримує кісточки та м'якоть для легкої утилізації. Характеристики: Тип: соковитискач механічний Розміри, см: H22 x W10 x D8 Тип упаковки: Hanging Card Розміри в упаковці, см: H25 x W13 x D8 Бренд: Joseph Joseph (Велика Британія)
Соковитискач ручний Joseph Joseph 20101
Прес з унікальним механізмом скручування допомагає отримати максимум за мінімальних зусиль. Цей пристрій вичавлює всі соки з лимонів, лаймів та апельсинів без додаткових зусиль до останньої краплі. Незамінно при приготуванні як лимонадів, так і маринадів. Міцний корпус соковижималки виконаний зі сталі та нейлону. Особлива форма ручок запобігає вислизанню гаджета. Соковитискач складається з двох частин, легко розбирається і миється, у тому числі в посудомийній машині. Характеристики: Тип: соковитискач ручний Призначення: для цитрусових Матеріал: нержавіюча сталь, нейлон Розмір, см: 8,5 х24, 59,8 Розмір в упаковці, см: 15х27х9, 8 Колір бежевий Бренд: Joseph Joseph (Велика Британія)
Компактний ручний соковитискач Joseph Joseph 80007
Компактний ручний соковитискач DUO Joseph Joseph 80007
Соковитискач catcher™ жовта (20028)
Соковижималка ручна Joseph Joseph жовта 20028
Ручна соковижималка (соковичавниця) Joseph Joseph Catcher 16.6 см (20028)
Соковижималка ручна Catcher Joseph Joseph Жовтий 20028
Соковитискач ручний, жовтого кольору Catcher Joseph Joseph 1 шт
Ручна соковижималка Joseph Joseph Catcher 16.6 см (20028)
Соковитискач для цитрусових Joseph Joseph Catcher Citrus Reamer - Yellow 2
Соковитискач ручний для цитрусових Joseph Joseph Catcher 16,6х6,8х8,7 см ж
Соковижималка для цитрусових Joseph Joseph Catcher 6,8 x 16,6 x 8,7 см 200
Прес для цитрусових Joseph Joseph Juicemax жовтий 1 шт
Прес для цитрусових Joseph Joseph JuiceMax 20171
Соковижималка для цитрусових Joseph Joseph Juice Max жовта (20171)
Соковитискач подвійної дії JOSEPH JOSEPH Juicemax для цитрусових Жовта (20
Прес для цитрусових Joseph Joseph Gadgets 24.5 см (20101)
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на пресс для цитрусовых Joseph Joseph. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить пресс для цитрусовых Joseph Joseph в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на пресс для цитрусовых Joseph Joseph. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История