шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Тип
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 1 моделей:
| кондиціонер Скинути все
Зволожуючий Засіб Для Шкіри І Кондиціонер Для Бороди 2-В-1 American Crew 2
Крем від American Crew — це універсальний продукт 2в1 для повсякденного використання, який ідеально підходить для всіх типів шкіри і волосся. Завдяки ретельному підбору інгредієнтів і їх правильному поєднанню, крем  дозволяє доглядати не тільки за бородою, але також і за шкірою обличчя, що робить продукт максимально практичним і зручним в експлуатації, адже вирішуються відразу дві проблеми: "неслухняна" борода, яка стане знову акуратною і доглянутою, та суха шкіра обличчя, завдяки чому покращується зовнішній вигляд, а також зникає лущення або свербіж під час росту волосся, тому регулярне застосування крему дозволяє відрощувати бороду без дискомфорту і неприємних відчуттів. Разом з цим, American Crew 2in1 швидко вбирається, не залишає слідів і не закриває пори. До того ж, зручна форма тюбика робить крем відмінним рішенням для подорожей і робочих відряджень, щоб стежити за бородою навіть далеко від дому. Формула крему сприяє підтримці необхідного рівня вологи, пом'якшує бороду, роблячи волосся приємним на дотик і гладким, а також живить шкіру, що позитивно позначається на власних відчуттях і зовнішньому вигляді. Універсальна формула 2в1 Живить, пом'якшує і кондиціонує бороду Забезпечує зволоження шкіри Практичність у використанні Спосіб застосування: Невелику кількість крему розподіліть поміж долонями. Рііномірно нанесіть на чисту шкіру та бороду. Склад: Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Polyacrylamide, Panthenol, C12-15 Alkyl Benzoate, C13-14 Isoparaffin, Citric Acid, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Dimethiconol,  Ethylhexylglycerin, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-7, Oleth-5, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, Hydroxycitronellal,  Limonene, Linalool Продукт не тестувався на тваринах

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на засоби для бороди та вусів. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити засіб для бороди та вусів в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на засоби для бороди та вусів. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія