шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Тип
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 1 моделей:
| Omega Скинути все
Набір для гоління Omega 46065
Набір для гоління Omega 46065 ідеально підходить в якості ідеї подарунка. Комплект складається з 3-х предметів:  Крем для гоління Omega Shaving Cream in Bowl, 150 ml, з ароматом евкаліпта Помазок Omega 80265, кисть з щетини кабана. Стенд для зберігання помазка з захисною кришкою Набір для гоління Omega 46065  є ідеальним помічником кожного чоловіка, який допоможе зробити процес гоління надзвичайно легким та комфортним. Набір складається з помазка, натурального мила для гоління, а також спеціальної стійки, яка допоможе компактно ставити і зберігати помазок. Традиційне італійське кремове мило для гоління Omega c освіжаючим ароматом евкаліпта. Ідеальна формула зволожує шкіру, містить евкаліпт для її охолодження і заспокоєння, і гліцерин для надання надлегкого ковзання бритви. Невелика кількість цього мила створює густу і пишну піну.  Поставляється в зручному пластиковому контейнері, щільно закривається кришкою, ідеально підходить як для домашнього використання, так і для подорожей.  Спосіб застосування: змочіть обличчя теплою водою, за допомогою зволоженого помазка збийте мильну піну в чаші чи безпосередньо на обличчі і нанесіть на ділянку для гоління. Склад мила: Potassium Stearate, Potassium Palmitate, Sodium Stearate, Sodium Palmitate, Aqua (Water), Glycerin, Potassium Cocoate, Sodium Cocoate, Parfum (Fragrance), Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Boric Acid, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate. Помазок виготовлено з високоякісного аморфного матеріалу червоного кольору, який має високу твердість та стійкість до подряпин. Щетина помазка з натурального ворсу кабана: Вузол помазка (в базі): 25 мм Загальна висота: 105 мм Висота ворсу: 55 мм Висота ручки: 50 мм Ширина купола: 40 мм. Ширина дна: 36 мм Тип ворсу: кабан Матеріал ручки: акрил Весь набір продається в гарній сучасній коробці, тож він прекрасно підходить в якості подарунка.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на засоби для бороди та вусів Omega. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити засіб для бороди та вусів Omega в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на засоби для бороди та вусів Omega. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія