шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Тип
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 2 моделей:
| Morgans Скинути все
Віск для вусів Morgan's Styling Wax 15 г
Moustache Wax від англійців з Morgan's — це надійний помічник для створення по-справжньому чудових укладок вусів. Засіб володіє екстрасильною фіксацією, завдяки чому бажана форма протримається протягом усього дня. Віск дозволяє створювати укладання різних стилів, які підкреслюють риси обличчя і бороди.  Morgan's Moustache Wax виготовляється на натуральній основі, завдяки чому віск не тільки надійно фіксує вуса в необхідній формі, але також насичує волосся багатьма корисними мінералами і захищає від зовнішнього впливу. Діюча формула речовини характеризується сильною фіксацією і додатково кондиціонує і розгладжує волосся, таким чином укладання буде виглядати елегантно і більш того природно. Основний інгредієнт Morgan's Moustache Wax — це натуральний бджолиний віск, який широко використовується в косметології, завдяки своїм позитивним якостям і безпечністю в застосуванні. Крім цього, продукт збагачений натуральними компонентами, серед яких олія африканського дерева ши, а також екстракти пшеничного зародка, жожоба, мандарина і евкаліпта. Такий мікс діючих речовин насичує волосся всіма необхідними мікроелементами, а також дарує приємний аромат протягом усього дня. Тому застосування воску дозволяє досягти як відмінного укладання, так і забезпечує повноцінний догляд за волоссям вусів. Засіб реалізується у фірмовій металевій баночці Morgan's, яка виконана у вишуканому вінтажному стилі. Має приємний ненавязливий аромат мандарину Сильна фіксація Натуральне походження Піклується про волосся Спосіб застосування: Перед застосуванням воску необхідно розчесати вуса, після чого розподіліть невелику кількість речовини між пальцями і нанесіть віск від центру до країв, придаючи кінчикам вусів необхідної форми. Склад: Petrolatum, Ceresin, Cera Alba, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum, Triticum Vulgare (Wheatgerm) Germ Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, BHT, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Citrus Reticulata (Mandarin) Peel Oil, Anthemis Nobilis (Roman Chamomile) Flower Oil, Citrus Aurantium Bergarnia (Bergamot) Peel Oil, Limonene, Linalool.
Шампунь для бороди Morgan's Beard Wash 100 ml
Morgan's Beard Wash — це якісний та ефективний шампунь для бороди на кожен день, який забезпечує ретельне очищення волосся від бруду, жиру і неприємних запахів. Формула шампуню дбайливо впливає на волосся, роблячи його м'яким, еластичним, чистим і доглянутим. Підходить для регулярного використання. В основі шампуню від британців з Morgan's знаходиться натуральна арганова олія. Цей інгредієнт має чудові протизапальні властивості, завдяки чому шампунь не тільки очищає бороду, але також заспокоює шкіру під волоссям, що забезпечує комфортні відчуття на всіх стадіях росту щетини. Спеціально розроблена формула додатково пом'якшує навіть найжорсткіше волосся, а також зволожує клітини епідермісу, що запобігає сухості, лущенню шкіри та свербежу. Аромат шампуню представлений фірмовою композицією від Morgan's, в якій прекрасно відчуваються яскраві відтінки лайма і бергамота з приємним доповненням зеленого чаю, мускусу й сандалу, що додатково надасть бороді свіжий і бадьорий аромат на весь день. Виготовляється на натуральній основі Очищає, живить і кондиціонує бороду Володіє протизапальним ефектом Оригінальний аромат від Morgan's Підходить для щоденного використання Спосіб застосування: Масажними рухами нанесіть невелику кількість шампуню на вологу бороду до утворення піни, після чого ретельно змийте залишки речовини теплою водою. Склад: Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycol Stearate, Parfum, Sodium Chloride, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyquaternium-7, Argania Spinosa (Argan) Kernal Oil, Laureth-2, Stearamide AMP, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Limonene, Linalool, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на засоби для бороди та вусів Morgans. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити засіб для бороди та вусів Morgans в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на засоби для бороди та вусів Morgans. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія