шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Вид
Кількість
Тип
Додатково
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 9 моделей:
| денні Скинути все
Прокладки гігієнічні Always Platinum Day&Night Розмір 3 16шт 800184144
Гігієнічні прокладки Always Platinum забезпечують найкраще поєднання комфорту та захисту серед прокладок Always. Always Platinum комфортніші (порівняно з Always Ultra) завдяки тисячам мікроподушечок і новим, м'яким як шовк крильцям. Вони також забезпечують кращий захист (порівняно з Always Ultra) завдяки захисним бічним бар'єрам і ультрапоглинаючому внутрішньому шару, який замикає вологу всередині. Особливості та переваги Найкращі комфорт і захист (у лінійці Always Ultra). 1000-чи м'яких мікроподушечок. М'які як шовк крильця. Захисні бічні бар'єри. Нейтралізують неприємні запахи. Ультрапоглинаючий внутрішній шар. Гігієнічні прокладки не подразнюють шкіру (доведено дерматологами).
Прокладки гігієнічні Always Ultra Day&Night Розмір 3 28шт 401540048976
З Always Ultra ви можете почуватися впевнено весь день. Найкращий захист від Always - не погоджуйтеся на менше. Формула дерматологічно схвалена Асоціацією здоров'я шкіри (Skin Health Alliance). Спробуйте Always Ultra Secure Night з крильцями — найкращі гігієнічні прокладки Always для захисту в нічний час. Особливості та переваги Технологія — Захисні бар'єри утримує рідину, запобігаючи протіканню. Технологія — Блок Запаху — нейтралізує неприємні запахи, надаючи відчуття свіжості та чистоти під час менструації. Гігієнічні прокладки не подразнюють шкіру (доведено дерматологами). Крильця допомагають утримувати прокладку на місці для надійного захисту і відчуття комфорту.
Прокладки гігієнічні Always Platinum Day&Night Розмір 3 22шт 800184191
Гігієнічні прокладки Always Platinum з крильцями КомфортЛок забезпечують найкраще прилягання до білизни* і гарантують надійний захист від протікань, зминання і дискомфорту. Почувайтеся впевнено в будь-який день місяця з гігієнічними прокладками Always Platinum. Гігієнічні прокладки Always Platinum Day&Night (розмір 3) з крильцями рекомендовано для використання вдень і під час нічного сну в разі помірних і рясних виділень.  Особливості: Захист від протікань до 100 % і додатковий комфорт Гігієнічні прокладки з крильцями КомфортЛок краще прилягають до білизни і знімаються без зайвого клопоту Технологія ЛікГард 3Д для запобігання протіканню з боків та унікальні мікроподушечки Серцевина Фіт енд Флекс адаптується до ваших рухів, а технологія ОдорЛок із тендітним ароматом нейтралізує неприємні запахи (Не містить алергенів EU 26) Денні прокладки забезпечують надійний захист і відчуття комфорту протягом дня, а нічні подбають про безтурботний сон
Гігієнічні прокладки Always Ultra Day & Night (розмір 3) 7 шт.
Гігієнічні прокладки Always Platinum Day & Night Single ароматизовані 6 шт
Прокладки післяпологові BabyOno Day & Night 10 шт. (599)
Гігієнічні прокладки Masmi 2 Ultra Day 10 шт.
Гігієнічні прокладки Masmi Soft Ultra Day 10 шт.
Гігієнічні прокладки Always Ultra Day&Night (Розмір 3) 40 шт.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гігієнічні прокладки. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити гігієнічна прокладка в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на гігієнічні прокладки. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія