искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Размер
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Каталог /

Треккинговая обувь 37 размера

Выводить
Размер картинок
Выбрано 988 моделей:
| 37 Сбросить все
Сандалі ж Alpine Pro BRIGA LBTA428 009 - 37 - бежевий (007.017.0497) 007.0
Жіночі босоніжки Alpine Pro Briga - це надзвичайно зручне літнє жіноче взуття з високою амортизацією. Потрійне регулювання дозволить ідеально зафіксувати їх та не дасть стопі рухатися під час прогулянок.
Сандалі Lizard CREEK IV zig blush pink - 37 - рожевий (020.2009) 020.2009
Універсальні сандалі від Lizard. Призначені для використання в умовах жаркого клімату. Відмінно підійдуть для відпустки на морі або ж щоденного використання у місті. Мають спеціальну устілку, яка не ковзає при намоканні та дозволяє воді стікати з неї, забезпечуючи максимальний комфорт.
Сандалі Lizard TRAIL stellar blue/glace blue - 37 - світло-синій (020.2087
Сандалі Trail від італійського бренду Lizard - ваші легкі, міцні та водостійкі супутники в місті чи в подорожі. Прекрасно підходять для літніх подорожей на море або для щоденного використання в місті. Міцна підошва гарантує надійне зчеплення з поверхнею, а застібки на липучках дозволяють підтягнути взуття під себе.
Сандалі SOURCE Classic Womens Purple Sunset 37 (38501X51.37) 38501X51.37
Жіночі сандалі Source Classic, розроблені 30 років тому і протестовані у всіх можливих куточках світу за різних погодних умов. Source Classic ідеально підходять для хайкінгу та трекінгу, для пляжу, водних видів спорту та будь-яких пригод у сухих, вологих чи мокрих умовах.
Сандалі Alpine Pro NORTE UBTX286 407 - 37 - рожевий (007.015.0471) 007.015
Міські сандалі Alpine Pro Norte - це пропозиція для всіх, хто цінує комфорт і функціональність. Модель виготовлена ​​з синтетичних і текстильних матеріалів, які забезпечать вашій нозі максимальний повітрообмін і комфорт під час повсякденних прогулянок. Підкладка лямок зі спандексу підвищить комфорт і запобіжить натиранню.
Черевики ж Alpine Pro KOLATA LBTB465 990 - 37 - чорний (007.018.0209) 007.
Alpine Pro Kolata - високі утеплені жіночі зимові черевики. Вони забезпечать вам високий захист як від холоду, так і від мокрого снігу. Використовувати їх можна як як зручне взуття для міста, так і під час коротких поїздок чи після катання на лижах.
Сандалі ж Lizard HIKE W's glace blue/stellar blue - 37 - синій (020.2230)
Завдяки потрійній липучці модель HIKE забезпечує точну посадку з мінімалістичним дизайном. Підошва сандалій створює відчуття класичної природної ходьби завдяки нульовому перепаду, анатомічній формі та проміжній підошві з PU.
Сандалі SOURCE Classic Womens Tribal Red 37 (10101240.37) 10101240.37
Жіночі сандалі Source Classic, розроблені 30 років тому і протестовані у всіх можливих куточках світу за різних погодних умов. Source Classic ідеально підходять для хайкінгу та трекінгу, для пляжу, водних видів спорту та будь-яких пригод у сухих, вологих чи мокрих умовах.
Сандалі ж Lizard SUPER HIKE W's zinfandel red/virtual pink - 37 - червоний
Завдяки потрійним ремінцям на липучці та формованій підкладці модель SUPER HIKE забезпечує точну посадку та додатковий комфорт. Підошва створює відчуття класичної природної ходьби завдяки нульовому перепаду, анатомічній формі та проміжній підошві з ПУ.
Сандалі KEEN Astoria West Open-Toe W Fawn/Silver Birch 37 (1027177.37) 102
Жіночі сандалі для прогулянок та водного спорту KEEN Astoria West Open-Toe W.Підошви з гумовим протектором Aquagrip не ковзають на мокрому камінні.
Сандалі KEEN Uneek Canvas W Steel Grey/Birch 37 (1027249.37) 1027249.37
Жіночі сандалі KEEN Uneek Canvas W – це легендарна модель Uneek, доповнена вставками з канвасу з м'якою підкладкою. Переплетення шнурів дозволяє шкірі "дихати". Сандалії легко регулюються за формою ноги і мають банджі-шнурівку.
Черевики ж Merrell MOAB SPEED MID GTX iris - 37 - фіолетовий (036.0095) 03
Легкий, надійний та безпечний черевик на мембрані Gore-Tex Moab Speed MID GTX — ідеальний гібрид, розроблений, щоб ви не зупинялись у мандрівці. Модель відома своєю довговічністю, універсальністю та комфортом із першого кроку. Підошва Vibram Ecostep Recycle розроблена з 30% переробленої гуми для кращого зчеплення під час дощу чи у суху погоду. Надійно фіксує кісточку, щоб ви мали більшу стабільність на нерівній поверхні. Синтетичний носок і захисний рант для максимального захисту на стежках.
LOWA Кроссовки мужские LOWA Malta GTX LO W denim-panna размер 37.0 320547-
LOWA Malta GTX LO W – женские кроссовки для повседневного использования в городе и коротких походов по пересечённой местности. Модель выполнена с учётом анатомии женской стопы, чтобы обеспечить идеальную посадку. Верх кроссовок изготовлен из комбинации прочного износостойкого нубука и синтетической ткани, дополнен мембраной Gore-Tex, которая защищает от влаги и обеспечивает дышимость.
LOWA Кроссовки женские LOWA Ferrox GTX LO W anthracite-brown rose размер 3
LOWA Ferrox GTX LO W – динамичные спортивные кроссовки для женщин. Выполнены с учётом особенностей строения женской стопы. Подходят для скоростного хайкинга, однодневных походов и скандинавской ходьбы по рельефу умеренной сложности. Верх из комбинации прочной синтетической и натуральной ткани дополнен мембраной Gore-Tex, которая защищает от влаги и обеспечивает дышимость. Конструкция
LOWA Кроссовки женские LOWA Ferrox GTX LO W navy-iceblue размер 37.0 32069
LOWA Ferrox GTX LO W – динамичные спортивные кроссовки для женщин. Выполнены с учётом особенностей строения женской стопы. Подходят для скоростного хайкинга, однодневных походов и скандинавской ходьбы по рельефу умеренной сложности. Верх из комбинации прочной синтетической и натуральной ткани дополнен мембраной Gore-Tex, которая защищает от влаги и обеспечивает дышимость. Конструкция
LOWA Кроссовки женские LOWA Fortux W blackberry-melon размер 37.0 320693-5
LOWA Fortux W– лёгкие женские кроссовки для трейлового бега на сверхдлинные дистанции. Модель выполнена с учётом анатомии женской стопы, чтобы обеспечить идеальную посадку. Верх изготовлен из синтетического материала с полиуретановым покрытием REPTEX® SPORT, которое делает обувь более прочной. Материал предотвращает повреждения от острых камней и при этом весит легче, чем резина, что
LOWA Кроссовки женские LOWA Amplux W black-melon размер 37.0 320695-9962-3
LOWA Amplux W – лёгкие женские кроссовки для трейлового бега. Модель выполнена с учётом анатомии женской стопы, чтобы обеспечить идеальную посадку. Отлично ведут себя на любом рельефе – извилистых тропинках, мягкой лесной почве, росистой траве или твёрдых грунтовых тропах. Промежуточная подошва тройной плотности с технологией DYNEVA обеспечивает амортизацию по всей длине
Черевики LOWA Malta GTX MID W denim 37.0 (320511-0653-37.0) 320511-0653-37
LOWA Malta GTX MID W – жіночі черевики середньої висоти для повсякденного використання у місті та коротких походів по пересіченій місцевості. Модель виконана з урахуванням анатомії жіночої стопи, щоб забезпечити ідеальну посадку.
Черевики ж Salewa WS MTN TRAINER LITE MID GTX 61360 3989 premium navy/blue
Оновлена модель жіночих черевиків MTN Trainer Lite від знаменитого бренду Salewa. Взуття спроектоване для легкого та швидкого хайкінгу в горах і по пересіченій місцевості. У новій версії розробники забезпечили взуття більш міцним матеріалом, зменшили його вагу (всього 465 г), а самі черевики стали трохи ширшими.
Черевики ж Salewa PEDROC PRO MID PTX W 61419 0971 - 37 - чорний (013.001.6
Легкі жіночі черевики для швидких походів в горах або місцевістю зі складним рельєфом. Верх черевиків виготовлений з армованого синтетичного матеріалу з водовідштовхувальною обробкою, що складається з перероблених волокон.
Черевики SCARPA Mojito Hike GTX Thyme Green/Lime 37 (63318-200-5-37) 63318
Черевики фірми SCARPA — технологічне взуття для трекінгу, альпінізму, гірських лиж, скелелазіння. Оновлена модель чоловічих черевиків Scarpa Mojito Hike GTX для хайкінгу із замшевим верхом. Мембрана Gore-Tex® BlueSign гарантує сухість, захист від вологи. Мембрана без обробки DWR, не містить PFCec.
Черевики ж Salewa WS ALP TRAINER 2 MID GTX 61383 5085 - 37 - зелений (013.
Жіночі хайкінгові черевики від бренду Salewa. Хороший варіант для одно- чи кількаденних не складних гірських походів. Підошва Vibram гарантує відмінне зчеплення з поверхнею, а мембрана Gore-Tex захищає від вологи й бруду.
Черевики ж Salewa WS ALP TRAINER 2 MID GTX 61383 8760 - 37 - синій (013.00
Жіночі хайкінгові черевики від бренду Salewa. Хороший варіант для одно- чи кількаденних не складних гірських походів. Підошва Vibram гарантує відмінне зчеплення з поверхнею, а мембрана Gore-Tex захищає від вологи й бруду.
Черевики ж Zamberlan 333 FRIDA GTX WNS tan - 37 - бежевий (006.3405) 006.3
Частина колекції Zamberlan Epic Women, модель FRIDA GTX натхненна Фрідою Кало, мексиканською художницею. Розроблені та виготовлені жінками для жінок, які прагнуть йти далеко з комфортом. Черевики дуже легкі та ідеально підходять для походів у різноманітних умовах.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   42  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на треккинговая обувь. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить треккинговая обувь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на треккинговая обувь. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История