шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Вага
Кількість
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 186 моделей:
| мелена Скинути все
Lavazza Кава Lavazza мелена 250г, пакет, "Qualita Rossa" (prpl.35805) prpl
+ 7 грн бонус, Тип кави - мелена, Вага - 250 г, Сорт кави - купаж арабіка/робуста, Ступінь обсмажування - темне, пакет, тонкий
CARTE NOIRE Кава CARTE NOIRE молотая 250 г, "Original" (prpj.10750) prpj.1
+ 5 грн бонус, Тип кави - мелена, Вага - 250 г, Сорт кави - арабіка, Ступінь обсмажування - середнє, вакумна упаковка, 2 роки
Lavazza Кава Lavazza мелена 250г, пакет "Qualita Oro" (prpl.12911) prpl.12
+ 8 грн бонус, Тип кави - мелена, Вага - 250 г, Сорт кави - арабіка, Ступінь обсмажування - середнє, пакет, дрібний, 2 роки
Кава мелена Casa Rinaldi Espresso Superior Арабіка 250 г (8006165378758)
Вид напою: кофе молотый / Країна виробник: Италия / Вага нетто: 250 г
Кава мелена Casa Rinaldi Espresso Карибська 250 г (8006165378222)
Вид напою: кофе молотый / Країна виробник: Италия / Вага нетто: 250 г
Кофе Gimoka Gran Gusto (250 г), молотый
Кофе с приятным интенсивным и насыщенным ароматом. Богатый и бодрящий вкус. Идеально подходит для приготовления кофе мокко в лучших итальянских традициях.
Кофе Gimoka Gusto Ricco Bianco (250 г), молотый
Интенсивный вкус кофе благодаря тщательно отобранным кофейным зернам с лучших плантаций. Богатый и крепкий аромат и нежное и стойкое послевкусие. Отличный кофе как для приготовления эспрессо, так и для кофе мокко.
Кофе Gimoka Gran Festa (250 г), молотый
Кофе с мягким ароматом и насыщенным вкусом. Долгое и приятное послевкусие. Отличный как для приготовления эспрессо, так и для кофе мокко.
Кофе молотый Melitta Auslese Klassisch Mild, 500 г
Прекрасный состав мягкого кофе Melitta Auslese Klassisch Mild Для этого кофе используются (в процессе обработки) отборные бобы, которые не содержат горьких компонентов . Это дает особенно мягкий, но все же полный аромат этой композиции. Мелитта Бенц с 1908 года постоянно предлагает лучшее качество и уникальные сорта кофе с компетентностью, инновациями и любовью к продукту.
Кава мелена Costa Coffee Signature Blend, 200 г
Любителі кави обирають легендарну суміш Costa Signature із 1971 року. Продукт, народжений з любов'ю, на створення якого у нас пішло 112 спроб, але воно того варте! Ця унікальна суміш повільно обсмажується для досягнення м'якого смаку з відтінками горіхів та насиченого аромату, що робить її ідеальною чашкою кави для будь-якого випадку. Ідеальний купаж арабіки з яскраво вираженим смаком темного шоколаду та смажених горіхів. Ідеально підходить для повсякденного споживання аматорам насиченого смаку.
Кофе Gimoka Gran Gala (250 г), молотый
Бюджетная эспрессо-смесь Gimoka Gran Gala наверняка порадует вас своим составом в 40% арабики и 60% робусты. Приготовленный напиток придаст бодрости и хорошего настроения на целый день. Кофе имеет насыщенный плотный вкус с легкими оттенками шоколада в послевкусии. А благодаря средней степени обжарки кофейных зерен ваш напиток будет невероятно ароматным.
Кофе St Michel Special (250 г), молотый
Классическая эспрессо-смесь, состоящая из 70% центральноамериканской арабики и 30% индийской робусты. Обжарка средняя. Напиток хорошо сбалансирован и имеет долгое послевкусие. Страна производитель Бельгия.
Кава мелена Tchibo Family, 250 г
Повний аромат сімейства Tchibo, з його багатим і бадьорим смаком, безсумнівно, сподобається любителям кави. Tchibo Family - ідеальний вибір не тільки на кожен день, а також для сімейних та дружніх зустрічей. У каві Tchibo Family зібрані найкращі зерна робусти, які від природи володіють насиченим смаком і ароматом. Це ідеальний вибір для тих, хто високо цінує гармонію смаку та аромату, яким можна насолоджуватися щодня.
Кава Dallmayr Granverde Cafe Creme (220 г), мелена
100 % СПРАВЕДЛИВО. 100 % ЕКОЛОГІЧНО. 100% DALLMAYR. З Dallmayr Gran Verde ви насолодитеся чудовим органічною кавою з густою і ніжною пінкою. Гармонійним і насиченим смаком, з приємною кислинкою. Добірна кава з Перу з тонким ароматом, зазначений значком «БІО» і «Fairtrade». Ця вишукана кава з високогір'я Перу містить добірні зерна сорту Арабіка: вирощенa з використанням органічних мотодiв на плантацiях, сертифікованих за стандартами справедливої торгівлі. Справедливі ціни покращують не тільки доходи фермерів, а й соціально-економічні умови життя в регіоні. Користь для всіх – користь для кожного.
Кофе молотый Paulig Cafe New York, 250 г
Вкус, который перенесет вас на улицы большого города Нью-Йорк известен своими кафе и богатой кофейной культурой. На каждом углу Нью-Йорка вы можете купить кафе. Здесь вы можете встретить людей с большими чашками на вынос. В Нью-Йорке кофе пьют в большое количество за раз, кофе американо содержит в себе 2 порции экспрессо с добавлением от 50- до 450 мл горячей воды. PAULIG CAFÉ NEW YORK - это
Кофе молотый Paulig Cafe Barcelona, 250 г
PAULIG CAFÉ BARCELONA - кофе темной обжарки в каталонском стиле, вдохновленный оживленной атмосферой Барселоны. Если вы думаете, что кофе, как и жизнь, предназначен для наслаждения с хорошими друзьями, эта смесь темного кофе, придающая вкус и радость, как раз для вас. В Испании кофе чаще всего пьют темный кофе. Названный в честь столицы Каталонии, кофе Café Barcelona - это одна из самых крепких и темных обжарок в PAULIG. Вкус кофе богатый и полон ореховых нюансов. Прикосновение кофейных зерен Робуста придает стабильность вкусу кофе.    
Кофе Lavazza Il Mattino (250 г), молотый
Тщательно отобрав лучшие сорта робусты из Азии и Африки, Lavazza вложила все свое мастерство купажирования в создание этого интенсивного бархатистого кофе. Результатом стал напиток с насыщенным ароматом и приятными ореховыми нотами.
Кава мелена Tchibo Exclusive Intense, 250 г
Побалуйте себе та своїх близьких ексклюзивним смаком від Tchibo Exclusive Intense. Його інтенсивний аромат і насичений смак роблять цю каву справжнім задоволенням. Тому для створення цієї виняткової суміші фахівці Tchibo відбирають найкращі кавові зерна арабіки та доповнюють їх повним смаком ретельно відібраних зерен робусти. Tchibo обсмажуємо кожен сорт кави окремо, щоб пробудити його характерний смак, щоб ви могли насолоджуватися чашкою ароматної кави.
Кофе молотый Lavazza Tierra Peru, 180 г
Нежный кофе из 100% арабики, полученный в результате устойчивого сельского хозяйства, рожденный на склонах Анд Кордильеры в Перу на высоте 1800 метров над уровнем моря. Урожай собирают с апреля по июль.
Кофе молотый J.J.Darboven Cafe Intencion Ecologico 100 Arabica, 250 г
Café Intención ecológico - 100% кофе арабика, приготовленный из чистых, абсолютно органических зерен (органический сертификат ЕС). Ассортимент обжарки кофе JJ Darboven представлен в ассортименте с 1993 года и был одним из первых, кто постоянно поддерживал эту идею в больших масштабах. Кофе Fairtrade поступает из семей мелких фермеров и импортируется напрямую из стран-производителей, за исключением посредников.
Кава Lavazza Crema e Gusto Dolce (250 г), мелена
Чарівність італійської кави стала ближчою з Lavazza Crema e Gusto Dolce, меленою кавою в упаковці 250 г. Ця унікальна суміш, що поєднує високоякісну арабіку та м'яку робусту, трансформує ваш кавовий досвід. Привабливе поєднання терпкості та насиченого аромату залишає солодкий післясмак. Ця кава стане справжнім частуванням для поціновувачів глибокого смаку. Упаковка забезпечує тривале
Кофе Lavazza Qualita Rossa (250 гр), молотый
Lavazza Qualita Rossa - крепкий кофе с легкой горчинкой и высокой пенкой. Смесь зерен арабики из Южной Америки и высококачественной робусты из Африки. Бразильская высокогорная арабика придает мягкость, а робуста-насыщенность и легкий шоколадный аромат. Свежеприготовленный напиток прекрасно сочетается со сливками или молоком, потому идеален для завтрака.
Кава мелена Paulig Extra, 250 г
Кава Paulig Extra має дуже насичений, багатий смак досить міцний і бадьорий. Це купаж із зерен Арабіки (20%) та Робусти (80%) із Центральної та Південної Америки. Paulig виробляє та імпортує каву з 1876 року. Його технології приготування кави ґрунтуються на багатих традиціях, які дозволяють долучитися до найкращих зразків світової кавової культури.    
Кава мелена Kimbo Aroma Classico, 250 г
Мелена кава Kimbo Aroma Classico - це унікальна кавова комбінація з 70% арабіки та 30% робусти. Щоб підкорити вас з першого ковтка була створена витончена та ароматна суміш на основі високоякісної арабіки преміум-класу та робусти. Ретельно відібрані та злегка обсмажені кавові зерна з багатим характерним ароматом та повним смаком. Випробуйте справжню кавову досконалість завдяки одному з найважливіших елементів успіху - чудовому знанню неаполітанських кавових традицій та культури Італії.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   8  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на кава. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити кава в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на кава. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія