искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 20 моделей:
| Liqui Moly Сбросить все
Засіб Liqui Moly для догляду за гумовими частинами Gummi-Pflege 0,5л (4100
Доглядає за ущільнювачами дверцят, вікон і багажника та покращує їхній зовнішній вигляд. Запобігає примерзанню в зимовий час. При регулярному використанні ущільнювачі залишаються еластичними. Знижує тертя під час відкривання і закривання дверей, а також усуває скрипи. Властивості доглядає за гумовими деталями і захищає їх за одну робочу операцію не містить силікону легкий у роботі освіжає гумові деталі та зберігає їхню еластичність знову освіжає фарби Сфера застосування Спеціально для догляду, захисту та поліпшення зовнішнього вигляду гумових деталей автомобілів, таких як шини, дверні ущільнювачі, килимки тощо. Увага! Не обробляти педалі, кермо, склоочисники та протектор шин! Застосування Попередньо видалити сильні забруднення. Засіб для догляду за гумою Gummipflege сильно струсити перед застосуванням і з невеликим зусиллям за допомогою губки нанести рівним і тонким шаром на чисті та сухі гумові ущільнювачі. Залишити на повітрі протягом декількох хвилин. Рекомендується регулярне використання.
Очисник Liqui Moly для колісних дисків Felgenreiniger Spezial 1л (41004200
З індикатором забруднення. Для дбайливого інтенсивного очищення легкосплавних і сталевих дисків. Перешкоджає утворенню нових стійких забруднень. Регулярний догляд за дисками додасть Вашим дискам блиск і забезпечить тривалий термін служби. Диски стають як нові. Очищає і видаляє без зусиль гальмівний пил та інші забруднення. Очищувач дисків Felgenreiniger Spezial має гарну біологічну розкладність. Не містить кислот. Властивості не містить кислот дуже хороша змочуваність біологічно розщеплюється щадне очищення відмінна очисна дія Сфера застосування Спеціально для догляду, очищення та підтримки стану дисків будь-якого конструктивного виконання. Підтримка процесу очищення за допомогою губки або щітки потрібна тільки в разі екстремально сильно забруднених дисків. Не застосовувати на гарячих дисках або під прямими сонячними променями. Застосування Перед застосуванням сильно потрясти, потім рівномірно розпорошити очищувач дисків Felgenreiniger Spezial на забруднені диски. Вказівка: Залежно від того, чи натискати кнопку швидко, чи повільно, буде виходити різний характер розпилення (поверхневий або точковий). Залежно від ступеня забруднення дати подіяти протягом 5-7 хвилин, але не давати висихати. У разі екстремальних забруднень підтримати процес очищення за допомогою губки або щітки. Процес очищення можна контролювати візуально за зміною кольору і він досягає свого оптимуму під час зміни кольору очищувача на диску (на фіолетовий). Потім ретельно змити сильним струменем води забруднення, що відстали, і залишки засобу для чищення.
Очисник Liqui Moly для покришок Reifen-Glanz-Schaum 0,4л (4100420016097) 4
Очищає, доглядає і захищає шини за одну робочу операцію. Покращує оптично боковини вивітрених шин і повертає їм еластичність та їхній первинний зовнішній вигляд.  Властивості легко обробляється доглядає і захищає легкий у роботі забезпечує гарний блиск Сфера застосування Для чищення, догляду та оновлення шин. Не наносити на гарячі, хромовані або магнієві диски. Не підходить для двоколісних транспортних засобів. Застосування Перед застосуванням ретельно струсити балон. Потім тонким і рівномірним шаром нанести піну для надання глянцю шинам і залишити впливати на кілька хвилин. За необхідності змити водою. Після застосування перевірити роботу гальм на невеликій швидкості, оскільки спочатку необхідно видалити можливу силіконову плівку з гальмівних дисків, щоб відновити оптимальну ефективність гальмування.
Засіб для обробки шин Liqui Moly Reifen-Glanz-Schaum 300 мл 1609
Засіб для обробки шин Liqui Moly Reifen-Glanz-Schaum 0.3 л (1609)
Засіб для обробки шин - Reifen-Glanz-Schaum Liqui Moly 300 мл 1609
Засіб для догляду за гумою Liqui Moly Gummi-Pflege (1538) 500мл
Засіб для догляду за гумою Liqui Moly Gummi-Pflege 500 мл
Засіб для догляду за шинами автомобіля Liqui Moly Reifen-Glanz-Schaum (760
Очищувач (чорнитель) шин і ущільнювачів 500мл gummi-pflege LIQUI MOLY, 153
Засіб з уходу за гумою - Gummi-Pflege 0.5л.
Засіб для обробки шин - Reifen-Glanz-Schaum 0.3л.
Герметик для шин мотоциклів Liqui Moly Motorbike Reifen-Reparatur-Spray (1
Очищувач колісних дисків Liqui Moly Felgen-Reiniger Spezial 500 мл 1597
Очищувач колісних дисків Liqui Moly Felgen-Reiniger Spezial 1 л (1597)
Очищувач колісних дисків Liqui Moly Felgen-Reiniger Spezial (1597) 1л
Герметик для ремонту шин Liqui Moly Reifen-Reparatur-Spray 400 мл
Очищувач дисків 1л felgen-reiniger spezial LIQUI MOLY, 1597
Очищувач колісних дисків - Felgen-Reiniger Spezial 1л.
Очисник колісних дисків Liqui Moly Felgen-Reiniger Spezial 1л (1597)

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на химия для шин и дисков Liqui Moly. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить химия для шин и дисков Liqui Moly в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на химия для шин и дисков Liqui Moly. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История