искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 17 моделей:
| Osprey Сбросить все
Рейнкавер Osprey Ultralight Raincover XL (2022) Shadow Grey – сірий 009.00
Повністю водонепроникний захист для вашого рюкзака, який стискається до мініатюрного мішка і швидко розгортається, коли вам це найбільше потрібно. Переваги: Легкий і компактний: чохол легко поміщається в кишеню рюкзака. Водонепроникний: захищає рюкзак від дощу, снігу та бруду. Дихаючий: дає змогу рюкзаку провітрюватися. Світловідбивні елементи: роблять вас більш помітним у темний час доби. Міцний: чохол витримує будь-які погодні умови. Особливості: Повна застібка-фіксатор із надійним стегновим ременем і кріпленням на ремені безпеки. Пакується в окремий чохол для перенесення. Розмір XL підходить для рюкзаків 75 -110 літрів.
Рейнкавер Osprey Ultralight High Vis Raincover XS limon – XS – зелений 009
Надлегкий рейнкавер High Vis, захистить рюкзак від проливних дощів та механічних пошкоджень об гілляччя. High Vis має розмір приблизно з тенісний м’яч і поставляється з сумкою для зручного зберігання. Світловідбиваючий логотип та кріплення для миготливого ліхтарика означає, що ви завжди будете помітні навіть у найгірших погодних умовах. Особливості: Надлегкий. Світловідбиваючий принт. Спаковується в окрему сумочку. Кріплення для світлодіодних велосипедних ліхтарів. Проклеєні шви. Надійно захищає від дощу та механічних пошкоджень.
Рейнкавер Osprey Ultralight High Vis Raincover S limon – S – зелений 009.3
Надлегкий рейнкавер High Vis, захистить наплечник від проливних дощів та механічних пошкоджень. High Vis має розмір приблизно з тенісний м’яч і поставляється з сумкою для зручного зберігання. Сітловідбивальний логотип та кріплення для миготливого ліхтарика означає, що ви завжди будете помітні навіть у найгірших погодних умовах. Призначення: подорожі, мандрівки Карпатами, велоподорожі, трекінг, сплави.
Рейнкавер Osprey HiVis Commuter Raincover Small mars orange – S – помаранч
Надлегкий рейнкавер High Vis, захистить рюкзак від проливних дощів та механічних пошкоджень об гілляччя. High Vis має розмір приблизно з тенісний м’яч і поставляється з сумкою для зручного зберігання. Світловідбиваючий логотип та кріплення для миготливого ліхтарика означає, що ви завжди будете помітні навіть у найгірших погодних умовах. Особливості: Надлегкий. Світловідбиваючий принт. Спаковується в окрему сумочку. Кріплення для світлодіодних велосипедних ліхтарів. Проклеєні шви. Надійно захищає від дощу та механічних пошкоджень.
Чехол на рюкзак Osprey Ultralight High Vis Raincover XS (10-20л), зеленый
Водонепроницаемый чехол на рюкзак Osprey Ultralight High Vis Raincover XS защитит ваши вещи от намокания. Плотный и прочный нейлон 70D, усиленный технологией Ripstop весит всего 80 грамм, но этого достаточно, чтобы добраться до места назначения с сухим ноутбуком и свитером. Особенности чехла:...
Рейнкавер Osprey Ultralight High Vis Raincover XS (2022) Electric Lime – з
Новий легкий водонепроникний рейнкавер яскравого кольору з місцем для кріплення проблискового маячка, надійно захистить рюкзак від негоди. Компактно складається в сумочку для зберігання. Особливості: Світловідбиваючі елементи. Надійно фіксується на рюкзаку, застібка для фіксації на спинці рюкзак. Компактно складається в сумочку для зберігання. Проклеєні шви. Місце для кріплення проблискового маячка.
Накидка на рюкзак Osprey Ultralight High Vis Raincover Electric Lime, XS 0
Чохол-органайзер Osprey Ultralight Garment Folder Black (009.3236) 009.323
Органайзер Osprey Ultralight Garment Folder. Матеріал: високоміцний перероблений нейлон 40D. Розміри: 40 х 28 х 5 см. Об'єм: 6 л. Вага: 0,2 кг. Лінійка 2023 року. Подвійна блискавка. Дуже легкий. Виготовлений із міцного переробленого нейлону.
Чохол-органайзер Osprey Ultralight Garment Folder Waterfront Blue (009.323
Органайзер Osprey Ultralight Garment Folder. Матеріал: високоміцний перероблений нейлон 40D. Розміри: 40 х 28 х 5 см. Об'єм: 6 л. Вага: 0,2 кг. Лінійка 2023 року. Подвійна блискавка. Дуже легкий. Виготовлений із міцного переробленого нейлону.
Рейнкавер Osprey HiVis Commuter Raincover Small black – S – чорний 009.320
Надлегкий рейнкавер High Vis, захистить наплечник від проливних дощів та механічних пошкоджень об гілляччя. High Vis має розмір приблизно з тенісний м’яч і поставляється з сумкою для зручного зберігання. Сітловідбивальний логотип та кріплення для миготливого ліхтарика означає, що ви завжди будете помітні навіть у найгірших погодних умовах. Призначення: подорожі, мандрівки Карпатами, велоподорожі, трекінг, сплави.
Рейнкавер Osprey Ultralight Raincover M black – M – чорний 009.3204
Міцний та легкий рейнкавер, що захистить не тільки від негоди, але й від гілляччя чи бруду. Підходить для спорядження ємністю 30-50 літрів. Пакується у зручну кишеньку, має проклеєні шви та додаткову стяжку для кращого прилягання. Призначення: мандрівки Карпатами, подорожі, місто, автоподорожі, веломандрівки, каякінг. Особливості: Надзвичайно легкий. Виготовлені з переробленого нейлону. Складається у сумочку. Стяжки для кращого прилягання. Усі шви проклеєні.
Рейнкавер Osprey Ultralight Raincover XL black – XL – чорний 009.3202
Повністю водонепроникний захист для вашого рюкзака, який стискається до мініатюрного мішка і швидко розгортається, коли вам це найбільше потрібно. Переваги: Легкий і компактний: чохол легко поміщається в кишеню рюкзака. Водонепроникний: захищає рюкзак від дощу, снігу та бруду. Дихаючий: дає змогу рюкзаку провітрюватися. Світловідбивні елементи: роблять вас більш помітним у темний час доби. Міцний: чохол витримує будь-які погодні умови. Особливості: Повна застібка - фіксатор із надійним стегновим ременем і кріпленням на ремені безпеки. Пакується в окремий чохол для перенесення. Розмір XL підходить для рюкзаків 75 -110 літрів.
Чохол від дощу Osprey Ultralight High Vis Raincover XS лаймовий
Чохол для рюкзака Osprey Ultralight High Vis Raincover XS (10-20 л) Electr
Накидка від дощу на рюкзак Osprey Ultralight High Vis
Чохол для рюкзака Osprey Ultralight High Vis Raincover XS (10-20 л) Electr
Чохол для рюкзака Osprey Ultralight High Vis Raincover XS (10-20 л) Electr

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на чехлы для чемоданов и рюкзаков Osprey. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить чехол для чемодана Osprey в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на чехлы для чемоданов и рюкзаков Osprey. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История